Προς το περιεχόμενο

'Φυσιολογική' θερμοκρασία GPU?

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, που περίπου κυμαίνεται η θερμοκρασία της GPU σε full load (game+άλλα προγράμματα);

Έχω μία ASUS 9800GT και δουλεύει σταθερά πάνω από τους 95ο -συνήθως ανεβάζει μέχρι και 120ο :shock:

Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό -και είναι και μάλλον ανθυγιεινό επίσης :fear:

Δημοσ.

Δεν θα επρεπε ποτε να βλεπεις θερμοκρασιες ανω των 85 Αντε 90 σε αυτη την καρτα.

Δες μηπως δεν δουλευει καλα το ανεμιστηρακι, μηπως εχει γεμισει σκονες η ψυκτρα κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ποσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου εσωτερικά???

Ναι οι 120 βαθμοί είναι υπερβολικοι... ενα max 80 - 85 βαθμοι και αυτο σε πλήρη φόρτο με μαμα cooler είναι ανεκτό....

Αναρωτιέμαι πως δεν σου έχει δημιουργήσει ακόμη προβλήματα ή καρτα..???

Δημοσ.
Ποσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου εσωτερικά???

Ναι οι 120 βαθμοί είναι υπερβολικοι... ενα max 80 - 85 βαθμοι και αυτο σε πλήρη φόρτο με μαμα cooler είναι ανεκτό....

Αναρωτιέμαι πως δεν σου έχει δημιουργήσει ακόμη προβλήματα ή καρτα..???

Ποιος είπε ότι δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα;... :X

Από εκεί ξεκίνησα (ξαφνικό restart και 'σκουπίδια' στην οθόνη εν ώρα παιχνιδιού) και βρήκα το πρόβλημα. Παίζει να χρειάζεται πάστα ανάμεσα στη GPU και την ψύκτρα της;

Αυτό που είπες με το ξεσκόνισμα... :o

ΟΚ, θα το κοιτάξω.

Ευχαριστώ φίλε.

Δημοσ.

Κάνε ένα καλό καθάρισμα στο κουτί και αν δείς ότι συνεχίζονται τα ίδια βάλε θερμοαγώγιμη,

ή στην χειρότερη περίπτωση άλλαξε το σύστημα ψύξης της κάρτας

Υ.Γ. αν και το απευχόμαστε, πιθανό πάντως είναι να έχει γίνει κάποια μή αναστρέψιμη ζημιά στην κάρτα σου . . .

Κάπως έτσι την πάτησαν κάποιοι οι οποίοι δεν παρατήρησαν ότι δε λειτουργούσε το ανεμιστηράκι της κάρτας . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...