konstantina_ena Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μηπως γνωρίζει κανεις να μου πει αν υπάρχει καμία σελίδα που μπορει κανεις να στείλει μηνυμα σε κινητο μεσω ιντερνετ?
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...ΝΟΜΙΖΩ το http://www.txtme.gr/ (...για "σίγουρο"). Επίσης κι ανυπερθέτως μέσω Otenet tools (για συνδρομητές Otenet - Cosmote). Kαι κάνε μια αναζήτηση στην ενότητα "Internet", και τσέκαρε τις τελευταίες 2-3 ξερωγω σελίδες...
konstantina_ena Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 αμεσως πστια.....χαχα η φίλη μου ειναι αρνητικη με τα κινητα και επειδη πρεπει να μου στειλει κατι μεσω μηνυματος ......υπάρχει αλλοσ τρόπος .......
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το txtme.gr το χρησιμοποιώ και εγω , δεν ειναι πουστια δεν χρεώνει λεφτα οτι μηνυμα εχω στειλει μεχρι τωρα ηταν μια χαρα. 5/μηνυματα ανα ημερα αφήνει τζαμπε θελει ενα απλό registration και τιποτα αλλο τουλαχιστον ακόμα δεν μου ζητησανε κατι
konstantina_ena Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 και στελνεις μεσα απο τον υπολογιστη ετσι?ειμαι ασχετη σορρυ........... ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- Otenet tools ειναι καλο ...δεν θυμαμαι ρε γαμωτο τους κωδικους μου εχω connex.....
djskoufos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Και η forthnet δίνει 50 sms δωρεάν το μήνα από το site της βάζοντας το username και password της σύνδεσής σας.
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το txtme.gr το χρησιμοποιώ και εγω , δεν ειναι πουστια ...τί κι αν είστε εγγραμμένοι τους ίδιους καιρούς... ΔΕΝ τον έπιασες τον KWSN. πουστιά έχει -και καλά μυρίζεται αυτός- κατά νου να κάνει, η Kωνσταντίνα... ...η οποία παρεμπιπτόντως, τον έπιασε ...δεν έπιασε όμως το ότι "ναι, για χρήση μέσω υπολογιστή είναι τo txtme.gr" ...γουήμεν
konstantina_ena Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%... χαχα!!!!!!!Δεν το έπιασες και εσυ γιατι ...ετσι με τις γυναικες ....τετοια γνωμη ........δεν θα επρεπε με τιποτα!!!!Απαπαπαπαπα κακοπροαιρετους σας βρισκω!!!!το οτενετ ειναι πστια??Το εχεις δοκιμασει? Εξαλλου δεν θα εβαζα το νουμερο του κινητου μου σε site με τιποτα ...καποια πραγματα πρεπει να ξερουμε που τα βαζουμε.......οπως η υπογραφη μας!!!!!!!
sugata Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 To web2sms της otenet είναι μια χαρά υπηρεσία. Έχεις περιορισμό σε 5 sms την ημέρα ανά mail (προσοχή εδώ, γιατί άμα θες φτιάχνεις 3-4 mail, και έτσι θα μπορείς να στείλεις παραπάνω). Επίσης στον παραλήπτη φαίνεται όχι αριθμός τηλεφώνου, αλλά το mail σου. Συνολικός περιορισμός sms ανά μήνα νομίζω είναι 100. Α, και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την αποστολή. Μόνο μια φορά τα τελευταία 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ, έτυχε να στείλω το μήνυμα βράδυ και να το λάβουν το επόμενο πρωί, αλλά μάλλον κάποια παπαρίτσα θα είχα κάνει. Συνήθως λαμβάνονται αμέσως.
gang Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 θελει κωδικο του connex sugata? το username και password που σου έχουν δώσει για την σύνδεση...
sugata Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δε στα δίνουν προφορικά, σ' ένα χαρτί μαζί με άλλα στοιχεία τα 'χεις. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει mail της otenet, χρησιμοποιείς username και pass στο webselfcare (αν θυμάμαι καλά) και ενεργοποιείς την υπηρεσία. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω φυσικά, πάει πακέτο μαζί με τα υπόλοιπα.
dokimios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μηπως γνωρίζει κανεις να μου πει αν υπάρχει καμία σελίδα που μπορει κανεις να στείλει μηνυμα σε κινητο μεσω ιντερνετ? Εγώ για αποστολή SMS δεν χρησιμοποιώ την OTENET μιας και δεν έχω επιλογή ονόματος αποστολέα. Από ez4usms.com μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα και είναι και οικονομικά (τιμές για αποστολή μηνυμάτων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.