Προς το περιεχόμενο

Αγορα DVD player με θυρα USB

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου, μπες εδω:

εχει όλα τα firmware που εχει φτιαξει αυτό το παλικάρι!

ΒΡίσκεις το δικό σου, και κατεβάζεις το αρχείο που θέλεις (η ελλάδα ειναι στο 1253 by the way)

Αν θέλεις λεπτομέρεις/πληροφορίες κλπ, δες εδω που ειναι το σάιτ του παιδιού!

Αν πράγματι εχεις το 3360-12, και είσαι σίγουρος,εδώ εχει τις οδηγίες, για να επιλέξεις ποιο αρχείο θα κατεβασεις, πως το βαλεις,κλπ!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα link καταρχην.

Λοιπον κατεβασα το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar

Πιστευω ειναι το σωστο. Περναω μονο αυτο η και τιποτα αλλο? Γιατι ειδα αυτο στην σελιδα που μου ειπες (http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php)

Note: For first update or if you have problems with subtitles after update, make this steps:

* Install first original firmware from Philips dvp3360_12_fus_eng.zip

* Install this pre-version DVP3360_12_vb6_1.rar

* After each update power off player.

Πρεπει να περασω πρωτα τα dvp3360_12_fus_eng.zip και DVP3360_12_vb6_1.rar πριν περασω το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar η δεν ειναι απαραιτητο?

ΥΓ. Αυτο που λες

Αν πράγματι εχεις το 3360-12, και είσαι σίγουρος
. Εγω το μοντελο το βρηκα ετσι οπως σου ειπα
Καταρχην πηγα στο set up και μετα στο version info και το ακριβες μοντελο ειναι το DVP3360-12
. Ετσι δεν το βρισκουμε?
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια καλως σας βρήκα στο forum....Λοιπόν θα ήθελα να κάνω κάποιεςσ ερωτήσεις καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Philips DVP3580/58...Λοιπόν οι υπότιτλοι οι ξεχωριστοί .srt απ ότι κατάλαβα παίζουν χωρίς να πειράξω τπτ (firmware κτλ)εκέινο που θα ήθελα να ξέρω είναι αν οι υπότιτλοι γενικά στα phillips φαίνονται σε ικανοποιητικό μέγεθος (άκουσα κάτι αρνητικό γενικά για τα dvd players της tv) ...Άν εχει κάποιο περιορισμό στα gb στο φλασάκι δλδ αναγνωρίζει φλασάκι 16 gb ας πουμε(μην αγοράσω το φλασακι μονο για το dvd και μετά δεν κάνω τη δουλειά μου δλδ)?Και τέλος τα phillips είναι καλα dvd players (επειδή θέλω να αγοράσω κατι που να κρατήσει) καλύτερα το Philips DVP3580/58 ή το

Pioneer DV220 και αν το Pioneer οι ερωτήσεις μου είναι ίδιες ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...