benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δοξα το θεο μυαλο εχει ο κοσμος να κρινει. Αυτο ειναι το μονο σχολιο σου που θα συμφωνησω στο συγκεκριμενο νημα.
solarsoul Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Λοιπον θα τσακωθουμε η θα αγορασουμε υδροψυξη; Το κουτι μου αν δεις στην υπογραφη μου εχει στην ραχη εναν 14αρη που εξαγει αερα...Εχει και μια τρυπα ψηλα για εισαγωγη ψυγειου,αλλα δεν ξερω ποια χωρανε.
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Οποτε ορμα για H50 για μενα, απο ενα σημειο και μπρος διαβαζεις τις διαφορετικες αποψεις και κρινεις.Στο κατω,κατω ενας λατρης της τεχνολογιας πρεπει και να ρισκαρει και να πειραματιζεται.Σε διαβεβαιωνω παντως οτι η Corsair ειναι αξιοπιστη,ησυχη και δεν ειναι βαρυ βοδι.Your choice.
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μια λες πως πρεπει να εχει απο πανω ανεμιστηρες, τωρα ξαφνικα και μονο με απο πισω εισαι οκ.....Ξεχνας βεβαια πως το ψυγειο της H50 κολαει πισω οποτε αμεσως αμεσως θα βγαλει τον 140αρη και θα βαλει το ψυγειο με τον 120αρη...Τεσπα αστο αυτο δεν βγαζει πουθενα. Οσο για το αξιοπιστο, ΤΠΤ με αντλια δεν ειναι το ιδιο αξιοπιστο με μια απλη ψυκτρα αερα...Τωρα για τι βαρος οκ, δεν νομιζω το παιδι να θελει να κουβαλαει το κουτι δεξια και αριστερα, οχι πως τα 500 γραμματια περισσοτερο θα αλλαξουν κατι. Απο οτι βλεπω το τροφοδοτικο μπαινει πανω απο τον 140αρη ετσι δεν ειναι ? Και βλεπω και 2 ανεμιστηρες απο πανω, εσενα δεν τους εχει ? Δεν το αναφερες στο τελευταιο σου μυνημα εστω. Οχι βεβαια πως αλλαζει κατι αν το τροφοδοτικο μπαινει καπακι πανω απο την πισω εξοδο αλλα οκ.
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Νικο μηπως εχεις τσιμπλα στο ματι και δεν μπορεις να διαβαζεις ? Δεν ειδες τι εγραψε το παιδι? Κατσε να στο γραψω bold: Το κουτι μου αν δεις στην υπογραφη μου εχει στην ραχη εναν 14αρη που εξαγει αερα...Εχει και μια τρυπα ψηλα για εισαγωγη ψυγειου,αλλα δεν ξερω ποια χωρανε. ΝΙΚ.K βλεπω πως εκανες edit.Wise move.
solarsoul Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ενα review του κουτιου μου...εχει πολλες φωτογραφιες...ειναι 9 σελιδες. http://www.bigbruin.com/2008/xaservi_1 Εχω συνημμενη την εικονα που λεγαμε οτι μαλλον παιρνει ψυγειο πανω μπροστα...
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Οκ ακυρο, το κουτι δεν το ειχα δει οποτε δεν ισχυουν αυτα που ειπα. Τωρα που το ειδα μπορει να το βαλει μπροστα αν μπαινει. solarsoul τα ψυγεια που λεει πως παιρνει δεν εχουν επαφη με το ψυγειακι της Η50 και οι σωληνες τους ειναι οσο μεγαλοι οσο θελεις να ειναι. Επαφη δεν εχουν αυτα τα 2 προιοντα.
