ezy7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Γεια σας σε ολους. Λοιπον ξυπνησα σημερα το πρωι και πηγα να κανω φορματ τα windows 7 64bit Greek και με το που επιλεγο τον δισκο που θελω να κανω φορματ μου βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν παει παρα κατω..... "Η εγκατασταση ηταν αδυνατο να δημιουργησει ενα νεο διαμερισμα συστηματος ή να εντοπισει εναν υπαρχον διαμερισμα συστηματος. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στα αρχεια καταγραφης της εγκαταστασης." ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο το πραγμα..?? ευχαριστω πολυ...
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σου βγάζει τον σκληρό σου έστω σαν αναφορά? αν όχι ψάξε driver για τον ελεγκτή σου αποσυμπίεσε το βάλτο σε κάποιο στιψκακι και εκεί που δεν βρίσκει τον σκληρό πατα το load driver και πες του που τους έχεις.
sacracer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 μαλλον εχει σχεση μετην κατατμηση του δισκου.οταν επιλεξεις δισκο πατας κατω επιλογες μοναδας και μετα διαγραφη!!θα διαγραψει το υπαρχον διαμερισμα και θα αφησει μη κατανεμημενο χωρο.μετα κανεις παλι κλικ πανω του και πατας επομενο.θα διμιουργησει και ενα μικρο διαμερισμα 100μβ που ειναι το boot sector των 7.το κανει μονο του αυτο.δοκιμασε.
ChangeAllNow Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αποσύνδεσε όλους τους άλλους δίσκους και δοκίμασε...
sacracer Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 βρε μηπως ειναι επιλεγμενο κατι στο bios σε σχεση με το raid?τι να πω κατι τετοιο εχω δει μονο αν ειναι χαλασμενος ο controler του δισκου!
ezy7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλημερα θα δοκιμασω αυτο που λετε με τα απο τη δουλεια και εγω πρωτη φορα το εχω δει
ezy7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τελικα ηταν αυτο που εγραψε ο ChangeAllNow εβγαλα ολους τους δισκους και αφησα ssd για το λειτουργικο και τον ειδε....ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.