Sethis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Γεια χαρά Έχω μερικές απορίες σχετικά με to gnu-gpl license και το αν είναι νόμιμο να μπουν προγράμματα αυτού του license σε pc που θα βρίσκεται σε επιχείρηση. Απ' όσο ξέρω το license επιτρέπει τη χρήση προγραμμάτων σε επιχειρήσεις όμως ένας φίλος μου είπε πως ότι υπάρχει στην επιχείρηση πρέπει να χει τιμολόγιο. Τι γίνεται με την εφορία σε περίπτωση που εγώ θέλω να βάλω π.χ. Ubuntu ή openoffice εφόσον δεν μπορώ να έχω τιμολόγια γι' αυτά; Επιπλέον αν καταλήξω σε windows είναι νόμιμο να βάλω free antivirus π.χ. Avgfree (ξέρω ότι δεν είναι gpl) ή πρέπει υποχρεωτικά να καταφύγω σε payware λύση; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Γεια χαρά Έχω μερικές απορίες σχετικά με to gnu-gpl license και το αν είναι νόμιμο να μπουν προγράμματα αυτού του license σε pc που θα βρίσκεται σε επιχείρηση. Απ' όσο ξέρω το license επιτρέπει τη χρήση προγραμμάτων σε επιχειρήσεις όμως ένας φίλος μου είπε πως ότι υπάρχει στην επιχείρηση πρέπει να χει τιμολόγιο. Τι γίνεται με την εφορία σε περίπτωση που εγώ θέλω να βάλω π.χ. Ubuntu ή openoffice εφόσον δεν μπορώ να έχω τιμολόγια γι' αυτά; Tυπωσε την gpl.Οταν σου ζητησουν την αδεια του λογισμικου που χρησιμοποιεις δωστην να την διαβασουν.Κανεις δεν σε αναγκαζει να αγορασεις και να βαλεις windows. Επιπλέον αν καταλήξω σε windows είναι νόμιμο να βάλω free antivirus π.χ. Avgfree (ξέρω ότι δεν είναι gpl) ή πρέπει υποχρεωτικά να καταφύγω σε payware λύση; Ευχαριστώ. Oχι,δεν εισαι αναγκασμενος να αγορασεις antivirus,με το avgfree εισαι καλυμμενος και νομιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ. Δεν περίμενα να είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Αρκεί μόνο να μην έρθει κανένας στριμμένος για έλεγχο και έχουμε τρεχάματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ελεύθερο λογισμικό και έλεγχος από υπηρεσία ειδικών ελέγχων http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=37325.0 η free έκδοση είναι μόνο για προσωπική χρήση δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματική χρήση AVG Anti-Virus Free Edition may only be used on one computer for personal use. http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.