Waldo_Vrs Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχει ένας φίλος μια 8800GTX της EVGA Την έχει πάρει απο τότε που βγήκε σχεδόν τέλειωσε η εγκύηση πλέον δυστηχώς. Του βγάζει γραμμές παντού στην οθόνη διακεκομένες τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει ένα πράμα και επίσεις όταν είμαι σε BIOS φαίνονται παντού τετραγωνάκια με άλλα χρώματα...εν ολίγεις λίγο χάος... επειδεί έκανε φορμάτ πέρασα μια άλλη κάρτα ξεχασμένη που είχε όλα μετά οκ...οπότε στάνταρ είναι η κάρτα ο φταίχτης...αλλά τι παίζει?.. Τέλος η καρτούλα μας άφησε χρόνους?...
Waldo_Vrs Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επίσης να αναφέρω ότι όταν πάμε να αλλάξουμε ανάλυση δεν τη δέχετε και κρατάει την στάνταρ που έχει το σύστημα... Την βλέπει σαν κάρτα πια είναι κτλ... αλλά στη διαχείριση συσκευών μου λέει πως δεν μπόρεσε να ξεκινήσει αυτή τη συσκευή...
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 οπως ειπαν και τα παιδια η καρτα αρχισε να πεταει artifacts και μαλλον ηρ8ε η ωρα για να αναπαφθει... Ειναι EVGA ομως που σημαινει οτι μπορει να εχει εγγυηση παραπανω απο 3χρονια...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ηρθε η ωρα για ψησιμο στους 200 C ---------- Προσθήκη στις 23:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ---------- οπως ειπαν και τα παιδια η καρτα αρχισε να πεταει artifacts και μαλλον ηρ8ε η ωρα για να αναπαφθει... Ειναι EVGA ομως που σημαινει οτι μπορει να εχει εγγυηση παραπανω απο 3χρονια... Πρεπει να την εχεις δηλωσει για να εχει παραπανω
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ηρθε η ωρα για ψησιμο στους 200 C ---------- Προσθήκη στις 23:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ---------- Πρεπει να την εχεις δηλωσει για να εχει παραπανω ισχυει ομως ετσι?Αν την δηλωσεις ποσο παραπανω περνεις?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ισχυει ομως ετσι?Αν την δηλωσεις ποσο παραπανω περνεις? 10 χρονακια
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 10 χρονακια Για εξήγησέ το λίγο καλύτερα φίλος!!!.. Τι να δηλώσει?...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Για εξήγησέ το λίγο καλύτερα φίλος!!!.. Τι να δηλώσει?... Την 8800GTX του στην EVGA
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Την 8800GTX του στην EVGA Και σου δίνουν 10 χρόνια εγκύηση αν τη κάνεις Register???..λίγο άκυρο μου ακούγεται
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Η EVGA δινει 10 χρονια εγγυηση αλλα πρεπει να την δηλωσεις για να εχεις τοσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 και πρέπει να την δηλώσεις από την αρχή, όχι όποτε το θυμηθείς/μάθεις Και σου δίνουν 10 χρόνια εγκύηση αν τη κάνεις Register???..λίγο άκυρο μου ακούγεται καθόλου άκυρο, ισχύει...για αυτό έχει και καλό όνομα η EVGA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.