Προς το περιεχόμενο

Περι ετοιμης υδροψυξης

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθω με ενδιαφερον τις αποψεις ολονων σας.Οντως σε καθε post "υδρο" τσακωνονται οι "αερο" με τους "υδρο" και εχει πολι γελιο ομολογω!

Ας θεσουμε τα υπερ και τα κατα της καθε ψυξης ομως:

Αεροψυξη: Δεν απολαμβανεις τις υπερτατες χαμηλες θερμοκρασιες, σιμβιβαζεσαι με ενα λιγοοο Hot pc και κανεις την δουλεια σου.Απο την αλλη εχεις το κεφαλι σου υσιχο (σαν συντηρηση θελει μονο καθαρισμα 1 φορα το εξαμηνο).Ακομα χαμηλο κοστος

Υδροψυξη: Αρχιζεις να παιζεις μπαλα σε αλλο επιπεδο.Σου μπενει αυτοματα το τριπακι του Ο/C!Οι θερμοκρακιες πεφτους 30-40-50% (ναι εχω δει τετοια), τρελενεται ι χαρα της διμιουργικοτιτας ( να μηλαμε ιδικα και για costum).Απο την αλλη βαζεις μεγαλο μπελα στο κεφαλι σου.Υψηλο κοστος

Νομιζω δεν εχουμε παει στο σταδιο ξηρου παγου κτλ αρα δεν χρειαζεται να τα αναφερουμε.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Zulga αυτες οι υδροψυξεις που λες μπορει να κοστισουν και 350 και 400 και 500ε, δεν μιλας για κοστος 200-250ε. Εκει χαιρω πολυ, παμε και σε λυση με freon στα 700ε μετα και εχουμε sub0 θερμοκρασιες....

Solarsoul μετρησε τον χωρο που λες αλλα σκεψου πως σαν εξαγωγη αερα εχεις εναν 140αρη ( τα νεα κουτια εχουν 2χ220mm ) οποτε θα υπολειτουργει ενα καλο ψυγειο ΑΝ χωρεσει φυσικα.

Δημοσ.
Zulga αυτες οι υδροψυξεις που λες μπορει να κοστισουν και 350 και 400 και 500ε, δεν μιλας για κοστος 200-250ε. Εκει χαιρω πολυ, παμε και σε λυση με freon στα 700ε μετα και εχουμε sub0 θερμοκρασιες....

Solarsoul μετρησε τον χωρο που λες αλλα σκεψου πως σαν εξαγωγη αερα εχεις εναν 140αρη ( τα νεα κουτια εχουν 2χ220mm ) οποτε θα υπολειτουργει ενα καλο ψυγειο ΑΝ χωρεσει φυσικα.

Εδω θα συμφωνησω με τον NIK.K(Μην σοκαριστεις.;))

Δημοσ.

Προσοπικα μου στοιχισε 310 ευρω χωρις να κανω εξυπνες αγορες...Βιαζομουν να την βαλω αμεσα και εκτος απο αυτο θελω να σου αναφερω οτι στο μαυλο μου οταν το εκανα ειχα την μεγαληηηη επεκταση με αποτελεσμα να αγορασω αντλια 1200l/h spec...

Αν γνωριζεις απο το θεμα τοτε θα καταλαβεις οτι καθε waterblock μου ακομα και καθε rakor μου κοστιζαν ακριβα και δεν επιλεχτικαν τιχαια.

Δημοσ.

Καλα καλα δεν χωραει το ψυγειακι της H50 εκει........Ξεχνα κατι καλυτερο.

Προσοπικα μου στοιχισε 310 ευρω χωρις να κανω εξυπνες αγορες...Βιαζομουν να την βαλω αμεσα και εκτος απο αυτο θελω να σου αναφερω οτι στο μαυλο μου οταν το εκανα ειχα την μεγαληηηη επεκταση με αποτελεσμα να αγορασω αντλια 1200l/h spec...

Αν γνωριζεις απο το θεμα τοτε θα καταλαβεις οτι καθε waterblock μου ακομα και καθε rakor μου κοστιζαν ακριβα και δεν επιλεχτικαν τιχαια.

Εισαι απολυτα σιγουρος δλδ πως η λυση σου ειναι κατα πολυ καλυτερη απο μια αεροψυξη ? Αν μενεις Αθηνα μπορει μια μερα να σου φερω μια μονταρισμενη NH-D14 να δουμε :)

Δημοσ.

Και αερα θα παιρνει απο που ? Ακομα και τρυπες να ειχε κατω δεν ειναι αρκετο, εκει ειναι που δεν θα αξιζει μια.

Μπορεις να το μονταρεις ορθιο στο πισω μερος του κουτιου αλλα δεν αξιζει και τοσο.

Δημοσ.
Και αερα θα παιρνει απο που ? Ακομα και τρυπες να ειχε κατω δεν ειναι αρκετο, εκει ειναι που δεν θα αξιζει μια.

Μπορεις να το μονταρεις ορθιο στο πισω μερος του κουτιου αλλα δεν αξιζει και τοσο.

Αν βαλει ποδαρακια η ακομα καλητερα ροδακια απο κατω ειναι τελειο για να τραβαει αερα απο κατω.Ορθιο και πισω θα εχει προβλιμα αν σκεφτεις οτι θα ακουμπαει τοιχο αρα πρεπει να θεση ανεμηστιρες με διαταξη push and pull.

Δημοσ.

Το καπακι το ξεχνας, μπορεις να βαλεις ψυγειο διπλα στο τροφοδοτικο αλλα και παλι οπως ειπα θα υπολειτουργει.

Κατω και ροδακια οπως λεει ο ZuLga να βαλεις παλι θα υπολειτουργει.

Απο πισω και ορθιο αν του αφησεις χωρο πολυ δεν θα εχεις προβλημα αλλα και παλι δεν αξιζει.

Δημοσ.

Δηλαδη να ξεχασω την υδροψυξη μου λες με λιγα λογια...ολοκληρο νταμαρι κουτι και δε μπορεσουμε να βαλουμε ενα ψυγειο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...