Προς το περιεχόμενο

Gnwrizei kaneis ti lene ta UP Select UPS?

Nfountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου, έχω ένα 1000VA αυτή τη στιγμή, και τροφοδοτεί τους τρεις υπολογιστές μου (Duron, K6, 386). Το έχω εδώ και ένα τετράμηνο, έχει περάσει καταιγίδες, διακοπές (τεχνητές και μη) και δουλεύει μια χαρά. Με δύο υπολογιστές κρατάει 15 λεπτά, μόνο με τον μεγάλο, πάνω από μισή ώρα. Έχει serial connection και κάνει shutdown τα Win2k που χρησιμοποιώ μόλις η μπαταρία πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο. Βέβαια, μην περιμένεις το καλύτερο τροφοδοτικό που υπάρχει, αλλά για τα λεφτά του, δε με έχει απογοητεύσει ούτε στιγμή. Τίμια και καλή περίπτωση.

Δημοσ.

File spock euxaristw gia to reply sou!!!

Exw vrei sto digitstore to Up Select ULA 1000VA Line interactive. Einai to idio me to diko sou??? Sto site tou digistore lene oti sukwnei mexri 530W enw sto site tou kataskeuasth mexri 600W... To diko sou posa leei?? Apo pou to phres kai poso???

Thanks

PS: Epishs kapou diavasa oti h bataria exei duo xronia eguhsh etsi einai???

Δημοσ.

Φίλε μου, ναι, αυτό έχω, χωρίς προστασία για modem/LAN όμως, αντίθετα με το τι λέει το site. Πάντως, για να σηκώνει ένα PC 200W (386), ένα 250W (Duron), μία οθόνη ~65W (Philips 17" diamondtron) και μία ~75W (παλιά 14") σε πλήρες φορτίο για 15 λεπτά, καλό είναι. Το πήρα από ένα μαγαζί στην Αγία Παρασκευή, κάπου 200 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Ας μην κάνω διαφήμιση, όμως. Όλο έχει ενα χρόνο εγγύηση, ειδικά για τη μπαταρία δε ρώτησα, να σου πω την αλήθεια... Αν θες κατι άλλο, εδώ είμαστε!

Δημοσ.

Φίλε μου, στο πίσω μέρος γράφει απλά : Max Output Power 1000VA. Σε Watt δεν αναφέρει. Κοίταξα και στο κουτί, επ'ίσης δεν αναφέρει. Πάντως, ο λόγος που συνήθως χρησιμοποιείται κυμαίνεται ατο 60-70%. Εχθές έκανα μιά τεχνητή διακοπή, για να ξεφορτιστεί η μπαταρία, και κράτησε τον Duron και τον 386 μαζί, οριακά στο 20-λεπτο, ενώ έπαιζα με το LAN. Για τις δικές μου ανάγκες είναι μιά χαρά. Αν νομίζεις πως δε σου φτάνει, μετά περνάς σε τελείως διαφορετική κατηγορία τιμών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...