Προς το περιεχόμενο

Diktio WinXP-WinNT-Win3.11...Ginetai?

MikeNuke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo 3 pcia kai 8elo na ta diktioso lai ta 3 exoun diaforetika o/s giati den sikonoun kalitero logo diaforetikis genias.

To ena einai Celleron 500 me WinXP plus service pack

To allo Pentium 133 me WinNT plus service packs

Kai to 3 486 sta 40 me win 3.11 workstation

Kai ta 3 exoun compex karta diktiou, kai einai sindemena me 3com hub.

Alla den mporesa na ta ri8miso...

katarxin ginetai? kai ti ri8miseis prepei na balo sto ka8ena?

Δημοσ.

για xp και nt γίνεται άνετα αν είναι στο ίδιο workgroup και έχουν συναφή ip's [192.168.0.1/192.168.0.2 με mask 255.255.255.0]

καλό θα ήταν να έβαζες και το πρωτόκολλο netbeui πάνω

δυστυχώς δεν μπορώ να σου πώ πολλά για 3.11 γιατί δεν θυμάμαι καλά[πάνε τόσα χρόνια που έχω να τα ακουμπήσω]

πάντως κάπου έχει να βάζεις το workgroup/domain

Δημοσ.

Νομίζω πως υπήρχε μια έκδοση των win3.11 που ονομαζόταν win3.11 fw η οποία είχε καλύτερη υποστήριξη για δίκτυα,δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί ήμουν αρκετά μικρός τότε...:)

Αν κάνεις αυτό που είπε ο fatman δεν θα έχεις πρόβλημα,για τα 3.11 δεν ξέρω καν να σου απαντήσω...

Πάντως ένα αστείο πρόβλημα που είχα με ένα παλιό μηχάνημα με nt4 που δεν έβλεπε δίκτυο με τίποτα ήταν πρόβλημα με τις irq.Είχε μία isa κάρτα δικτύου που από το bios έπαιρνε την irq 3 ενώ κατά την εγκατάσταση το λειτουργικό έδεινε την 10,και αυτό το πρόβλημα υπήρχε καιρό χωρίς να ξέρω τι γίνεται και χωρίς το λειτουργικό να διαμαρτύρεται,ε,μόλις είδα το πρόβλημα,είδα και δίκτυο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...