Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Λεω να φυγω απο το thomson Που δινει η forthnet γιατι ειναι σκετη κουραση ασε που το wireless δεν πιάνει και πολυ καλα στο σπιτι..Και λεω να παρω αυτο..που ειναι και κατηγορια Ν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Routers/TP-LINK-Wireless-Router-N-Mimo-TL-WR941ND.htm Τι λετε?
eliask Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 tplink σεν είχα αλλά θα σου προτεινα να κοιτάξεις κάτι σε linksys ή netgear
Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θελω κατι : 1ον σε αυτα τα χρηματα 50 euro 2ον κατηγορια Ν 3ον Να εχει καλη εμβελεια γιατι το σπιτι μου έχει κάτι περιεργες γωνίες και εκει που ειναι το modem ειναι ψιλό χωμένο δωματιο(δεν μπορει να αλλάξει και θέση) Υ.Γ Την εμβέλεια την καθορίζει αν είναι Ν ή Β ας πουμε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 [...] Υ.Γ Την εμβέλεια την καθορίζει αν είναι Ν ή Β ας πουμε? Ναι, το πρωτόκολλο b/g και το πρωτόκολλο n έχουν διαφορές στην εμβέλεια. Ο πίνακας εδώ αναφέρει για 38 μέτρα εμβέλειας σε εσωτερικούς χώρους και 140 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους για το 802.11b/g έναντι 70 μέτρων και 250 μέτρων αντίστοιχα για το 802.11n. Στην πράξη, έχω δει διαφορά. Δεν μπορώ να πιστοποιήσω ότι είναι τόσο μεγάλη όσο αναφέρεται αλλά σίγουρα υφίσταται.
Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Νομιζω με καλυψες εφυγα για tp link καθως ειναι best buy στα λεφτα του. Y.Γ Τhanks για το edit
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 [...]Y.Γ Τhanks για το edit It's a pleasure.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 +1 oti den θα επαιρνα tp link.θα προτιμουσα να εδινα 20 ευρω παραπανω να παρω netgear σε N που φημιζεται και το εχουν δοκιμασει πολυ.τωρα αν για 20 ευρω εχεις προβληματα και δεν σου κανει το Tp link μετα θα λες γιατι δνε πηρα ενα πιο καλο.και στο ρουτερ αξιζει να δωσεις κατι παραπανω διοτι θα το κρατησεις πολυ καιρο + οτι θα σπασεις λιγοτερο τα νευρα σου πχ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN2000B-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N-300MBPS-ANNEX-B-DGN2000B.htm
dhmak Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απ' το 2008 έχω το 8910G της TP-LINK και είμαι πλήρως ευχαριστημένος, σταθερότατο, χωρίς αποσυνδέσεις κτλ. (σύνδεση 2Mb του ΟΤΕ)
takos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μια χαρα ειναι το TP-Link TL-WR941ND, δεν καταλαβαίνω γιατί μην το πάρει καποιος, atheros chipset έχει... Άλλα προσοχή είναι Access point οχι adsl wifi router, όποτε θα παίρνει το internet απο το thomson και θα το κάνει ασύρματο από την θήρα utp WAN.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 δεν κανει το chipset παντα το ρουτερ αλλα ολο το structure.β.ειναι λιγο βλακεια να παρει μονο access point kai oxi adsl router για να μην εχει παραπανω μηχανηματα και να μην μπλεκει με ρυθμισεις ειδικα αμα δεν ξερει.απο την αλλη αμα κανει αυτο κερδιζει την σταθεροττα του Thomson και απλα ενα καλυτερο wireless μια που thomson n στην ελλαδα τιποτα.
Tablet Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Sorry μου διέφυγε ότι ήταν access point προφανως θελω adsl router!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 η βρισκεις παλι tp link se adsl router Η πας σε αλλη μαρκα.
Tablet Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για ριχτε προτασεις ρε παιδια δεν καιγομαι και για TP Link Ποια μοντελα ας πουμε?
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 θα βρεις απειρα θεματα και οι μισοι λενε για Netgear dgn2000b. http://www.plaisio.gr/search.aspx?keyword=netgear&CategoryName_string=%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Modem Router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.