arishonda Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπέρα έχω φτιάξει ένα Site μέσω Dreamweaver και το έχω αποθηκευμένο στο Pc μου.. Μπορώ να το δώ μόνο εγώ με τον Browser μου... Είμαι λίγο άσχετος και θα ήθελα να μάθω πως μπορούν να το δουν οι γνωστοί μου μέσα απο το PC μου... Τι URL θα αποκτήσει το Site?? Ευχαριστώ Προκαταβολικά...
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 static ip έχεις; (ήταν η πρώτη ερώτηση φίλου που γνωρίζει) Γιατί δεσμευτικά στο pc σου;
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπέρα έχω φτιάξει ένα Site μέσω Dreamweaver και το έχω αποθηκευμένο στο Pc μου.. Μπορώ να το δώ μόνο εγώ με τον Browser μου... Είμαι λίγο άσχετος και θα ήθελα να μάθω πως μπορούν να το δουν οι γνωστοί μου μέσα απο το PC μου... Τι URL θα αποκτήσει το Site?? Ευχαριστώ Προκαταβολικά... Βάλε το σε ένα υποφακελο του site της υπογραφης σου και δείνε αυτή τη διεύθυνση σε φίλους. Είναι πολύ λιγότερη φασαρία
arishonda Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχω δει κάτι ανάλογο απο άλλους.. γι'αυτο θέλω στο PC μου.. δεν θελω να πληρώνω Server και ολα τα σχετικα.. Δεν έχω static IP..
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ένας μπακαλίστικος αλλά μια χαρά αποτελεσματικός τρόπος, εφόσον το site σου είναι απλή html, είναι να βάλεις όλο το φάκελο του site μέσα στον φάκελο public του Dropbox. Δίνεις στους φίλους σου το public url του index.html και αυτό ήταν. Βέβαια αυτή η λύση θα λειτουργούσε μόνο σε ένα πολύ απλό site, μόνο με html και φυσικά δεν σου επιτρέπει να έχεις δικό σου domain. Το καλό όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή.
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχω δει κάτι ανάλογο απο άλλους.. γι'αυτο θέλω στο PC μου.. δεν θελω να πληρώνω Server και ολα τα σχετικα.. Δεν έχω static IP.. Μπορείς να το φιλοξενείς σε δωρεάν υπηρεσίες όπως το freehostia.com. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν συμφέρει να έχεις τις σελίδες στο δικό σου μηχάνημα. Πρώτον θα έχεις χαμηλό Upload οπότε οι σελίδες μπορεί να αργούν. Δεύτερον πρέπει να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή σου 24/7 οπότε υπολόγισε 30 ευρώ το μήνα σε ρεύμα. Το απλό επι πληρωμή hosting έχει 60 ευρώ ανα ΕΤΟΣ. Αν ακόμα επιμένεις, χρησιμοποίησε την αναζήτηση πάνω δεξιά. Εχει συζητηθεί πολλές φορές πως να στήσεις apache web server στο μηχάνημα σου και πως να βγαίνεις έξω με dyndns Ψάξε και στο wiki.
sam sam Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 δοκιμασες και την λυση της opera ? http://unite.opera.com/ κανε εναν λογαριασμο κατεβασε αν δεν το εχεις ηδη. βρες το site και δωσε το link...
kirimis Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 δοκιμασες και την λυση της opera ? http://unite.opera.com/ κανε εναν λογαριασμο κατεβασε αν δεν το εχεις ηδη. βρες το site και δωσε το link... +100000000000 στον οπερα!!! Περα απο τον καλυτερο browser θα αποκτησεις και εναν πολυ ευκολο στο στησιμο server με μερικες πολυ ενδιαφερουσες δυνατοτητες
dewn735 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Επίσης: http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/ Εγκαθιστας ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σου, το οποίο ενημερώνει τη σελίδα αυτή με την τρέχουσα IP σου. Το αντιστοιχείς σε κάποιο από τα subdomains που σου δίνουν και τελείωσε η υπόθεση... Αυτά βέβαια, εφόσων το αποφασίσεις να κρατήσεις τη σελίδα στον υπολογιστή σου, πράγμα το οποίο ούτε κι εγώ συνιστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.