Προς το περιεχόμενο

lg 32lf2510, usb

tsatali22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχω την τηλεόραση LG 32LF2510 και έχω ένα πρόβλημα.Έχει θύρα usb αλλά είναι μόνο για service.Υπάρχει κανένας τρόπος να φτιάξω την θήρα να αναπαράγει βίντεο?

Δημοσ.

Φιλε και γω την ιδια εχω σε 42'.Οπως εχεις καταλαβει η θυρα usb ειναι service only αρα δεν παιζει βιντεο ουτε καν φωτο κ μουσικη.Μπορεις ομως κατα καποιο τροπο να την "ξεκλειδωσεις", δες εδω.Να σου πω εγω δεν το εχω δοκιμασει αλλα οπως λενε τα παιδια δουλευει.Απο κει και περα με δικη σου ευθηνη αποφασιζεις τι θες να κανεις.Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να παρεις ενα φτηνο dvd player να κανεις την δουλεια σου τοτε δοκιμασε το τι να σου πω.Καλη τυχη!:-)

Δημοσ.
Φιλε και γω την ιδια εχω σε 42'.Οπως εχεις καταλαβει η θυρα usb ειναι service only αρα δεν παιζει βιντεο ουτε καν φωτο κ μουσικη.Μπορεις ομως κατα καποιο τροπο να την "ξεκλειδωσεις", δες εδω.Να σου πω εγω δεν το εχω δοκιμασει αλλα οπως λενε τα παιδια δουλευει.Απο κει και περα με δικη σου ευθηνη αποφασιζεις τι θες να κανεις.Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να παρεις ενα φτηνο dvd player να κανεις την δουλεια σου τοτε δοκιμασε το τι να σου πω.Καλη τυχη!:-)

συμφωνώ αλλά το dvd player για να είναι full hd ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ λεφτά ενώ η θύρα τις τηλεόρασης τίποτα.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Οθόνες. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...