Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μόνο το γεγονός ότι το κατάντησαν milk cow "σπάζοντας το σε 3 κομμάτια με full price το καθένα, κάτι αδιανόητο από το '98 που έπαιζα online το sc1 μέχρι τώρα, και λίγοι έως ελάχιστοι δείχνουν να ενοχλούνται, λέει πολλά τόσο για την activisionblizzard και τις "διαθέσεις" της όσο και για το IQ των "οπαδών" της. Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πληρώναμε 60 ευρα για πρόσβαση σε μόνο 3 από τα διαθέσιμα class για να παίξουμε pve στο wow. Ποιός τρελός θα δεχόταν κάτι τέτοιο?

Το Wings of Liberty δεν θα έχει μέσα και τα 3 races; :confused:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και μόνο το γεγονός ότι το κατάντησαν milk cow "σπάζοντας το σε 3 κομμάτια με full price το καθένα, κάτι αδιανόητο από το '98 που έπαιζα online το sc1 μέχρι τώρα, και λίγοι έως ελάχιστοι δείχνουν να ενοχλούνται, λέει πολλά τόσο για την activisionblizzard και τις "διαθέσεις" της όσο και για το IQ των "οπαδών" της. Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πληρώναμε 60 ευρα για πρόσβαση σε μόνο 3 από τα διαθέσιμα class για να παίξουμε pve στο wow. Ποιός τρελός θα δεχόταν κάτι τέτοιο?

Οσο για το ξεχυλωμένο campaign με τα 25-30 missions, κάτι έπρεπε να βρουν για να χρυσώσουν το χάπι. Ποιός όμως δεν θα αντάλλαζε τα αμφίβολης ποιότητας παραπανίσια missions με τα 2 επιπλέον playable class στο αρχικό πακέτο, όπως στο sc1?

Ακόμη και σε όσους ασχοληθούν κυρίως με το online μέρος που αν κρίνω από την επιτυχία του sc1 θα είναι οι περισσότεροι, και σε αυτούς βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Αν δεν τα χώσεις και μάλιστα χοντρά για τα 3 μέρη για να έχεις πρόσβαση στα εξτρα units, buildings, skills κλπ τι ελπίδες θα έχεις απέναντι σε όσους το κάνουν?

Το θέμα δυστυχώς δεν είναι απλά η blizzard και οι προκλητικές εμπορικές-μαρκετινίστικες πρακτικές της. Είναι ότι αν το πείραμα sc2 στεφθεί με επιτυχία, θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες τον δρόμο αυτό. Και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για εμάς τους gamers.

Διάβασε το FAQ που έχουν στην ιστοσελίδα τους...

Λοιπόν εκεί λέει ότι στο multiplayer (πρφανώς θα υπάρχει και το λεγόμενο single-multi τύπου skirmish - προπόνηση) ΟΛΕΣ οι φυλές θα είναι διαθέσιμες.

Αυτό με το online ότι αν δεν αγοράσεις τα epxansion δε θα έχεις πρόσβαση σε άλλα units κτλ δεν το διάβασα πουθενά και ακόμα ψάχνω, αν έχεις κάποιο έγκυρο link δώσε.

Δε νομίζω πάντως ότι ισχύει...

Εντάξει, ούτε εμένα μου αρέσει το γεγονός ότι το σπάνε σε 3 μέρη ΑΛΛΑ για θυμήσου, δεν ξέρω δηλαδή αν έπαιζες από τότε αλλά έτσι φαίνεται, ΜΟΝΟ το warcraft I δεν είχε expansion. ΟΛΑ τα άλλα games της blizzard είχαν. Και πάντα οι τιμές τους ήταν λίγο μικρότερες από ότι των κανονικών. πχ ας πούμε αναλογικά, 60 ευρώ το κανονικό 45 το exp. κάπως έτσι πήγαινε.

