Προς το περιεχόμενο

Image όλο το HDD

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο νεο δισκο που θα παρω πρεπει να ξαναπερασω windows ?? ή απλα ενα φορμαρισμα ως ΝTFS ???

[αφου θα κανω clone disk δε θα μεταφερθει οπως ειναι..ο τωρινος?]

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[αφου θα κανω clone disk δε θα μεταφερθει οπως ειναι..ο τωρινος?]

...ναι παιδί μου, τί λέμε τόση ώρα. Ξέρω, ακούγεται του γκουντ του μπη τρου,,,,,,,έλα που είναι, όμως! *

(...ούτε καν "ξέχωρα φορμάτ" νομίζω θα θέλει. Θα το κάνει ΚΑΙ αυτό, το Άκρονις)

*...ε, ψιτ, αρκεί να μην έχει όντως προβληματικά σημεία ο δίσκος.....αλλιώς δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η δημιουργία ίματζος...

Δημοσ.

κοιτα,το ψαξα λιγο σημερα το θεμα,το speedfan δε μου βρισκει καποιο ιδιαιτερο προβλημα,απο θερμοκρασιες [οχι μονο στους σκληρους αλλα σε ολα τα υποσυστηματα] ειμαστε κομπλέ,μόνο το western digital εργαλειο στο extended test μου πεταξε χτες το βραδυ μηνυμα για bad sectors,εχω παρατηρησει ενα ελαχιστο..κόλλημα μερικες φορές,και λεω αφου μπορω γιατι να μην παω σε κάτι καινουριο??τον δισκο τον εχω 2 χρονια [και δυστυχως δε τον εχω φουλαρει ποτε,απο τα 596 πραγματικα GB το μεγιστο που χε φτασει μια εποχη ηταν 100 GB γεματος,και αυτη τη στιγμη εχει μόλις 62..

εντιτ: στον νεο σκληρο θα του περασω το ιματζ απο bootable cd ε??δλδ χωρις την παρεμβαση λειτουργικου συστηματος!? [βρηκα το ακρονις :P ]

Δημοσ.
[βρηκα το ακρονις :P ]

χειροκρότημα στον κύριο.

Άσε τσι θερμοκρασίες - δεν μας νοιάζουν (εσένα δλδ δε νοιάζουν, εμένα δε με νοιάζουν χ2 :ρ).

Κάνε αυτό που σε είπα. Είτε το 1) δλδης, είτε το 2)

...από μπούταμπολ θα το κάνεις, ΜΟΝΟ όταν δεν έχεις λειτουργικό λειτουργικό σύστημα να χρησιμοποιήσεις (όχι, δεν είναι επανάληψη). Δηλαδή καν' το άμα θες (και έχεις), αλλά είναι μαλακία βρ' αδερφάκι μου :P

Δημοσ.

ε κοιτα αφου

-θα kanω ιματζ στον δευτερο μου σκληρο δισκο

-θα παρω νεο σκληρο δισκο

-τον προβληματικο θα τον βγαλω

-θα βαλω τον ψαρά τον δισκο

-οποτε no windowz :P

αρα μεσω bootable θα το κανω!!

[και να απανταω μονος μου σε προηγουμενη ερωτηση μου... :P ]

Δημοσ.

...το επόμενο thread παίζει να το ανοίξεις με τίτλο :

"edit : βρέθηκε λύση! Ευχαριστώ όσους ΘΑ συμμετείχαν!"

:P

Δημοσ.

λοιπον αλλη ερωτηση,πηγα να ξεκινησω το clone disc και εβαλα destination το δευτερο μου δισκο,και μου πεταξε μηνυματακι "....contains some useful data that may be lost" ...δλδ θα σβηστουν όλα ?απο τον D: ?? δε θα φτιαξει καποιας μορφης αρχειο ξερω γω??? :o

---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:49 ----------

.

ορισμός της αποθήκευσης του image σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο (εσωτερικός σκληρός

αδειος δλδ ????

Δημοσ.

...όχι ρε. Απλά κάτι επέλεξες λάθος (αμάν είσαι :P), και πάει να αποκαταστήσει κάποιο image (που προφανώς δεν έχεις καν φτιάξει ακόμα, άρα και δε θα γίνει κάτι) σε κάποιο partition (ή δίσκο).

Διότι όταν πας να ορίσεις το partition (ή δίσκο) στο οποίο θα σωθεί το image που ΘΑ φτιάξει το Acronis, είναι σα να κάνεις επικόλληση ενός οποιοδήποτε αρχείου σε κάποιο partition (...ή δίσκο :P). Τίποτα παραπάνω. Άρα μην αγχώνεσαι, ΔΕΝ θα σου σβύσει κάτι (αν μάλιστα ο ελεύθερος χώρος είναι λιγότερος απ' το image αρχείο που θα φτιαχτεί, θα σου βγάλει error).

Aντιλαβού;

Δημοσ.

αντιλαβου σωσον ,ελεησον ημας.. πφφφ....

δλδ..για να κανει το ιματζ...πρεπει οπως το ξεκινησω πρωτη φορα να το αφησω να κανει backuping ur system που λεει??απο μονο του?/γιατι εγω παταω hide + cancel meta :D :P

Δημοσ.

πωπω ευχαριστω!! εκατσες κ εκανες ολο αυτο ??συνχαρητηρια !

αν και εγω εχω το 2010 αυτο μαλλον ειναι η 2009 εκδοση αλλα δε πειραζει ειναι όλα μα όλα πληρως κατανοητα τωρα !!!!να γινει sticky το thread ... :P

Δημοσ.

...στίκι; Κάτσε μη μας μπανάρουν όλους :P

...ΚΑΙ τον antonl........Ως αξέσορι

...το έκανες το ίματζ δλδ; Όλα οκ; ΠΕΣ ΝΑΙ, γιατί δεν είναι ο κόπος,,,,,,αλλά που ψιλοέχασα Λαζόπουλο όσο στο ετοίμαζα :P

Δημοσ.

να σου βρω αυριο την εκμπομπη του να τη βλεπεις οσο θες?? :P

θα το κανω σε λιγακι :P δε χανομαστε

---------- Προσθήκη στις 23:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:24 ----------

φτου !!! failed to read from sector.. shit!! θα ψαξω προγραμα για repair bad sectors...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...