washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...την κατεβάζω πάντα ούτως ή άλλως....αρχίζοντας -συνήθως- σε κα'να 2ωρο-3ωρο από τώρα... ...άμα θες, σε λέω κιαποπού
panosno1com Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 θα αρχισουμε το σπαμινγκ βλεπω.. δε μπορεις να πεις εχω γαμάτο avatar ! τελικα με τα κωλο bad sectors δε θα δω προκοπη μ φαινεται... δειτε εικονα !
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...αν μπορείς, μετάφερε τ' αρχεία αλλού, κάνε το filling with zeros, τσέκαρέ τον, κι αν είναι σε καλύτερη φάση, ξαναπάν' τα σ' αυτόν
panosno1com Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εχω βαλει το hdd regenarator gia recover bad sectors και μεχρι στιγμης ολα καλως δοξα τον θεο,οποτε θα καμω ιματζ θα παρω νεο δισκο κ αυτον θα τν φυλαξω...
panosno1com Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 415 bad sectors found 415 sectors replaced... αυτο εννουσα οτι ισως κανω δουλεια..για να κανω κανα σωστο ιματζ...αλλα δε το βλεπω δε ξερω τι σκατα διορθωσε..τεσπα
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 δε ξερω τι σκατα διορθωσε..τεσπα ...γι' αυτό ρώτησα πριν - επειδή το HDD Regeneratoμουφέητορ δεν το 'χω σε πολύ εκτίμηση (σε ΚΑΜΜΙΑ, για την ακρίβεια...) ...Κι ΕΠΙΜΕΝΩ : για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται, για την κατάσταση στην οποία ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο δίσκος, ούτε μαϊμουδο-"επισκευές", ούτε προβληματικά file systems που μπερδεύουν, και για να αντικατασταθούν όσοι bs είναι ν' αντικατασταθούν, ΑΝ υπάρχει ακόμη καβάτζα στον δίσκο - ΚΑΝΕ κάποια στιγμή εκείνο το &^#$!@&^$#&! filling with zeros
panosno1com Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πρεπει να κανω back up πολλα πραγματα κ βαριεμαι να τα οργανωνω
panosno1com Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 λοιπον δε μπορουσα να κανω filling with zeros με το προγραμμα της western digital..οποτε εκανα φορματ,ξαναπερασα τα windowz απ την αρχη...και αυριο πρωτα ο θεος θα βγαλω αυτο τον δισκο,θα τον κρατησω σε μια ακρη για....καμια εκτατη αναγκη και θα βαλω τον sasmung spinpoint F3
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 λοιπον δε μπορουσα να κανω filling with zeros με το προγραμμα της western digital.. ...not a good sign (for the disk's health), πάντως...
panosno1com Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 τι να πω...τωρα το speed fan μου δειχνει σχεδον αριστο fitness [πριν μου δειχνε χαλια] ..νταξει το perfomance και πριν ηταν καλο !να ρωτησω ποιο ειναι το....ιδανικο μεγεθος δισκου αν θελουμε να εχουμε απλα και μόνο το λειτουργικο πάνω???σκεφτομουνα μηπως κανω ανοησια να παρω 1 ΤΒ δισκο ενω εχω εναν 585 γιγα αδειο[αυτος ο καημενος με τους σεκτορες κτλ] και 180κατι στον αλλον,που χω καποια μπακ απς και καποια downloaded things..... αλλα απ την αλλη σκεφτομαι οτι με 1 ΤΒ θα μαι καλλυμενος για πολυυυυυυυ καιρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.