Για συνδρομιτικό battle.net δε φαίνεται να γίνεται λόγος, προς το παρόν, εγώ δεν το διάβασα κάπου. Όποιος έχει έγκυρες πληροφορίες ας σπεύσει.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τους πιτσιρικάδες να λένε "μπαμπά δώσε πιστωτική για να παίξω στο battlenet αλλά επειδή παίζω και wow μια ενιαία συνδρομή της τάξης των 10 ευρώ για να παίζω όλα τα games online δε θα με σκότωνε αλλά σίγουρα θα αγγίξει τα όρια της αισχροκέρδιας και του χυδαίου και ΠΡΑΓΜΑΤΙ αν βάλει συνδρομη για το starcraft2 και για το diablo3 μάλλον θα έχουμε και εμείς και αυτοί πρόβλημα.

Από την άλλη βέβαια ήταν μια κατάσταση στην οποία εμείς είχαμ συνηθίσει, το δωρεάν δηλαδή, και μας βόλευε και την εταιρία φυσικά που έγιναν τα παιχνίδια της πασίγνωστα. Αν όμως είναι να γίνει τέτοιος χαμός με το starcraft2? Δε θα έχουν περισσότερα έξοδα; Συντήρηση σε server κτλ... και μην ξεχνάτε και τι επιθέσεις θα τρώνε από hackers κτλ.

Σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει ειδικά για κάτι που έχει συνηθίσει να το έχει δωρεάν αλλά είναι κατανοητό ότι είναι εταιριά και θέλει κέρδος, όλο και περισσότερο.

Ούτε εμένα μ'αρέσει και ας έχω μεγαλώσει με τα παιχνίδια της.

Σε ότι αφορά το single player...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτό που γίνεται είναι...τι να έβγαζε το παιχνίδι και ένα expansion τι που θα βγάλει δύο τώρα. Κάτι αντίστοιχο θα ήταν να έβγαζε Starcraft μετά το Broodwars και μετά ακόμη ένα...Η διαφορά βρίσκεται στο ότι οι κάτοχοι του ενός μόνο δε θα δουν σεναριακά τι θα γίνει παρακάτω. Αλλά και πάλι όσοι δεν είχαν πάρει πχ το broodwars πάλι δεν είχα δει το κανονικό φινάλε. Ε τώρα θα υπάρχει και ένα τρίτο μέρος.

Αλήθεια όμως λέμε όλοι έτσι αλλά κάθε χρόνο βγαίνουν τα fifa /pes κτλ και όλοι σπεύδουν... Μήπως αυτό δεν είναι αλητεία;! Πόση δουλειά βάζουν για να βγάλουν καθε χρόνο ένα καινούριο τίτλο σχεδόν πανομοιότυπο με τον προηγούμενο με μια βελτίωση στα γραφικά;

Τέλοσπάντων, εγώ δεν το είχα δει αυτό και θα πω την αλήθεια, σπάστικα λιγάκι...

περιμένω τις εξελίξεις επί των θεμάτων. Αναλόγως των τιμών που θα βάλουν σε κάθε expansion κτλ κτλ.

Ειδικά για το single player και για τις πολύ "βρώμικες" πολιτικές θα βρεθεί και κανένας "θείος" από το Αμέρικα να μου το "στείλει" δωράκι....:devil:

Δημοσ.

Απαιτήσεις υπολογιστή ξέρουμε.. Να το

Αντέχει το λάπτοπ στις διακοπές .... Όσο για το battle.net εμένα δεν με νοιάζει και πολύ.... Μόνο LAN παίζω

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Σύμφωνα μ' αυτό το άρθρο η blizzard εσχεμένα δεν θα κάνει το παιχνίδι βαρυ. Για μένα το ατού της Blizzard δεν είναι τα φοβερά γραφικά αλλά το φοβερό game play και εκεί φαίνεται να ακολουθεί την περπατημένη...

