NlKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλημερα σας, Θελω να παρω ενα καινουριο PC. Η χρηση του θα ειναι εφαρμογες γραφειου, ERP, internet και μουσικη. Θελω να εχει SATA3 kai USB3. MAX στα 700 euro χωρις οθονη. Εχω φτιαξει μια συνθεση, πως σας φαινεται? Θα αλαζατε κατι?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 άλλαξε μνήμη με αυτή (μόλις την παράγγειλα και γω) x 2 βάλε αυτή τη CPU και τέλος βάλε μητρική γύρω στα 70-80 ευρώ που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών(και που σηκώνει 1080p) για να μην δίνεις τσαμπα λεφτά για την 8400
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γιατί χρειάζεται 4πύρηνο για εφαρμογές γραφείου και μουσική? το erp δεν το γνωρίζω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ε, ας βάλει 2πύρινο τότε...απλά ήδη δίνει 180 ευρώ για CPU
NlKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν κρατησω την CPU της intel & δεν παω σε AMD πρεπει να αλαξω κατι η ειναι οκ??
NlKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τελικά ΝΙΚΟ τι είναι το ERP; http://en.wikipedia.org/wiki/Enterprise_resource_planning
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 άλλαξε μνήμη με αυτή (μόλις την παράγγειλα και γω) x 2βάλε αυτή τη CPU και τέλος βάλε μητρική γύρω στα 70-80 ευρώ που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών(και που σηκώνει 1080p) για να μην δίνεις τσαμπα λεφτά για την 8400 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005236 Rendition? Τι μάρκα είναι αυτή ?
grimpr Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Επιτέλους ξανά μπόλικη και φτηνή DDR3, 140 ευρώ τα 8GB.
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 είναι η value line της crucial Τι εννοείς ακριβώς γιατί με ενδιαφέρει. Μήπως ότι είναι οι DDR3 μvήμες του "φτωχού"? Crucial Ballistix έχω τώρα αλλά DDR2 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εταιρία. Επειδή πρόκειται να πάω σε DDR3 , γιατί δεν την έχω δεί πουθενά αλλού αυτή τη μνήμη? Και πως και είναι τόσο φτηνή ?
MasterX Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Επιτέλους ξανά μπόλικη και φτηνή DDR3, 140 ευρώ τα 8GB. Αξίζει να την προτιμησεις για να πας στα 8GB, ή εχει μειονεκτηματα σε εχεση με τις πιο ακριβες (π.χ. ταχυτητα)?? Ξέρεις αν οι αλλες προκειται να πεσουν συντομα? Θέλω να φτιαξω PC τον επομενο μηνα και γλυκοκοιταζω και τα 8GB.. Αλλά μαλλον δεν ειναι σωστο να δωσω 200+ ευρω για μνημη (τον 200αρη SSD Intel τον εχω σιγουρα μεσα στη συνθεση παντως)..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 σήμερα μου ήρθαν απο pc1. θα σας πω όταν τις κουμπώσω πάνω στο pc.. αργεί το Πλαίσιo να φέρει την μητρική και CPU... αυτό που κατάλαβα από τα όσα διάβασα στο νετ είναι ότι είναι αντίστοιχης ποιότητας με τα crucial απλώς δεν σου έρχονται σε συσκευασία(αλλά χύμα) και δεν έχουν ψύκτρα πάνω...εντάξει μικρό το κακό νομίζω... Λογικά είναι καλής ποιότητας (crucial δε) και απλώς η crucial τα διαθέτει ως Rendition για να μην χαλάσει το brand της( ενδεχομένως) και να πιάσει το τμήμα των value ram... δε θέλω να πω περισσότερα μέχρι να τα δοκιμάσω...μπορεί να είναι πατάτα στην τελική...πάντως το eshop τα έχει στα 48.90...σχεδόν όσο μια kingston
Luffy-san Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Καλημερα σας, Θελω να παρω ενα καινουριο PC. Η χρηση του θα ειναι εφαρμογες γραφειου, ERP, internet και μουσικη. Θελω να εχει SATA3 kai USB3. MAX στα 700 euro χωρις οθονη. Εχω φτιαξει μια συνθεση, πως σας φαινεται? Θα αλαζατε κατι? Πολυ καλη η συθεση σου, αλλα οπως σου ειπανε καλο ειναι να μη δωσεις λεφτα για αυτη τη καρτα γραφικων. Επισης μπορεις με το καλυτερο διπυρινο AMD ( περιπου 100 Ε ) να εχεις παρομοιες επιδοσεις με τον i5 ή τον 955 της AMD σε αυτα που το χρειαζεσαι.Πιστευω οτι με 500 Ε κανεις ανετα τη δουλεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.