nikpoth Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 τα block ναι κάνουν. το gpu κάνει για όλες τις vga ανεξάρτητος μάρκας και μοντέλου,επίσης μπαίνει και στο mobo αν θες στο μελον.to δοχείο ναι,5.25. σελίδα δεν υπάρχει αλλα πάρε ένα τηλ στο 2104175629 για να κάνετε μια συζήτηση για τα πράματα.
solarsoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ωραια...σ'ευχαριστω πολυ,φαινονται ωραιες επιλογες...και κατι ακομα; 1.Με αυτη τη μοντα που επιλεξαμε θα δω μειωση της θερμοκρασιας; 2.Δηλαδη οπως μου λες για το block της vga το μονο που θα χρειαστε στο μελλον ν'αλλαξω ειναι ισως block επεξεργαστη αν παω σ'ενα Thuban π.χ....ενοω θα εχει αντοχη στο χρονο..
nikpoth Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 για cpu στο μέλλον δεν ξέρουμε,είναι όλα ανοικτά τα ενδεχόμενα.μπορεί και να μπαίνει και αυτό το block
george_o/c Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Σορυ,οκ διαβασα το review που δωσατε για την Η50...Παντως δεν μπορω να πω οτι επαθα πλακα με τις τιμες....48 full load σ'ενα 965 3.8 o/c...Εγω με την ψυχτα της υπογραφης μου(35 ευρω) full load εχω 50 και ειμαι στα 3.850...Παντως θα'θελα να πεσω πολυ παρακατω απ'αυτες τις θερμοκρασιες και να εκμεταλλευτω οσο μπορω για καθημερινη χρηση το 965 C3 που εχω... Μην κάνεις τετ-α-τετ συγκρίσεις γιατί πολλά πράγματα μπορεί να άλλαζαν από setup σε setup. Π.χ το Vcore, το Vnb, το airflow του κουτιού ή η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Καλύτερες θερμοκρασίες από corsair H50 πιάνεις και με αέρα και με λιγότερα € .Δεν αξίζει κατ'εμέ Τι γίνεται με τον θόρυβο όμως; Εγώ προσωπικά συμφωνώ με την λύση της custom υδρόψυξης, μόνο όμως αν αποτελείται από ποιοτικά parts! Μία καλοσυστημένη custom υδρόψυξη προσφέρει πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με την αερόψυξη, δίνει μια ανάσα στο σύστημα για αυξημένο overclocking potential, είναι αθόρυβη στην λειτουργία της και όταν συνδυαστεί με τον απαραίτητο φωτισμό και το κατάλληλο UV υγρό, προσδίδει άπλετη ομορφιά στο σύστημα. Είχα γράψει ένα άρθρο για το online περιοδικό PressBox, σχετικά με την υδρόψυξη, τι ακριβώς είναι, από τι parts αποτελείται, πως δουλεύει και τι πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε τα parts. Μπορείς να το βρεις εδώ: http://press.hwbox.gr/ --- Σελίδες 12-15
solarsoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ενταξει,μου προτεινε ο φιλος καποια parts που επειδη εχει περισσοτερες γνωσεις στην υδροψυξη,τον εμπιστευομαι και ελπιζω να μου βγουν σε καλο(αν τα βρω Ελλαδα με το καλο)... Εχω διαβασει διαφορα θεματα και σιγουρα εκτος απο ησυχια,θερμοκρασιες,ομορφια,σου δινει και την χαρα του DIY...Απλα ρωτησα για θερμοκρασια περιπου να καταλαβω διαφορες...
george_o/c Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αν τώρα χτυπάς 38*C σε idle και 65*C σε full load, υπολόγισε ένα 15-20άρι κάτω σε full load μες στο νερό
solarsoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτα ειναι...τετοια λεγε μου...Στα 3.9Ghz που ειμαι τωρα βαραω 35 idle 54 full load....οποτε μακαρι να μου κατσει να πεσω χαμηλα,πιο χαμηλα χαχα.....
george_o/c Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Με μία σωστή υδρόψυξη λογικά θα πέσεις στα ~40*C full load.
Nik.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ειναι κριμα να χαλασεις τα χρηματα σου μονο για να βαλεις κατι που δεν θα σε ωφελησει, το ξερω γιατι καποτε και εγω ειμουν ετσι, ειχα κολημα να βαλω υδροψυξη και επειδη δεν ειναι κατι κλασσικο και λογο εμφανισης και λογο επιδοσεων...Και εβαλα λυση με ψυγειο 4χ120mm / Danger Den Blocks κτλ κτλ κτλ.....Στο τελος μετα απο δοκιμες δεκαδων αεροψυκτρων ειδα πως απλα δεν αξιζει, οχι με τις λυσεις που κυκλοφορουν. Μπορει να σκασεις 300ε και να χτυπας σε load 40 αντι για πχ 45-46-47-48 με μια D14, πραγμα απιθανο εφοσον εχεις και ευαερο κουτι αλλα πες πως γινεται. Μιλαμε για 225ε διαφορα και κανεναν λογο για να τα δαπανησεις αφου δεν μιλαμε για διαφορες της ταξης του 40-60. Και μην ξεχναμε πως καθε τρεις και λιγο θα πρεπει να εισαι απο πανω απο το συστημα για να βαζεις αντιψυκτικο αφου αδειαζει λογο υδρατμων (κατι που πχ η Η50 δεν εχει λογο μικροτερου και πιο ανθεκτικου σωληνα). Απο εκει και περα δικα σου τα χρηματα, καντα οπως νομιζεις.
