Προς το περιεχόμενο

overclock radeon x300

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ειδα το θεμα με τα οβερκλοκ αλλα οσο και αν προσπαθησα δεν τα καταφερα ..μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα (δεν εχω γνωσεις) πως μπορω να κανω οβερκλοκ την καρτα γραφηκων μου που ειναι RADEON X300

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πλακα μας κανεις φιλε μου... θες να κανεις oc τον δεινοσαυρο? δε ξερω αν γινεται κ ακομα κ αν γινεται δε θα καταφερεις τιποτα απολυτως γιατι ειναι παναρχαια κ αδυναμη κ δε θα κερδισεις τιποτα. βαλε λιγα λεφτα κ παρε μια καινουρια.

οκ παιδες ..σας ειπα πιθανοτατα λεω αρλουμπες δεν εχω σχεση με το θεμα...λοιπον θελω να βαλω μια καρτα γραφικων οχι εξοφρενικα ακριβη ..θελω τουλαχιστον καποια παιχνιδια που δεν μου τα παιζει αλλα και αλλα πραγματα που δεν τα κανει να μπορει να τα κανει???βρισκω μια οικονομικη ????και αν ναι περιπου σε ποσα ευρω κιμενεται η τιμη περιπου???

πες το συστημα που εχεις πανω κατω, τι παιχνιδια θες να παιζεις, κ ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις.

πες οπωσδηποτε κ το τροφοδοτικο. αν δε ξερεις να απαντησεις, φωναζεις ενα φιλο σου που ξερει απο υπολογιστες αρκετα πραματα, τον λες να βρει τι κομματια εχει το pc σου κ τα κανετε post μαζι εδω.

μπορεις να βρεις καρτες γραφικων κ απο 50 ευρω που να ειναι οκ για την περιπτωση σου κ φτανεις χαλαρα ως τα 100, 150+.πες αυτα που σε ειπα κ βλεπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...