Προς το περιεχόμενο

Monitor και TV

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα έχει ένα LCD-TV monitor από ένα σκέτο monitor?

Πέρα από το προφανές βέβαια, ότι το ένα είναι και TV εκτός από monitor και το άλλο όχι.

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχει άλλη διαφορά. Ένα monitor-TV είναι ένα monitor με ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης και τηλεχειριστήριο. Ελαφρά άυξηση στο κόστος. Πλεο/μειονεκτήματα θα υπήρχαν αν συγκρίναμε διαφορετικά μοντέλα/μάρκες/τεχνολογίες.

Δημοσ.

Συνηθως ενα απλο monitor ειναι καλυτερο σε θεμα εικονας. Αλλα οπως παντου και παντα, ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.

Αν δωσεις αρκετα χρηματα μπορεις να παρεις μια τουμπανο tv με χαμηλους χρονους αποκρισης και υψηλο κοντραστ.

Δημοσ.
Στην ποιότητα της απεικόνισης δεν υπάρχουν διαφορές;

Δεν κατάλαβες τι σου είπα. Αν συγκρίνεις ίδιες τεχνολογίες με ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, δεν θα βρεις διαφορές. Αν συγκρίνεις ΜΙΑ (οποιαδήποτε) τηλεόραση με κάποιο οποιοδήποτε monitor θα βρεις διαφορές.

Να σου δώσω ενα παράδειγμα να καταλάβεις. Εσύ με ρωτάς αν εχουν διαφορές τα αυτοκίνητα με κοτσαδόρο σε σχέση με αυτά που δεν έχουν κοτσαδόρο. Εγω σου απαντώ ότι αμα συγκρίνεις ίδια αμάξια (με και χωρίς κοτσαδορο) δεν έχουν διαφορά.

Δημοσ.

επίσης μην ξεχνάμε ένα πιο σημαντικό γεγονός. ότι στα monitor-tv αναγνωρίζονται ως monitor κ έτσι ειδικά για LG έχεις 3 χρόνια εγγύηση & 0 pixel & χαμηλές τιμές...άντε κ καλό σέρβις. Προσωπικά από την Μ2262D είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Απλά θέλοντας να εξοικονομήσω χώρο στο δωμάτιο προβληματίστηκα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους... Και εγώ είμαι ανάμεσα στην Μ2262D και Μ2362D. Στα 5ms και οι δύο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...