Προς το περιεχόμενο

Περι ετοιμης υδροψυξης

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H πρωσοπικη μου αποψη ειναι οχι ετοιμη υδροψυξη.

Σηγουρα θα πεσει η θερμοκρασια με αυτο το kitaki αλλα μην περιμενεις τρομερες αποκλισεις απο την αεροψυξη.

Θα σου προτεινα θα ασχοληθεις μονος στινοντας μια δικια σου υδροψυξη απο το 0.

Εχει πλακα αρκετη αρκη ομως να εχεις τα καταλληλα εργαλεια και πανο απο λα μερακι και θεληση.

Σου παραθετω φοτο με την δικη μου costum hydro

http://img210.imageshack.us/i/sdc10984.jpg/

O κοκκινος τελευταιος ανεμηστηρας ηταν αναγκαστηκη λυση :( συντομα θα αλλαχτει!

Δημοσ.

Αν είναι να πας σε έτοιμη υδρόψυξη, θα επιλέξεις το κορυφαίο Corsair H50 που κοστίζει 75€ --- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-Hydro-Series-H50-Cpu-Cooler-Lga775-1366-CWCH50.htm ;)

Για να δεις τι ψάρια πιάνει και πως τα πάει σε σύγκριση με τις κορυφαίες air cooling λύσεις τις αγοράς, ρίξε μια ματιά σε αυτό το review: http://www.hwbox.gr/reviews/8598-corsair-cooling-hydro-series-h50-cpu-cooler-review.html :-)

Δημοσ.

Οτι είπε και ο ZulGa.

Μια entry level λύση υδρόψυξης μπορεί να έχει ίδια ή και χειρότερη απόδοση με μια high-end αερόψυκτρα.Υπάρχουν πολλές λύσεις με κόστος 50~70% απο αυτό του Thermaltake kit,το οποίο αμφιβάλλω αν είναι σε θέση να σταθεί αξιοπρεπώς αν μέσα στο loop βάλεις και την vga.

Δημοσ.

Φιλε tenshi πιστευω οτι επειδι ανεφερε το σηγκεκριμενο kitaki παει μονο να ψυξη cpu.

Πραγματικα μακαρι να ειχα στοιχεια με μετρησεις για να μιλαμε με αριθμους και οχι απλα με πρωσοπηκες αποψεις για το ποσο αποδοτικο ειναι το ΤΤ αλλα δεν εχω.

Δημοσ.
Φιλε tenshi πιστευω οτι επειδι ανεφερε το σηγκεκριμενο kitaki παει μονο να ψυξη cpu.

Πραγματικα μακαρι να ειχα στοιχεια με μετρησεις για να μιλαμε με αριθμους και οχι απλα με πρωσοπηκες αποψεις για το ποσο αποδοτικο ειναι το ΤΤ αλλα δεν εχω.

Οντως,με μια πρόχειρη έρευνα δέν βρήκα reviews,παρόλα αυτά πέτυχα μια αναφορά στο forum του thelab που με κάλυψε...

Δημοσ.

Καταλαβα....δραμα δηλαδη....

Οκ μπορω να δωσω κανα 200-250 οχι παραπανω....εχω δει καποια parts...απλα θελω να ειναι μεσα στο κουτι ολα αν γινεται....Το κουτι μου ειναι αυτο της υπογραφης μου και εχει μια τρυπα πανω που μαλλον ειναι για ψυγειο....

Δημοσ.

Για cpu ψύξη θα συμφωνήσω με τον george_o/c. Η Η50 είναι μια πολύ αξιόλογη και αξιόπιστη λύση. Εγώ πάντως για το rig μου θα την προτιμήσω ατο άμεσο μέλλον.

Τώρα αν διατίθεσαι να χώσεις αρκετά φράγκα (ανάλογα τις απαιτήσεις σου), η custom λύση είναι μονόδρομος. ;)

Δημοσ.

Ο benign εχει την h50 και σχεδον αυτον τον επεξεργαστη.Μπορει να σου πει θερμοκρασιες,που απ' οτι θυμαμαι απο την υπογραφη του, ειναι πολυ χαμηλες

Δημοσ.

Σορυ,οκ διαβασα το review που δωσατε για την Η50...Παντως δεν μπορω να πω οτι επαθα πλακα με τις τιμες....48 full load σ'ενα 965 3.8 o/c...Εγω με την ψυχτα της υπογραφης μου(35 ευρω) full load εχω 50 και ειμαι στα 3.850...Παντως θα'θελα να πεσω πολυ παρακατω απ'αυτες τις θερμοκρασιες και να εκμεταλλευτω οσο μπορω για καθημερινη χρηση το 965 C3 που εχω...

Δημοσ.
Σορυ,οκ διαβασα το review που δωσατε για την Η50...Παντως δεν μπορω να πω οτι επαθα πλακα με τις τιμες....48 full load σ'ενα 965 3.8 o/c...Εγω με την ψυχτα της υπογραφης μου(35 ευρω) full load εχω 50 και ειμαι στα 3.850...Παντως θα'θελα να πεσω πολυ παρακατω απ'αυτες τις θερμοκρασιες και να εκμεταλλευτω οσο μπορω για καθημερινη χρηση το 965 C3 που εχω...

Καλα,δεν ειναι ολα τα κομματια ιδια.Ενας φιλος μου εχει τον ιδιο επεξεργαστη με εμενα και ιδιο κουτι.Αυτος εχει 49 full load και εγω 42.Με ιδιες ψυκτρες.Καθε επεξεργαστης εχει διαφορετικη θερμικη συμπεριφορα.

Δημοσ.

solarsoul αυτο δυσκολα καποιος θα στο απαντησει γιατι πρεπει να βρεις καποιον με ιδιο setup cpu-h50.Οσο αφορα το θεμα να ειναι μεσα στο κουτι και costum ανετα μπενει μηλωντας παντα για μονο ψυξη cpu.

Δημοσ.
solarsoul αυτο δυσκολα καποιος θα στο απαντησει γιατι πρεπει να βρεις καποιον με ιδιο setup cpu-h50.Οσο αφορα το θεμα να ειναι μεσα στο κουτι και costum ανετα μπενει μηλωντας παντα για μονο ψυξη cpu.

Ωραια...μεχρι 250 ευρω τα δινω για custom...Ψηξη cpu και vga...Αυτο που θελω ομως ειναι να ειναι αναβαθμισιμη....Σκεφτομαι αυτα προς το παρον που μου τα προτεινε καποιο παιδι απο ενα φορουμ...

-EK Waterblocks EK Supreme CPU Waterblock

-EK Waterblocks Reservoir Multioption 400

-Black Ice Radiator GTS 280

Ψαχνω για αντλια...

Οποιοσδηποτε ας πει την αποψη του να με βοηθησει...Επισης δε θελω να μπλεξω με εξωτερικο...να τα παρω απο δω να τελειωνω...

Κατι αλλο...γινεται να βαλω δοχειο να φενεται μπροστα;θα κανει δουλεια;το λεω και για εξοικονομηση χωρου...

Επισης το κουτι μου Thermaltake vg4000 bws εχει ενα κενο πανω οταν το ανοιγεις...Μαλλον για υποδοχη ψυγειου...

Περιμενω γνωμες παιδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...