buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχουμε μπει στον μήνα Μάιο και τι καλύτερη περίοδος από το να ξεκινήσουμε κάτι να κάνουμε για το κορμί μας...Ο συγκεκριμένος σκοπός του θρεντ είναι να κινητοποιήσει όσους και όσες θέλουν να κάνουν κάτι με το σώμα τους μαζί με εμένα... Καθημερινά θα ποσταρω το διατροφολογιο μου της ασκησεις που εκτελώ και διάφορες συμβουλές...Όσοι λοιπόν είστε σε φάση σωματικής αλλαγής ας το κάνουμε μαζί...
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ΑΓΟΡΑΡΕ! Πες μου σε ποιό γυμναστήριο μένεις να έρθω τώρα. =ρ
doctorkostis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Και γω ειμαι σε φαση σωματικης αλλαγης. Μετα τα μεσημεριανα ψαρονεφρια χτυπησα και δυο πιτογυρα για βραδυ. Αν επιζησω αποψε,υποσχομαι να συνεχισω ακαθεκτος τη σωματικη μου αλλαγη.
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ΑΓΟΡΑΡΕ!Πες μου σε ποιό γυμναστήριο μένεις να έρθω τώρα. =ρ Αν τον θυμώσεις, μην περιμένεις να μπούμε στην μέση. Να ξέρεις θα τις φας.
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ρε σεις εγω εχω αρχισει διαιτα που μου εφτιαξε φιλη διαιτολογος και ειναι πολυ καλη ουτε πειναω ουτε τπτ και σημερα παω να κανω ενα ιδιαιτερο και μου εδωσε 3 κομματια κεικ η γιαγια του παιδιου, γτ ρε θεε. και η θεικη ατακα της γιαγιας " αδυνατη εισαι δεν εχεις αναγκη"
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν τον θυμώσεις, μην περιμένεις να μπούμε στην μέση. Να ξέρεις θα τις φας. Ναι, άσε, τουλάχιστον ας τις φάω μόνος μου.
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αυτή την περίοδο γυμνάζομαι στο Πολύγωνο στο γυμναστήριο του Γιάννη Βασάλου.. Το ψαρονέφρι είναι +1 ωραίος...Τα πιτογυρα είναι -1... για δυο μήνες θα τα ξεχάσουμε αυτά ίσως μόνο την κυριακη και τότε με αλάδωτη πίτα,κοτόπουλο και χωρίς πατάτες...Ελπιζω να βγαλεις την νυχτα... Το δικό μου βραδινό αποτελείται από 2 πατάτες βραστές και 2 τόνους σε νερό. Οι πατάτες έχουν μια μικρή κουταλιά λάδι καθόλου αλάτι...
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το δικό μου βραδινό αποτελείται από 2 πατάτες βραστές και 2 τόνους σε νερό. Οι πατάτες έχουν μια μικρή κουταλιά λάδι καθόλου αλάτι... Μμμμ, μου τρέχουν τα σάλια... Και παρήγγειλα πίτσα ο χαζός... Κάτσε να βάλω και καμιά φατσούλα να υπάρχει: Ωραία...
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δίαιτα. έπιασα ιστορικό υψηλό. 78 κιλά ο σαπιοκοιλιάς.10 κιλά σε ένα χρόνο. Αλλα άντε να κάνεις δίαιτα και να δουλεύεις απογευματινή βάρδια.. Αρχίζει και με πιάνει η λιγούρα.
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 @buzzad Mη μου πεις οτι ολο αυτο ειναι μονο απο διαιτα και γυμναστικη ... Αυτα μονο με ουσιες τα πετυχαινεις ...
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μμμμ, μου τρέχουν τα σάλια... Και παρήγγειλα πίτσα ο χαζός... Μλκ έχω πεθάνει.
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επειδή δεν είμαι κάνας μαλάκας που τον βλέπεις τούμπανο και του λες.... - ωραίος ρε φίλε τι κάνεις και είσαι έτσι...? - τίποτα τίποτα πίνω γάλα,πολύ πρωτεΐνη και γυμνάζομαι.. Κατα καιρους και σε περιοδο αγωνων εχω χρισιμοποιησει διαφορα σκευασματα. ΩΣ ΕΚΕΙ και τελειωνουμε με αυτο. Το θεμα ειναι αλλο, εδω οτι μπορει ο καθενας θα κανει, θα αλληλοστηριζομαστε στις δυσκολες στιγμες και θα βοηθαμε ο ενας τον αλλον ετσι ωστε στο τελος αυτης της διμηνης προσπαθειας να εχουμε ενα καλο οπτικο και οχι μονο αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.