Προς το περιεχόμενο

Image όλο το HDD

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...την κατεβάζω πάντα ούτως ή άλλως....αρχίζοντας -συνήθως- σε κα'να 2ωρο-3ωρο από τώρα...:P

...άμα θες, σε λέω κιαποπού :P

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα αρχισουμε το σπαμινγκ βλεπω.. δε μπορεις να πεις εχω γαμάτο avatar !

τελικα με τα κωλο bad sectors δε θα δω προκοπη μ φαινεται...

δειτε εικονα !

clipboard01kg.jpg

Δημοσ.

...αν μπορείς, μετάφερε τ' αρχεία αλλού, κάνε το filling with zeros, τσέκαρέ τον, κι αν είναι σε καλύτερη φάση, ξαναπάν' τα σ' αυτόν

Δημοσ.

Εχω βαλει το hdd regenarator gia recover bad sectors και μεχρι στιγμης ολα καλως δοξα τον θεο,οποτε θα καμω ιματζ θα παρω νεο δισκο κ αυτον θα τν φυλαξω...

Δημοσ.

415 bad sectors found 415 sectors replaced... αυτο εννουσα οτι ισως κανω δουλεια..για να κανω κανα σωστο ιματζ...αλλα δε το βλεπω δε ξερω τι σκατα διορθωσε..τεσπα

Δημοσ.
δε ξερω τι σκατα διορθωσε..τεσπα

...γι' αυτό ρώτησα πριν - επειδή το HDD Regeneratoμουφέητορ δεν το 'χω σε πολύ εκτίμηση (σε ΚΑΜΜΙΑ, για την ακρίβεια...)

...Κι ΕΠΙΜΕΝΩ : για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται, για την κατάσταση στην οποία ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ο δίσκος, ούτε μαϊμουδο-"επισκευές", ούτε προβληματικά file systems που μπερδεύουν, και για να αντικατασταθούν όσοι bs είναι ν' αντικατασταθούν, ΑΝ υπάρχει ακόμη καβάτζα στον δίσκο - ΚΑΝΕ κάποια στιγμή εκείνο το &^#$!@&^$#&! filling with zeros

Δημοσ.

λοιπον δε μπορουσα να κανω filling with zeros με το προγραμμα της western digital..οποτε εκανα φορματ,ξαναπερασα τα windowz απ την αρχη...και αυριο πρωτα ο θεος θα βγαλω αυτο τον δισκο,θα τον κρατησω σε μια ακρη για....καμια εκτατη αναγκη και θα βαλω τον sasmung spinpoint F3 :-)

Δημοσ.
λοιπον δε μπορουσα να κανω filling with zeros με το προγραμμα της western digital..

...not a good sign (for the disk's health), πάντως...

Δημοσ.

τι να πω...τωρα το speed fan μου δειχνει σχεδον αριστο fitness [πριν μου δειχνε χαλια] ..νταξει το perfomance και πριν ηταν καλο !να ρωτησω ποιο ειναι το....ιδανικο μεγεθος δισκου αν θελουμε να εχουμε απλα και μόνο το λειτουργικο πάνω???σκεφτομουνα μηπως κανω ανοησια να παρω 1 ΤΒ δισκο ενω εχω εναν 585 γιγα αδειο[αυτος ο καημενος με τους σεκτορες κτλ] και 180κατι στον αλλον,που χω καποια μπακ απς και καποια downloaded things..... αλλα απ την αλλη σκεφτομαι οτι με 1 ΤΒ θα μαι καλλυμενος για πολυυυυυυυ καιρο...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...