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εξαιρετικο κουτι.Μια χαρα θα εισαι.Ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το δικο μου.Οποτε λογικα θα εχεις πολυ καλες θερμκοκρασιες. ---------- Προσθήκη στις 11:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- Ναι αλλα αφου εχει τον πολυ καλο απο οτι βλεπω 14αρη στην κορυφη του κουτιου ειναι ενταξει.
solarsoul Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μα σκεφτομαι για custom λυση...Να βρουμε τα πραγματα και να χωρεσουν κομπλε...Δεν μιλαω για Η50...Θελω να κανω κατι οσο μπορω πιο καλο με τα 250 ευρω....Δεν ειναι πολλα αλλα νομιζω κατι θα κανουμε... Πανω πως το βλεπετε εχει χωρο για μεγαλουτσικο ψυγειο; ---------- Προσθήκη στις 10:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:29 ---------- Εξαιρετικο κουτι.Μια χαρα θα εισαι.Ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το δικο μου.Οποτε λογικα θα εχεις πολυ καλες θερμκοκρασιες. ---------- Προσθήκη στις 11:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- Ναι αλλα αφου εχει τον πολυ καλο απο οτι βλεπω 14αρη στην κορυφη του κουτιου ειναι ενταξει. Ειναι ευαερο κουτι απλα δε θελει μονωση;και η πισω μερια ανοιχτη ειναι σχεδον...εχει τρυπες και παιρνει αερα....σκεφτομαι να το αφησω ανοιχτο μονο μπροστα εισαγωγη,πισω εξαγωγη και πανω στο σημειου του 14αρη εξαγωγη.
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απο οτι ειδα εχεις πολυ χωρο για τα παντα solarsoul.Ευρυχωρο το κουτι σου.
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 βασικα ειναι περιεργο(κλασσικο μαλλον) κουτι, αλλα μεγαλα (ATCS840 και αρκετα αλλα) εχουν χωρο για PSU κατω οποτε πανω βαζεις ενα τεραστιο ψυγειο και δεν μασας...Το δικο σου εχει μονο πανω χωρο για το PSU οποτε το να βαλεις το ψυγειο αμεσως διπλα δεν ειναι και οτι καλυτερο και σιγουρα δεν εχεις χωρο για μεγαλο ψυγειο ( μεγαλο = με 3 η και περισσοτερους 120αριδες). Τωρα αν βαλεις το ψυγειο του Η50 δεν θα εχεις προβλημα, οχι αισθητο. Απο την αλλη σε μια τετοια λυση παλι θα σου ελεγα να βαλεις την NH-D14 να χωσεις και εναν 3ο ανεμιστηρα και θα εισαι τελειος.
solarsoul Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απο οτι ειδα εχεις πολυ χωρο για τα παντα solarsoul.Ευρυχωρο το κουτι σου. Ειναι ψιλοτερας για τα λεφτα του...χαρηκα για το σχολειο σοθ η αληθεια... Παμε λοιπον να βρουμε ψυγειο σιγα σιγα που να το παιρνει εκει πανω;
Nik.K Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 To PSU τελικα το εχεις πανω ? Αν ναι ξεχνα το ψυγειο εκει, δεν αξιζει να βαλεις ενα μικρο.
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εισαι αποφασισμενος να τα χωσεις δηλαδη για ακριβη υδροψυξη?Για λιγους βαθμους παρακατω?Ρωταω πριν παμε σε αυτην την λυση για να σε συνετισω.
solarsoul Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 βασικα ειναι περιεργο(κλασσικο μαλλον) κουτι, αλλα μεγαλα (ATCS840 και αρκετα αλλα) εχουν χωρο για PSU κατω οποτε πανω βαζεις ενα τεραστιο ψυγειο και δεν μασας...Το δικο σου εχει μονο πανω χωρο για το PSU οποτε το να βαλεις το ψυγειο αμεσως διπλα δεν ειναι και οτι καλυτερο και σιγουρα δεν εχεις χωρο για μεγαλο ψυγειο ( μεγαλο = με 3 η και περισσοτερους 120αριδες). Τωρα αν βαλεις το ψυγειο του Η50 δεν θα εχεις προβλημα, οχι αισθητο. Απο την αλλη σε μια τετοια λυση παλι θα σου ελεγα να βαλεις την NH-D14 να χωσεις και εναν 3ο ανεμιστηρα και θα εισαι τελειος. Μα εχει χωρο μπροστα και πανω στην φωτο που σας εδειξα...ειναι ψιλομεγαλη τρυπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.