Προς το περιεχόμενο

ASUS UL20A....Αγορά μέσω ιντερνετ

glyfadas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω νετμπουκ-λαπτοπ κυρίως λόγω του οτι στην Ελλάδα είναι 120 ακριβότερο.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260551109098&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Επειδή μέσω ebay δεν εχω ξαναγορασει τιποτα και γενικα απο αμερικη....τι πρεπει να προσέξω?με τα ρεύματα τι πρεπει να εχω προβλέψει?μπορώ να πάρω μετατροπέα απο εδώ?το λαπτοπ αυτό το έχει κανενας?κυρίως για το γραφείο το θέλω και να μπορει να σηκωνει 1 προγραμμα,ιντερνετ και mail ταυτοχρονα.το προγραμμα μινιμουμ θέλει 500 ram και 1,5ghz επεξεργαστη.πιστευω πως με τον επεξεργαστει που εχει και την μνημη θα τα καταφέρει....τι λετε?

Δημοσ.

να υπολογισεις και τους δασμους που πιθανοτατα θα εχει λογω αμερικης,προσεξε μην σου βγει τελικα παραπανω απο τα 120 ευρω

Δημοσ.

Για τους δασμους ειτε θα το στειλω ελλαδα σαν δώρο οπότε δεν γράφεται τιμή είτε με καποια αλλη μέθοδο για να αποφύγω τους δασμούς(απο αμερικανικη θυρίδα που έχει ενας φιλος).Τι αλλο να προσεξω?για τις απαιτησεις του προγραμματος που αναφέρω λογικά θα ανταπεξέλθει σωστά?τι αλλο να προσέξω.με τα ρευματα τι παιζει?

Δημοσ.

οπως ειπες θα πρεπει να παρεις ενα ανταπτορακι για την μπριζα,αυτα που θελεις να κανεις με το μηχανακι θα τα κανει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...