tsatali22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχω την τηλεόραση LG 32LF2510 και έχω ένα πρόβλημα.Έχει θύρα usb αλλά είναι μόνο για service.Υπάρχει κανένας τρόπος να φτιάξω την θήρα να αναπαράγει βίντεο?
SteveAngello Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Φιλε και γω την ιδια εχω σε 42'.Οπως εχεις καταλαβει η θυρα usb ειναι service only αρα δεν παιζει βιντεο ουτε καν φωτο κ μουσικη.Μπορεις ομως κατα καποιο τροπο να την "ξεκλειδωσεις", δες εδω.Να σου πω εγω δεν το εχω δοκιμασει αλλα οπως λενε τα παιδια δουλευει.Απο κει και περα με δικη σου ευθηνη αποφασιζεις τι θες να κανεις.Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να παρεις ενα φτηνο dvd player να κανεις την δουλεια σου τοτε δοκιμασε το τι να σου πω.Καλη τυχη!
tsatali22 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Φιλε και γω την ιδια εχω σε 42'.Οπως εχεις καταλαβει η θυρα usb ειναι service only αρα δεν παιζει βιντεο ουτε καν φωτο κ μουσικη.Μπορεις ομως κατα καποιο τροπο να την "ξεκλειδωσεις", δες εδω.Να σου πω εγω δεν το εχω δοκιμασει αλλα οπως λενε τα παιδια δουλευει.Απο κει και περα με δικη σου ευθηνη αποφασιζεις τι θες να κανεις.Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να παρεις ενα φτηνο dvd player να κανεις την δουλεια σου τοτε δοκιμασε το τι να σου πω.Καλη τυχη! συμφωνώ αλλά το dvd player για να είναι full hd ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ λεφτά ενώ η θύρα τις τηλεόρασης τίποτα.
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Οθόνες. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Dimmu_Borgir Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δες εδώ: http://lgusb.wikispaces.com/ Η διαδικασία δουλεύει κανονικά για την τηλεόραση αυτή, το έχω δοκιμάσει και παίζει κανονικότατα μουσική, εικόνες και ταινίες. Επίσης δοκιμασμένο και σε 32LH3000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.