Προς το περιεχόμενο

Περι ετοιμης υδροψυξης

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο κουτί και με τους σκληρούς στον πάτο!!!

Όχι σαν κάτι πατάτες που τους εχουν κάθετα μπροστά απο το intake fan και του κόβουν όλο το flow.

Και τακτοποιημένο σωστά.

Το 24πινο μόνο δεν εχει κρυφτεί.

Ι like it.:-D

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιμενεις σε κατι το οποιο δεν θα αποφερει καρπους.Θα στο θεσω αλλιως σαν τεχνικος Υ/Π προτινω παντα σε πελατες μου να μην βαζουν ψυγειο πισω για 1002 λογους.Χιλιες φορες να πληροσει 30 ευρω παραπανο να βαλει ροδακια (η 10ευρω για ποδαρακια).

---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Οριστε ενα forum με πολα project modding pc

http://www.realredraider.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=11&order=desc

Μην κανεις τον κοπο να διαβασεις τι λενε απλα ανοιγε post και βλεπε φοτος.Ποσοι απο εκει εχουν πισω το ψυγειο τους?

Δημοσ.

βασικα εχω βαλει ψυγειο ορθιο σε κουτι με 4χ120mm ανεμιστηρακια και εσπαιρνε, απλα θελει πολυ χωρο πισω για να εχει αερα αυτο ειναι μοναχα το κακο. Φυσικα θελεις και πιο δυνατη pump για αυτο τον λογο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Εγω δεν το συνιστω απο αποψη χωρου κυριως.

Δημοσ.
βασικα εχω βαλει ψυγειο ορθιο σε κουτι με 4χ120mm ανεμιστηρακια και εσπαιρνε, απλα θελει πολυ χωρο πισω για να εχει αερα αυτο ειναι μοναχα το κακο. Φυσικα θελεις και πιο δυνατη pump για αυτο τον λογο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Εγω δεν το συνιστω απο αποψη χωρου κυριως.

Πως εννοεις τον ορο εσπερνε?Το δοκιμασες στο ιδιο case με το ιδιο setup και σε αλλη μερια το ψυγειο?Ιδες διαφορες σε θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Ναι, το δοκιμασα σε ATCS840 ορθιο απο πισω και μεσα στον χωρο που εχει το ATCS840 για αυτο τον λογο. Θερμοκρασιες παρομοιες, ιδιες ακριβως δεν μπορεις να εχεις, μιλαμε ομως για 1-2 βαθμους διαφορα μια υπερ του ενος setup και μια υπερ του αλλου.

Δημοσ.

το να βάλεις το rad όρθιο πίσω από το κουτί δεν είναι πρόβλημα.μια χαρά θερμοκρασίες θα έχεις.δεν τίθεται θέμα,το έχουν κάνει σε άπειρα κουτιά.

μια καλή λύση είναι 2 ψυγεία 120αρια, ένα πίσω ένα πάνω.χονδρά και θα είσαι super και για περαιτέρω block στην πορεία.

αν πάλι πας σε Η50 (που κατά την γνώμη μου δεν αξίζει και τρελα,καλύτερα αέρα η custom) θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Η50 με το διπλό ψυγειάκι.

Δημοσ.
custom....αφου εδωσα και λινκ του κουτιου μου κτλ....Κατω στο κουτι εχουμε 40 ποντους μακρος...

μέχρι ποσα χρήματα μπορείς να διάθεσης?

Δημοσ.

250...Αλλα αν ειδες για να μην επαναλαμβανομαι και κουραζω τους αλλους θελω να ψυξω cpu+vga(μελλοντικα crossfire+mobo αν μπορω)...

Δημοσ.
250...Αλλα αν ειδες για να μην επαναλαμβανομαι και κουραζω τους αλλους θελω να ψυξω cpu+vga(μελλοντικα crossfire+mobo αν μπορω)...

κοίτα ,βασικά μονο για τα 2 block θες 100+.για ψυγείο ένα 70ari, πιάσαμε τα 200 μάνη-μάνη.υπολόγισε και αντλία κάνα 60ari,δοχείο ,ρακόρ ,σωλήνες και υγρό.θες ένα 300ari στάνταρ.στην καλύτερη για αγορά από ελλάδα.εξωτερικό..παίζεις αλλιώς.

Δημοσ.

Να'σαι καλα...

1.Τα blocks κανουν για την mobo μου και την καρτα μου ε;(ρωταω απλα για σιγουρια).

2.Το δοχειο βγαινει μπροστα οπως μπαινει το cd player;

3.Υπαρχει καποιο site για το μαγαζι που ειπες;θα τα εχει ολα αυτα οπως ακριβως μου τα δωσες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...