Προς το περιεχόμενο

Aξιζει η αλλαγή του Thomson της Forthnet με TP-Link;;

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω κατι :

1ον σε αυτα τα χρηματα 50 euro

2ον κατηγορια Ν

3ον Να εχει καλη εμβελεια γιατι το σπιτι μου έχει κάτι περιεργες γωνίες και εκει που ειναι το modem ειναι ψιλό χωμένο δωματιο(δεν μπορει να αλλάξει και θέση)

Υ.Γ Την εμβέλεια την καθορίζει αν είναι Ν ή Β ας πουμε?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Υ.Γ Την εμβέλεια την καθορίζει αν είναι Ν ή Β ας πουμε?

Ναι, το πρωτόκολλο b/g και το πρωτόκολλο n έχουν διαφορές στην εμβέλεια. Ο πίνακας εδώ αναφέρει για 38 μέτρα εμβέλειας σε εσωτερικούς χώρους και 140 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους για το 802.11b/g έναντι 70 μέτρων και 250 μέτρων αντίστοιχα για το 802.11n.

Στην πράξη, έχω δει διαφορά. Δεν μπορώ να πιστοποιήσω ότι είναι τόσο μεγάλη όσο αναφέρεται αλλά σίγουρα υφίσταται.

Δημοσ.

+1 oti den θα επαιρνα tp link.θα προτιμουσα να εδινα 20 ευρω παραπανω να παρω netgear σε N που φημιζεται και το εχουν δοκιμασει πολυ.τωρα αν για 20 ευρω εχεις προβληματα και δεν σου κανει το Tp link μετα θα λες γιατι δνε πηρα ενα πιο καλο.και στο ρουτερ αξιζει να δωσεις κατι παραπανω διοτι θα το κρατησεις πολυ καιρο + οτι θα σπασεις λιγοτερο τα νευρα σου

πχ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN2000B-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N-300MBPS-ANNEX-B-DGN2000B.htm

Δημοσ.

Απ' το 2008 έχω το 8910G της TP-LINK και είμαι πλήρως ευχαριστημένος,

σταθερότατο, χωρίς αποσυνδέσεις κτλ.

(σύνδεση 2Mb του ΟΤΕ)

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το TP-Link TL-WR941ND, δεν καταλαβαίνω γιατί μην το πάρει καποιος, atheros chipset έχει...

Άλλα προσοχή είναι Access point οχι adsl wifi router, όποτε θα παίρνει το internet απο το thomson και θα το κάνει ασύρματο από την θήρα utp WAN.

Δημοσ.

δεν κανει το chipset παντα το ρουτερ αλλα ολο το structure.β.ειναι λιγο βλακεια να παρει μονο access point kai oxi adsl router για να μην εχει παραπανω μηχανηματα και να μην μπλεκει με ρυθμισεις ειδικα αμα δεν ξερει.απο την αλλη αμα κανει αυτο κερδιζει την σταθεροττα του Thomson και απλα ενα καλυτερο wireless μια που thomson n στην ελλαδα τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...