the_valliant Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, που περίπου κυμαίνεται η θερμοκρασία της GPU σε full load (game+άλλα προγράμματα); Έχω μία ASUS 9800GT και δουλεύει σταθερά πάνω από τους 95ο -συνήθως ανεβάζει μέχρι και 120ο Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό -και είναι και μάλλον ανθυγιεινό επίσης
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν θα επρεπε ποτε να βλεπεις θερμοκρασιες ανω των 85 Αντε 90 σε αυτη την καρτα. Δες μηπως δεν δουλευει καλα το ανεμιστηρακι, μηπως εχει γεμισει σκονες η ψυκτρα κτλ κτλ κτλ.
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ποσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου εσωτερικά??? Ναι οι 120 βαθμοί είναι υπερβολικοι... ενα max 80 - 85 βαθμοι και αυτο σε πλήρη φόρτο με μαμα cooler είναι ανεκτό.... Αναρωτιέμαι πως δεν σου έχει δημιουργήσει ακόμη προβλήματα ή καρτα..???
the_valliant Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ποσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου εσωτερικά??? Ναι οι 120 βαθμοί είναι υπερβολικοι... ενα max 80 - 85 βαθμοι και αυτο σε πλήρη φόρτο με μαμα cooler είναι ανεκτό.... Αναρωτιέμαι πως δεν σου έχει δημιουργήσει ακόμη προβλήματα ή καρτα..??? Ποιος είπε ότι δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα;... Από εκεί ξεκίνησα (ξαφνικό restart και 'σκουπίδια' στην οθόνη εν ώρα παιχνιδιού) και βρήκα το πρόβλημα. Παίζει να χρειάζεται πάστα ανάμεσα στη GPU και την ψύκτρα της; Αυτό που είπες με το ξεσκόνισμα... ΟΚ, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ φίλε.
panchociv Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Κάνε ένα καλό καθάρισμα στο κουτί και αν δείς ότι συνεχίζονται τα ίδια βάλε θερμοαγώγιμη, ή στην χειρότερη περίπτωση άλλαξε το σύστημα ψύξης της κάρτας Υ.Γ. αν και το απευχόμαστε, πιθανό πάντως είναι να έχει γίνει κάποια μή αναστρέψιμη ζημιά στην κάρτα σου . . . Κάπως έτσι την πάτησαν κάποιοι οι οποίοι δεν παρατήρησαν ότι δε λειτουργούσε το ανεμιστηράκι της κάρτας . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.