Δημοσ.
Αντέχει το λάπτοπ στις διακοπές .... Όσο για το battle.net εμένα δεν με νοιάζει και πολύ.... Μόνο LAN παίζω

χαχαχαχαχα έλλειψη ενημέρωσης ftw

Δεν θα μπορείς να παίξεις χωρίς σύνδεση στο internet και δεν υπάρχει lan (παρά μόνο μέσω battle.net). welcome to the new activision/blizzard world...

---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τους πιτσιρικάδες να λένε "μπαμπά δώσε πιστωτική για να παίξω στο battlenet αλλά επειδή παίζω και wow μια ενιαία συνδρομή της τάξης των 10 ευρώ για να παίζω όλα τα games online δε θα με σκότωνε αλλά σίγουρα θα αγγίξει τα όρια της αισχροκέρδιας και του χυδαίου και ΠΡΑΓΜΑΤΙ αν βάλει συνδρομη για το starcraft2 και για το diablo3 μάλλον θα έχουμε και εμείς και αυτοί πρόβλημα.

Από την άλλη βέβαια ήταν μια κατάσταση στην οποία εμείς είχαμ συνηθίσει, το δωρεάν δηλαδή, και μας βόλευε και την εταιρία φυσικά που έγιναν τα παιχνίδια της πασίγνωστα. Αν όμως είναι να γίνει τέτοιος χαμός με το starcraft2? Δε θα έχουν περισσότερα έξοδα; Συντήρηση σε server κτλ... και μην ξεχνάτε και τι επιθέσεις θα τρώνε από hackers κτλ.

Σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει ειδικά για κάτι που έχει συνηθίσει να το έχει δωρεάν αλλά είναι κατανοητό ότι είναι εταιριά και θέλει κέρδος, όλο και περισσότερο.

Ούτε εμένα μ'αρέσει και ας έχω μεγαλώσει με τα παιχνίδια της.

Συγγνώμη αλλά είτε δε γνωρίζεις ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα είτε τα επιχειρήματά σου είναι άκυρα. Αντί να κατακεραυνώνεις την activision/blizzard "την λες" στους fans της που την έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Έχουμε συνηθίσει το δωρεάν? ΈΛΕΟΣ! Εξηγούμαι λοιπόν!

Τη στιγμή που δεν μπορείς να παίξεις multiplayer σε lan ή με direct connection, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ μέσω battle.net είναι καφρίλα και ανήθικος εκβιασμός να πληρώνουμε συνδρομή στο battle.net. Αν υπήρχε δυνατότητα για lan, τότε ΒΥ ALL MEANS να βάλει συνδρομή. Τη στιγμή όμως που τα σκας για να αγοράσεις ένα παιχνίδι και σε ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να πληρώσεις συνδρομή για το 99% του gameplay (αυτό είναι το multi και όχι το single), ε τότε κάτι κάνουν λάθος. Ποντάρουν λοιπόν στους εθισμένους από το hype fans και όχι στους λογικούς ανθρώπους.

Δημοσ.

Οσο για το ξεχυλωμένο campaign με τα 25-30 missions, κάτι έπρεπε να βρουν για να χρυσώσουν το χάπι. Ποιός όμως δεν θα αντάλλαζε τα αμφίβολης ποιότητας παραπανίσια missions με τα 2 επιπλέον playable class στο αρχικό πακέτο, όπως στο sc1?

Ακόμη και σε όσους ασχοληθούν κυρίως με το online μέρος που αν κρίνω από την επιτυχία του sc1 θα είναι οι περισσότεροι, και σε αυτούς βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Αν δεν τα χώσεις και μάλιστα χοντρά για τα 3 μέρη για να έχεις πρόσβαση στα εξτρα units, buildings, skills κλπ τι ελπίδες θα έχεις απέναντι σε όσους το κάνουν?

