Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα έχει ένα LCD-TV monitor από ένα σκέτο monitor? Πέρα από το προφανές βέβαια, ότι το ένα είναι και TV εκτός από monitor και το άλλο όχι.
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μα δεν υπάρχει άλλη διαφορά. Ένα monitor-TV είναι ένα monitor με ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης και τηλεχειριστήριο. Ελαφρά άυξηση στο κόστος. Πλεο/μειονεκτήματα θα υπήρχαν αν συγκρίναμε διαφορετικά μοντέλα/μάρκες/τεχνολογίες.
Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στην ποιότητα της απεικόνισης δεν υπάρχουν διαφορές;
v-tidus Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Συνηθως ενα απλο monitor ειναι καλυτερο σε θεμα εικονας. Αλλα οπως παντου και παντα, ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Αν δωσεις αρκετα χρηματα μπορεις να παρεις μια τουμπανο tv με χαμηλους χρονους αποκρισης και υψηλο κοντραστ.
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στην ποιότητα της απεικόνισης δεν υπάρχουν διαφορές; Δεν κατάλαβες τι σου είπα. Αν συγκρίνεις ίδιες τεχνολογίες με ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, δεν θα βρεις διαφορές. Αν συγκρίνεις ΜΙΑ (οποιαδήποτε) τηλεόραση με κάποιο οποιοδήποτε monitor θα βρεις διαφορές. Να σου δώσω ενα παράδειγμα να καταλάβεις. Εσύ με ρωτάς αν εχουν διαφορές τα αυτοκίνητα με κοτσαδόρο σε σχέση με αυτά που δεν έχουν κοτσαδόρο. Εγω σου απαντώ ότι αμα συγκρίνεις ίδια αμάξια (με και χωρίς κοτσαδορο) δεν έχουν διαφορά.
gorillaz_gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 επίσης μην ξεχνάμε ένα πιο σημαντικό γεγονός. ότι στα monitor-tv αναγνωρίζονται ως monitor κ έτσι ειδικά για LG έχεις 3 χρόνια εγγύηση & 0 pixel & χαμηλές τιμές...άντε κ καλό σέρβις. Προσωπικά από την Μ2262D είμαι ικανοποιημένος.
Alejandro Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απλά θέλοντας να εξοικονομήσω χώρο στο δωμάτιο προβληματίστηκα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους... Και εγώ είμαι ανάμεσα στην Μ2262D και Μ2362D. Στα 5ms και οι δύο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.