Προς το περιεχόμενο

Θητεία 9 Μήνες

KremTri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι αυτη η ερωτηση σε παραλλαγη της εχει τεθει απειρες φορες. Αμα ειναι να το ξερει με σιγουρια ενας τυχαιος θα πρεπει να το ξερουνε ΟΛΟΙ.

Αλλιως υπαρχει το ραδιο αρβυλα - μια ζωη συζητανε οι στρατιωτικοι να αυξησουνε την θητεια και παντα θεωρητικα πιεζει η κοινωνια/ΕΕ/σημερινη κατασταση για μειωση. Πραγματα γενικα και αοριστα χωρις αντικρυσμα - μεχρι να υπαρξει επισημη κυβερνητικη ανακοινωση δεν ισχυει τιποτα γιατι ουτε κι οι ιδιοι δεν ξερουνε τι γραμμη θα ακολουθησουνε.

Δεδομενου των οικονομικων πιεσεων δεν μπορει να ξοδευει το κρατος για φανταρους (ακομα κι αν η αξια δεν ανταποκρινεται στην παραγγη εργου στην πραγματικοτητα ο καθε φανταρος κοστιζει περι το οχτακοσαρικο τον μηνα στο κρατος. Η λογικη λεει να αναδιοργανωθουνε/ψιλοζοριστουνε οι μονιμοι/εποπ/οβα κλπ καλυτερα απ το αυξηθουνε τα εξοδα.

Ωχ λογικη το λεει; μαλλον θα φτασει στους 20 μηνες η θητεια και θα εγκριθουνε κονδυλια για site των ενοπλων δυναμεων υψους 23 εκ. ευρω ετησιως.

Σορρυ που δεν βοηθησα αλλα δεν μπορει κανεις να ξερει - ακομα κι αν ειχες μπαρμπα στρατηγο , αληθεια - τοσοι εχουνε , ε απο καποιον δεν θα ειχε διαρευσει;

Πηγαινε φανταρος να τελειωνεις, θα ανεβει κι η αυτοπεποιθηση σου συγκρινοντας το IQ με το τι κυκλοφορει στην πιατσα - εγγυημενα!

Δημοσ.
Ακουσατε τίποτα πως η θητεια θα αυξηθεί στους 14 μηνες ? ? ? ? ? ? ? ? ?

οχι ρε ψαρα δεν αυξανεται η θητεια.στανταρ πραγματα.

Δημοσ.
Ακουσατε τίποτα πως η θητεια θα αυξηθεί στους 14 μηνες ? ? ? ? ? ? ? ? ?
14 - 9 = 5, μήπως άκουσες για τους ΥΕΑ και τα μπέρδεψες? (+5 μήνες δεν είναι?)

-

από πλευράς κόστους η μείωση της θητείας θα πρεπε να είναι στο τραπέζι πιστεύω αυτή τη στιγμή αν είναι και τεχνικά δυνατή δεδομένου ότι θα είναι και κοινωνικά αποδεκτή

δεν θα έχει πολιτικό κόστος έναντι άλλων μέτρων και θα έχει σίγουρα μετρήσιμο και μη, οικονομικό όφελος - κακώς δε συζητείται κάτι τέτοιο την ώρα που θεωρητικά υπάρχει αδιέξοδο

να δούμε πότε θα κάνουν το αυτονόητο να μειώσουν δραστικά τις εξοπλιστικές δαπάνες, έχουν καταντήσει γελοίοι τώρα πια που τους το λένε ακόμη και οι ευρωπαίοι

να δούμε θα εξακολουθήσουν να πουλάνε τους γνωστούς λαϊκισμούς ακόμη και τώρα

Δημοσ.

AFAIK είναι απλά φήμες, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα δηλαδή...

Δημοσ.
παιδιά και εγω ακουσα οτι ανεβαινει στους 14 για να μειωσουν του εποπ...

Για να μειώσουν τους ΕΠΟΠ είπαν ότι θα προτείνουν σε κάθε φαντάρο λίγο πριν απολυθεί να κάτσει άλλους 9 μήνες (νομίζω) και θα πληρώνεται. Δε ξέρω αν πέρασε το μέτρο...

Δημοσ.
Για να μειώσουν τους ΕΠΟΠ είπαν ότι θα προτείνουν σε κάθε φαντάρο λίγο πριν απολυθεί να κάτσει άλλους 9 μήνες (νομίζω) και θα πληρώνεται. Δε ξέρω αν πέρασε το μέτρο...

θα προτιμούσα να καθάριζα βόθρους με οδοντόβουρτσα, και μάλιστα για την μισή αμοιβή.

Δημοσ.
μα πάνω κάτω αυτό δεν θα έκανες και στον στρατό;

:-D

ναι, αλλά είναι άλλο να το κάνεις και μετά να κοιμάσαι ήσυχος στο κρεββατάκι σου και άλλο να επιλέξεις από μόνος σου να βάλεις το κεφάλι σου στον τορβά....:eek::eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...