Το θέμα δυστυχώς δεν είναι απλά η blizzard και οι προκλητικές εμπορικές-μαρκετινίστικες πρακτικές της. Είναι ότι αν το πείραμα sc2 στεφθεί με επιτυχία, θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες τον δρόμο αυτό. Και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για εμάς τους gamers.

Το άτομο έχει πάρα πολύ δίκιο,το έχουμε διαπιστώσει αυτό και με τo diablo 3 το οποίο κάνουν μία δεκαετία για να βγάλουν και το οποίο "υπόσχεται" άψογες αποδόσεις..

Εγώ πιστεύω ότι οι εταιρίες έχουν μπει βαθιά στην κερδοσκοπία και δεν τους ενδιαφέρει πλέον το πώς θα βγάλουν ένα καλό παιχνίδι,αλλά το πώς θα βγάλουν κέρδος.

Χείριστο παράδειγμα είναι το CnC 4 Twilight που όποιος το έχει παίξει θα δει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά στον νέο τρόπο που κερδίζονται οι "μάχες".Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το σενάριο και εδώ αφού τελειώνει σε 7 missions..

Από άλλους όχι και τόσο οπαδούς άκουσα ότι στο Sc2 είναι τα units από το Sc1 με τη διαφορά των γραφικών και ίσως 3-4 extra units για κάθε φυλή..

Εγώ προσωπικά δεν τρελάθηκα ποτέ για το starcraft ,μου θυμίζει απολύτως τις απομιμήσεις του warcraft σε κακοεξελιγμένη τεχνολογικά έκδοση.Μέχρι και το scenario είναι πανομοιότυπο,δηλαδή έλεος.

Υ.Γ. Δεν κατάλαβα κάτι,θα πληρώσει ο κάθε παίχτης 60 ευρώ για κάθε φυλή,ή 60 ευρώ για κάθε expansion?Γιατί αν ισχύει το 1ο δεν πα να'χει και 100 αποστολές,εγώ θα σας πρότεινα να μην το αγοράσετε.Ειδικά όταν μιλάμε για RTS παιχνίδια από μία εταιρία που ακόμα και στο σενάριο είναι εμπορική...

Δημοσ.

το Starcraft ήταν παιχνιδαρα εμεινε στην ιστορία και στο μυαλό μας

σαν το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής μακάρι το 2 να είναι το ίδιο καλό..,

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
χαχαχαχαχα έλλειψη ενημέρωσης ftw

Δεν θα μπορείς να παίξεις χωρίς σύνδεση στο internet και δεν υπάρχει lan (παρά μόνο μέσω battle.net). welcome to the new activision/blizzard world...

---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

Συγγνώμη αλλά είτε δε γνωρίζεις ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα είτε τα επιχειρήματά σου είναι άκυρα. Αντί να κατακεραυνώνεις την activision/blizzard "την λες" στους fans της που την έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Έχουμε συνηθίσει το δωρεάν? ΈΛΕΟΣ! Εξηγούμαι λοιπόν!

Τη στιγμή που δεν μπορείς να παίξεις multiplayer σε lan ή με direct connection, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ μέσω battle.net είναι καφρίλα και ανήθικος εκβιασμός να πληρώνουμε συνδρομή στο battle.net. Αν υπήρχε δυνατότητα για lan, τότε ΒΥ ALL MEANS να βάλει συνδρομή. Τη στιγμή όμως που τα σκας για να αγοράσεις ένα παιχνίδι και σε ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να πληρώσεις συνδρομή για το 99% του gameplay (αυτό είναι το multi και όχι το single), ε τότε κάτι κάνουν λάθος. Ποντάρουν λοιπόν στους εθισμένους από το hype fans και όχι στους λογικούς ανθρώπους.

1) Δεν την λέω σε κανέναν και δεν έχω επιχειρήματα, απλά παρουσιάζω την κατάσταση που ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Χαλαρώστε λίγο με επιθετικό ύφος.

