glyfadas7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω νετμπουκ-λαπτοπ κυρίως λόγω του οτι στην Ελλάδα είναι 120 ακριβότερο. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260551109098&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Επειδή μέσω ebay δεν εχω ξαναγορασει τιποτα και γενικα απο αμερικη....τι πρεπει να προσέξω?με τα ρεύματα τι πρεπει να εχω προβλέψει?μπορώ να πάρω μετατροπέα απο εδώ?το λαπτοπ αυτό το έχει κανενας?κυρίως για το γραφείο το θέλω και να μπορει να σηκωνει 1 προγραμμα,ιντερνετ και mail ταυτοχρονα.το προγραμμα μινιμουμ θέλει 500 ram και 1,5ghz επεξεργαστη.πιστευω πως με τον επεξεργαστει που εχει και την μνημη θα τα καταφέρει....τι λετε?
lagoudakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 να υπολογισεις και τους δασμους που πιθανοτατα θα εχει λογω αμερικης,προσεξε μην σου βγει τελικα παραπανω απο τα 120 ευρω
glyfadas7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Για τους δασμους ειτε θα το στειλω ελλαδα σαν δώρο οπότε δεν γράφεται τιμή είτε με καποια αλλη μέθοδο για να αποφύγω τους δασμούς(απο αμερικανικη θυρίδα που έχει ενας φιλος).Τι αλλο να προσεξω?για τις απαιτησεις του προγραμματος που αναφέρω λογικά θα ανταπεξέλθει σωστά?τι αλλο να προσέξω.με τα ρευματα τι παιζει?
lagoudakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 οπως ειπες θα πρεπει να παρεις ενα ανταπτορακι για την μπριζα,αυτα που θελεις να κανεις με το μηχανακι θα τα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.