Tenshi Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλημέρα στο forum. Συγγενικό μου πρόσωπο θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και θα παραμείνει για μερικές μέρες (~5-6 μέρες).Επειδή δέν θέλει να χάσει επαφή με τον έξω κόσμο,θέλει να έχει πρόσβαση στο internet γι'αυτο το διάστημα,πιο πολύ για να μιλάει στην κόρη που βρίσκεται στο εξωτερικό. Εχω στην κατοχή μου ένα HSPA modem που βρέθηκε τυχαία στα χέρια μου και σκέφτηκα να το δώσω αφού δέν το χρησημοποιώ.Το θέμα είναι τι γίνεται με τις χρεώσεις;Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να ζητήσω μια κάρτα sim απο μια εταιρεία κινητής,άλλα δέν θέλουμε συνδρομή παρα μόνο γι'αυτό το διάστημα. υγ.Νομίζω είχε αναφερθεί πριν λίγες μέρες ένα περιοδικό που είχε προσφορά για 10 μέρες.Θυμάται κανείς κάτι σχετικά;
iam_haquim Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Έχω χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα της cosmote με 38€/μήνα (αν θυμάμαι σωστά) αλλά το συμβόλαιο ήταν εξάμηνο και με ογκοχρέωση Πάρε τηλέφωνο σε κανένα helpdesk! Τώρα για το περιοδικό που αναφέρεις, δεν το γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.