linkinpark4175 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Λοιπον, ειμαι νεος στο ολο θεμα του webdesign, εχω κανει καποια βασικα μαθηματα css,html και με το google εμαθα να χρησιμοποιω ετοιμα απλα javascript/jquery script. Εφτιαξα ενα προσωπικο portfolio site για τα σχεδια/στοιχεια κτλπ. Απλα θελω μερικα σχολια, στον σχεδιασμο του σαιτ και μερικες προτασεις αν γινεται Για την ωρα το domain name του σαιτ ειναι http://ak-art.co.cc/ γιατι περιμενω το domain name που θελω να αγορασω να κανει expire απο τον παλιο του ιδιοκτητη (domain broker ειναι). Τεσπα, comments και criticism plz! edit: αμα ξερει καποιος και βρει τιποτα κενα στην ασφαλεια του σαιτ (αν και δεν νομιζω, απλα το αναφερω )
bobosss Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μια γρήγορη παρατήρηση.... Γραμματοσειρά arial,Helvetica η Verdana. Η georgia που έχεις δεν διαβάζεται τουλαχιστον στα 0,9em που την έχεις.
linkinpark4175 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μια γρήγορη παρατήρηση....Γραμματοσειρά arial,Helvetica η Verdana. Η georgia που έχεις δεν διαβάζεται τουλαχιστον στα 0,9em που την έχεις. ευχαριστω για το σχολιο, με το φοντ θα ασχοληθω στο τελος το κυριο προβλημα μου ειναι το gallery.htm γιατι οι περισσοτεροι που ρωτησα μου ειπαν πως δεν μπορουσαν να βρουν το accordion με τα videos. btw, ρηξε μια ματια στο λινκ του blog σου (στην υπογραφη) γιατι δεν δουλευει
antonisid Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ωραίο είναι το site αλλα οπτικά στο μάτι το θεωρώ λίγο "βαρύ". Νομίζω δεν ειναι πολύ σύγχρονο σχεδιαστικά. Οπωσδήποτε άλλαξε την γραμματοσειρά γιατι δεν είναι ευανάγνωστη.Το menu δε ξέρω που το βρήκες αλλά είναι πολύ όμορφο. Αυτά Πως είσαι σίγουρος οτι δε θα ανανεώσει το domain ο κάτοχος του?
linkinpark4175 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ωραίο είναι το site αλλα οπτικά στο μάτι το θεωρώ λίγο "βαρύ". Νομίζω δεν ειναι πολύ σύγχρονο σχεδιαστικά. Οπωσδήποτε άλλαξε την γραμματοσειρά γιατι δεν είναι ευανάγνωστη.Το menu δε ξέρω που το βρήκες αλλά είναι πολύ όμορφο. Αυτά Πως είσαι σίγουρος οτι δε θα ανανεώσει το domain ο κάτοχος του? Το φοντ το αλλαζω δεν ειναι προβλημα αυτο. Το μενου και γενικος το σιτε το εφτιαξα εγω. (εκτος φυσικα απο τα java kai jquery scripts που εχει (lightbox, tab και accordion)) Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις με το βαρυ ομως :/ ευχαριστω για τα σχολια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.