panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 στο νεο δισκο που θα παρω πρεπει να ξαναπερασω windows ?? ή απλα ενα φορμαρισμα ως ΝTFS ??? [αφου θα κανω clone disk δε θα μεταφερθει οπως ειναι..ο τωρινος?]
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 [αφου θα κανω clone disk δε θα μεταφερθει οπως ειναι..ο τωρινος?] ...ναι παιδί μου, τί λέμε τόση ώρα. Ξέρω, ακούγεται του γκουντ του μπη τρου,,,,,,,έλα που είναι, όμως! * (...ούτε καν "ξέχωρα φορμάτ" νομίζω θα θέλει. Θα το κάνει ΚΑΙ αυτό, το Άκρονις) *...ε, ψιτ, αρκεί να μην έχει όντως προβληματικά σημεία ο δίσκος.....αλλιώς δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η δημιουργία ίματζος...
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 κοιτα,το ψαξα λιγο σημερα το θεμα,το speedfan δε μου βρισκει καποιο ιδιαιτερο προβλημα,απο θερμοκρασιες [οχι μονο στους σκληρους αλλα σε ολα τα υποσυστηματα] ειμαστε κομπλέ,μόνο το western digital εργαλειο στο extended test μου πεταξε χτες το βραδυ μηνυμα για bad sectors,εχω παρατηρησει ενα ελαχιστο..κόλλημα μερικες φορές,και λεω αφου μπορω γιατι να μην παω σε κάτι καινουριο??τον δισκο τον εχω 2 χρονια [και δυστυχως δε τον εχω φουλαρει ποτε,απο τα 596 πραγματικα GB το μεγιστο που χε φτασει μια εποχη ηταν 100 GB γεματος,και αυτη τη στιγμη εχει μόλις 62.. εντιτ: στον νεο σκληρο θα του περασω το ιματζ απο bootable cd ε??δλδ χωρις την παρεμβαση λειτουργικου συστηματος!? [βρηκα το ακρονις ]
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 [βρηκα το ακρονις ] χειροκρότημα στον κύριο. Άσε τσι θερμοκρασίες - δεν μας νοιάζουν (εσένα δλδ δε νοιάζουν, εμένα δε με νοιάζουν χ2 :ρ). Κάνε αυτό που σε είπα. Είτε το 1) δλδης, είτε το 2) ...από μπούταμπολ θα το κάνεις, ΜΟΝΟ όταν δεν έχεις λειτουργικό λειτουργικό σύστημα να χρησιμοποιήσεις (όχι, δεν είναι επανάληψη). Δηλαδή καν' το άμα θες (και έχεις), αλλά είναι μαλακία βρ' αδερφάκι μου
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ε κοιτα αφου -θα kanω ιματζ στον δευτερο μου σκληρο δισκο -θα παρω νεο σκληρο δισκο -τον προβληματικο θα τον βγαλω -θα βαλω τον ψαρά τον δισκο -οποτε no windowz αρα μεσω bootable θα το κανω!! [και να απανταω μονος μου σε προηγουμενη ερωτηση μου... ]
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...το επόμενο thread παίζει να το ανοίξεις με τίτλο : "edit : βρέθηκε λύση! Ευχαριστώ όσους ΘΑ συμμετείχαν!"
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 λοιπον αλλη ερωτηση,πηγα να ξεκινησω το clone disc και εβαλα destination το δευτερο μου δισκο,και μου πεταξε μηνυματακι "....contains some useful data that may be lost" ...δλδ θα σβηστουν όλα ?απο τον D: ?? δε θα φτιαξει καποιας μορφης αρχειο ξερω γω??? ---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:49 ---------- .ορισμός της αποθήκευσης του image σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο (εσωτερικός σκληρός αδειος δλδ ????
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...όχι ρε. Απλά κάτι επέλεξες λάθος (αμάν είσαι ), και πάει να αποκαταστήσει κάποιο image (που προφανώς δεν έχεις καν φτιάξει ακόμα, άρα και δε θα γίνει κάτι) σε κάποιο partition (ή δίσκο). Διότι όταν πας να ορίσεις το partition (ή δίσκο) στο οποίο θα σωθεί το image που ΘΑ φτιάξει το Acronis, είναι σα να κάνεις επικόλληση ενός οποιοδήποτε αρχείου σε κάποιο partition (...ή δίσκο ). Τίποτα παραπάνω. Άρα μην αγχώνεσαι, ΔΕΝ θα σου σβύσει κάτι (αν μάλιστα ο ελεύθερος χώρος είναι λιγότερος απ' το image αρχείο που θα φτιαχτεί, θα σου βγάλει error). Aντιλαβού;
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 αντιλαβου σωσον ,ελεησον ημας.. πφφφ.... δλδ..για να κανει το ιματζ...πρεπει οπως το ξεκινησω πρωτη φορα να το αφησω να κανει backuping ur system που λεει??απο μονο του?/γιατι εγω παταω hide + cancel meta
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...έχεις αρχίσει να με μπερδεύεις χοντρά. Ποιό πρόγραμμα της Acronis κατέβασες;
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...περίμενε ρε βιαστικούλη προφιλαδόρε... ---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- ...άντε......κανόνισε
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 πωπω ευχαριστω!! εκατσες κ εκανες ολο αυτο ??συνχαρητηρια ! αν και εγω εχω το 2010 αυτο μαλλον ειναι η 2009 εκδοση αλλα δε πειραζει ειναι όλα μα όλα πληρως κατανοητα τωρα !!!!να γινει sticky το thread ...
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ...στίκι; Κάτσε μη μας μπανάρουν όλους ...ΚΑΙ τον antonl........Ως αξέσορι ...το έκανες το ίματζ δλδ; Όλα οκ; ΠΕΣ ΝΑΙ, γιατί δεν είναι ο κόπος,,,,,,αλλά που ψιλοέχασα Λαζόπουλο όσο στο ετοίμαζα
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 να σου βρω αυριο την εκμπομπη του να τη βλεπεις οσο θες?? θα το κανω σε λιγακι δε χανομαστε ---------- Προσθήκη στις 23:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:24 ---------- φτου !!! failed to read from sector.. shit!! θα ψαξω προγραμα για repair bad sectors...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.