Προς το περιεχόμενο

Νεο PC

NlKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Θελω να παρω ενα καινουριο PC. Η χρηση του θα ειναι εφαρμογες γραφειου, ERP, internet και μουσικη.

Θελω να εχει SATA3 kai USB3. MAX στα 700 euro χωρις οθονη.

Εχω φτιαξει μια συνθεση, πως σας φαινεται? Θα αλαζατε κατι?

post-4532-129063084914_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

άλλαξε μνήμη με αυτή (μόλις την παράγγειλα και γω) x 2

βάλε αυτή τη CPU

και τέλος βάλε μητρική γύρω στα 70-80 ευρώ που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών(και που σηκώνει 1080p) για να μην δίνεις τσαμπα λεφτά για την 8400

Επισκέπτης
Δημοσ.

ε, ας βάλει 2πύρινο τότε...απλά ήδη δίνει 180 ευρώ για CPU

Δημοσ.
άλλαξε μνήμη με αυτή (μόλις την παράγγειλα και γω) x 2

βάλε αυτή τη CPU

και τέλος βάλε μητρική γύρω στα 70-80 ευρώ που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών(και που σηκώνει 1080p) για να μην δίνεις τσαμπα λεφτά για την 8400

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005236

Rendition? Τι μάρκα είναι αυτή ? :whistle:

Επισκέπτης
Δημοσ.

είναι η value line της crucial

Δημοσ.
είναι η value line της crucial

Τι εννοείς ακριβώς γιατί με ενδιαφέρει. Μήπως ότι είναι οι DDR3 μvήμες του "φτωχού"? Crucial Ballistix έχω τώρα αλλά DDR2 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εταιρία. Επειδή πρόκειται να πάω σε DDR3 , γιατί δεν την έχω δεί πουθενά αλλού αυτή τη μνήμη? Και πως και είναι τόσο φτηνή ?

Δημοσ.
Επιτέλους ξανά μπόλικη και φτηνή DDR3, 140 ευρώ τα 8GB.

Αξίζει να την προτιμησεις για να πας στα 8GB, ή εχει μειονεκτηματα σε εχεση με τις πιο ακριβες (π.χ. ταχυτητα)??

Ξέρεις αν οι αλλες προκειται να πεσουν συντομα?

Θέλω να φτιαξω PC τον επομενο μηνα και γλυκοκοιταζω και τα 8GB.. Αλλά μαλλον δεν ειναι σωστο να δωσω 200+ ευρω για μνημη (τον 200αρη SSD Intel τον εχω σιγουρα μεσα στη συνθεση παντως)..

Επισκέπτης
Δημοσ.

σήμερα μου ήρθαν απο pc1. θα σας πω όταν τις κουμπώσω πάνω στο pc..

αργεί το Πλαίσιo να φέρει την μητρική και CPU...

αυτό που κατάλαβα από τα όσα διάβασα στο νετ είναι ότι είναι αντίστοιχης ποιότητας με τα crucial απλώς δεν σου έρχονται σε συσκευασία(αλλά χύμα) και δεν έχουν ψύκτρα πάνω...εντάξει μικρό το κακό νομίζω...

Λογικά είναι καλής ποιότητας (crucial δε) και απλώς η crucial τα διαθέτει ως Rendition για να μην χαλάσει το brand της( ενδεχομένως) και να πιάσει το τμήμα των value ram...

δε θέλω να πω περισσότερα μέχρι να τα δοκιμάσω...μπορεί να είναι πατάτα στην τελική...πάντως το eshop τα έχει στα 48.90...σχεδόν όσο μια kingston

Δημοσ.
Καλημερα σας,

Θελω να παρω ενα καινουριο PC. Η χρηση του θα ειναι εφαρμογες γραφειου, ERP, internet και μουσικη.

Θελω να εχει SATA3 kai USB3. MAX στα 700 euro χωρις οθονη.

Εχω φτιαξει μια συνθεση, πως σας φαινεται? Θα αλαζατε κατι?

Πολυ καλη η συθεση σου, αλλα οπως σου ειπανε καλο ειναι να μη δωσεις λεφτα για αυτη τη καρτα γραφικων.

Επισης μπορεις με το καλυτερο διπυρινο AMD ( περιπου 100 Ε ) να εχεις παρομοιες επιδοσεις με τον i5 ή τον 955 της AMD σε αυτα που το χρειαζεσαι.Πιστευω οτι με 500 Ε κανεις ανετα τη δουλεια σου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...