profion Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδια οσο το εψαξα το θεμα βλεποντας πολλα reviews για το αν θα επαιρνα h50 η megahalem,ειδα πως οι διαφορες στα temps ειναι πανω κατω τα ιδια,αντε η h50 να ειναι το 'πολυ' 2-3 βαθμους πιο κατω,αν κ οι περισσοτεροι ψαχνοντας στα forum ,υποστηριζουν πως εχουν την ιδια αποδοση(εχουν κ 20Ε διαφορα).Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την megahalem εχοντας πανω 2χ120mm slim scythe 1900rpm ,ανεβασα τον 860 στα 4ghz σε idle 38C και σε full load τρεχοντας οcct για 2 ωρες δεν ξεπερασε τους 68C. Με λιγα λογια μιλαμε για μια high-end heatsink που μαζι με την mugen 2 κανουν την διαφορα στην κατηγορια της αεροψυξης και για μια κακα τα ψεματα low-end υδροψυξη h50.εξαλλου φαινεται κ απο το κοστος της!
nikpoth Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Και μην ξεχναμε πως καθε τρεις και λιγο θα πρεπει να εισαι απο πανω απο το συστημα για να βαζεις αντιψυκτικο αφου αδειαζει λογο υδρατμων στην χειρότερη να συμπλήρωσης 1 φορα το χρόνο μισό δάχτυλο νερο.εχω νεράκι ενάμισι χρόνο και συμπλήρωμα χρειάστηκε μονο σε αλλαγές block-καθάρισμα το οποιο είναι απόλυτος φυσιολογικό λόγο απώλειας νερού στο άδειασμα του κυκλώματος. νομίζω ο george_ο/c στο post 80 έδωσε την απαντισι για τα υπέρ του νερού με 5 γραμμές που έχουν (ζουμί). βασικό ,θόρυβος.πόση από μας κλείνοντας το pc αργά το βραδυ μας περνα από το μυαλό η σκέψη "πooo σαν εργοστάσιο έκανε". και ναι..είναι πολύ πιο όμορφο αντικειμενικά.όπως και να το κάνουμε πρέπει να παραδεχτούμε ότι βλέποντας ένα καλοστημένο σύστημα με κύκλωμα νερού θα το κοιτάξουμε χωρίς να δώσουμε σημασία στα υπόλοιπα κουτιά σε οποιοδήποτε forum.ποιος δεν δίνη βάση εκτος από τις επίδοσης και στην καλαισθησία στο pc του? http://www.hwbox.gr/reviews/8753-silverstone-tj07-review-pc-case-pou-orise-mellon.html το τελευταίο που χάζεψα με τις ώρες!
Nik.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτο που λες με την αλλαγη υγρου δεν ειναι στανταρντ σε καθε περιπτωση. Εχω δει συστηματα να χανουν τοσο που μια φορα το διμηνο ηθελαν συμπληρωμα. Τωρα αν το PC ο αλλος θελει να το "δειχνει" και να λεει "μαμαω" αυτο ειναι αλλο θεμα. Με αυτη την λογικη να αρχισουμε να δενουμε και κορδελιτσες στα κουτια... Εγω απλα δεν βρισκω τον λογο να σπαταλησει τα χρηματα του, τωρα αν του πεφτουν απο τα πατζακια οκ ας κανει οτι θελει.
nikpoth Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Τωρα αν το PC ο αλλος θελει να το "δειχνει" και να λεει "μαμαω" αυτο ειναι αλλο θεμα. Με αυτη την λογικη να αρχισουμε να δενουμε και κορδελιτσες στα κουτια...Εγω απλα δεν βρισκω τον λογο να σπαταλησει τα χρηματα του, τωρα αν του πεφτουν απο τα πατζακια οκ ας κανει οτι θελει. στο παραπάνω post δεν εννοώ αυτό ακριβώς.για πάρτι σου καθαρά είναι η επιλογή που θα κανεις,κάλλιστα μπορείς να έχεις και ένα pc γεμάτο στην σκόνη πχ και με καλώδια μακαρονάδα.ότι θέλει ο καθένας και νομίζει ότι του αρέσει.και ναι γίνετε και να μην χαλάσει φράγκο και να αράξει με την μαμά ψιχτρα αλλα..νομίζω ότι ψάχνετε για υδρόψυξη,για αυτο και έκανα τις πρότασης μου.
solarsoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ειδα τα posts σας...Τα λεφτα σιγουρα δε μου πεφτουν απ'τα πατζακια,αλλα ουτε και το pc μου οπως ειδατε και στις photos ειναι μακαροναδα καλωδια κτλ.Το προσεχω και μου αρεσει.Την υδροψυξη εκτος απο καλαισθησια την θελω και για χαμηλοτερες θερμοκρασιες,μιας κ ειδα οτι ο επεξεργαστης μου ενδυκνειται για overclocking.Το θεωρω αμαρτια να εχω αγορασει μια mobo + cpu που ανεβαινουν αβερτα και να τα εχω ετσι να καθονται.Μου αρεσει να δουλευει πιο γρηγορα,πως να το κανουμε.. Εχω αποφασισει να βαλω υδροψυξη γι'αυτο ζητησα την βοηθεια σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.