2) Πράγματι να ανακαλέσω στο ποστ μου, με κάθε expansion θα βγαίνουν καινούρια untis για κάθε race. Φαντάζομαι όμως ότι για τους χρήστες του κάθε expansion θα υπάρχουν διαφορετικά games δηλαδή, δε θα παίζω εγώ με το 1 expansion εναντίον αυτού με τα 2. Κακό σε κάθε περίπτωση όμως.

3) Αυτό για το lan που το διάβασες; Δώσε μου ένα link. Δεν αμφιβάλλω ότι ισχύει, απλά δεν το βρήκα εγώ πουθενά. Ναι το δωρέαν battle net το είχαμε συνηθίσει. Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν δωρεάν battle net. Όσι για το lan... αν δεν έχει, αφενώς είναι μ.....α αφετέρου θα αποτύχει! Πώς θα παίζουν σε τουρνουά, internet cafe κτλ;! Τέλοσπάντων δώσε ένα link να δούμε τι γίνεται.

4)Δεν είναι εκβιασμός. Είναι κέρδος. Θέλουν περισσότερα χρήματα. ΟΧΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ. Άλλα δε με εκβιάζει κανένας. Δε μου έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι να αγοράσω κάποιο παιχνίδι! Το αν κάποιος θα αγοράσει το παιχνίδι ή όχι είναι στην κρίση του, αυτα που προσφέρει κτλ κτλ. Και γιατί να τους κατακεραυνώσω; Σιγά μην κάτσω να σκάσω.

Αν αυτά που προσφέρουν δεν είναι αντάξια της τιμής δε θα το αγοράσω. Εγώ αυτό λέω. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Θα συμφωνήσω ότι εκμεταλλεύονται τους fans και ότι θα βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν...

Δες τι έγινε με ipad από apple...

Υ.Γ. 200 ευρά το μπουκάλι στα μπουζούκια είναι ηθικό; Τα ευρά που φεύγουν για ένα ψευτοπανέρι είναι ηθικό; Τα 7-15 ευρώ το ποτό σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά τι είναι;

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές, έτσι δεν είναι; (Δε θα μπω στο τι γίνεται στη χώρα τελευταία, γιατί θα βγούμε εκτός, απλά να συγκρίνω λίγο τη διασκέδαση γιατί και το gaming διασκέδαση είναι)

EDIT: Ύστερα από λίγο ψάξιμο φαίνεται ότι δε θα έχει lan αλλά θα υποστηρίζει free battle.net... πφφφφφ

Επεξ/σία από BlackScorpionX
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τελείως άκυρη ημερομηνία για μένα πραγματικά...απλώς θα αναβληθεί το κάψιμο βέβαια...:-)

πράγματι, ούτε εγώ το περίμενα τόσο νωρίς...

Δημοσ.

Παρατηρησα σημαντικο προβλημα με το SC2. Δε θα χωραει μεσα στο battle.net account, δειτε την φωτο.

Ειναι φανερο οτι θα πρεπει να μπει στην απο κατω σειρα και θα χαλασει την ομοιομορφια

post-16814-12906308501_thumb.jpg

Δημοσ.

Το starcraft 2 θα έχει και τα 3 races playable απλώς θα λείπουν τα campaign των 2 εκ των 3ων φύλων.

Το battle.net θα είναι FREE http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/no-monthly-payments-for-starcraft-ii/

Στα expansion θα ισχύει ότι ισχυε με τα προηγουμενα expansion της blizzard (d2 warcraft3 starcraft)

LAN δεν έχει λογω προβλημάτων με την πειρατεια.

Δημοσ.

Το ότι παει το LAN μέσω battle.net δεν το ήξερα αλλά θυμάμαι ότι και στο sc 1 επαιζα LAN με ένα , δυο φιλαράκια

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ε καποιος θα το χακαρει και θα βρει τροπο για LAN μην φοβαστε. Εμενα ομως με ενδιαφερει περισσοτερο το Single Player καθως δεν εχω χρονο για online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...