PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 αν ειναι κανενα του κιλου παιζει να μην σου παιξει και την καρτα... οχι οτι ζηταει πολλα η 5770 αλλα αν ειναι του κιλου... ---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ---------- Πάρε κάρτα γραφικών και όπως λένε τα παιδιά, αν δεις ότι δεν τραβάει με το CPU, πράμα απίθανο, ειδικά με το CPU που έχεις, πήγαινε σε αναβάθμιση. Πόσο μου αρέσει που όταν είχαν βγει οι Quad γινόταν της κακομοίρας, ότι δεν είναι για παιχνίδια και πρότειναν CPU Dual Core, με μεγαλύτερη συχνότητα... Τώρα είναι τις μόδας τα Quad, οπότε προτείνονται... Η λύτρωση μου.... Κοιτα αναλογα ποτε περνεις pc και τι χρηση κανεις...μεγαλο θεμα και οχι αλλο οφφτοπικ στο οφφτοπικ!!!
sozz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Πάρε κάρτα γραφικών και όπως λένε τα παιδιά, αν δεις ότι δεν τραβάει με το CPU, πράμα απίθανο, ειδικά με το CPU που έχεις, πήγαινε σε αναβάθμιση. Πόσο μου αρέσει που όταν είχαν βγει οι Quad γινόταν της κακομοίρας, ότι δεν είναι για παιχνίδια και πρότειναν CPU Dual Core, με μεγαλύτερη συχνότητα... Τώρα είναι τις μόδας τα Quad, οπότε προτείνονται... Η λύτρωση μου.... τα παιχνιδια τοτε δεν υποστηριζαν τους τετραπυρινους τωρα που αλλαζει αυτο σιγα σιγα βλεπεις ποσα χαλια τα πανε.... και για μια αγορα που να την εχεις και μελλοντικα λεει καλυτερα ο 4πυρινος απο τον 2πυρινο
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 okay guys thanks...θα μείνω με την 5770 και την RAM για τώρα , και μετά θα πάω σε νέο CPUs ktlp γιατί τώρα δεν γίνεται...thanks και πάλι...Τώρα αυτό το thread , μπορεί να κλείσει : )
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κοιτα αναλογα ποτε περνεις pc και τι χρηση κανεις...μεγαλο θεμα και οχι αλλο οφφτοπικ στο οφφτοπικ!!! Για παιχνίδια λέμε... τα παιχνιδια τοτε δεν υποστηριζαν τους τετραπυρινους τωρα που αλλαζει αυτο σιγα σιγαβλεπεις ποσα χαλια τα πανε.... και για μια αγορα που να την εχεις και μελλοντικα λεει καλυτερα ο 4πυρινος απο τον 2πυρινο Ποιο παιχνίδι θέλει Quad τώρα που δεν ήθελε πριν από ένα χρόνο? Και που ακριβώς τα πάνε χάλια με Dual?
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κάτι θα ξέραμε που δεν προτείναμε σε όλους να προβούν σε αγορά 4πύρηνου πριν ένα και βάλε χρόνο. Γιατί όπως και στην προκειμένη περίπτωση του συγκεκριμένου νήματος, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν μια αγορά.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κάτι θα ξέραμε που δεν προτείναμε σε όλους να προβούν σε αγορά 4πύρηνου πριν ένα και βάλε χρόνο. Αμφιβάλω... Δεν ήταν για παιχνίδια λέγατε και ξαφνικά τώρα είναι... Ποια παιχνίδια τώρα θέλουν Quad που τότε δεν ήθελαν?
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εγώ δεν είπα προσωπικά κάπου ότι πλέον όλα τα παιχνίδια αξιοποιούν >2 πυρήνες. Απλά έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο που δεν είναι φρόνιμο να προτείνουμε 2πύρηνο όταν υπάρχουν 4πύρηνοι AMD στα ~90€. Θυμάσαι εσύ τέτοιες τιμές πριν ένα και βάλε χρόνο στους 4πύρηνους;
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Α, ok, έτσι ναι... φασκεις και αντιφασκεις σε ολο το thread... που ειναι η λυτρωση?Τοτε που τους ελεγες?Τοτε που καναν οι Q6600 300 ευρω...
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 φασκεις και αντιφασκεις σε ολο το thread... Για κάνε μου Quote εκεί που φάσκω και αντιφάσκω. που ειναι η λυτρωση?Τοτε που τους ελεγες?Τοτε που καναν οι Q6600 300 ευρω... Η λύτρωση υπάρχει. Όταν έλεγα εγώ πάρτε Quad Core έλεγαν, όχι πάρε E8600 (νομίζω αυτός ήταν - ένας που πήγαινε 4GHZ 24/7), ο οποίος ήταν στη τιμή των Quad. "Παίζει ρόλο η συχνότητα, αυτός είναι για gaming, όχι ο Quad", λέγανε... Τώρα χωρίς να έχει βγει ξαναλέω παιχνίδι που να έχει καλύτερη απόδοση με Quad, "πάρτε Quad για παιχνίδια!!!!"
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κατ' αρχήν κανείς δεν πρότεινε ποτέ Ε8600, που ήταν κατά ~100€ ακριβότερος του Ε8400. Μάλιστα ούτε τον Ε8500 προτείναμε, αλλά τον Ε8400 που κυμαινόταν στα 145€ και φτάνει άνετα τα 4GHz. ο Ε8600 αν θυμάσαι λέγαμε ότι προτείνεται σε όσους επρόκειτο να παίξουν με ξηρό πάγο ή LN2. Η συχνότητα όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιζε τότε σε αντίθεση με τους πυρήνες, δεν τα βγάζαμε απ' το μυαλό μας. Και ξαναλέω ότι τώρα δε λέμε "πάρτε Quad και άνω για παιχνίδια" και ότι με 2πύρηνο δε θα δείτε προκοπή, αλλά δε γίνεται να προτείνεις κάτι άλλο.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Κατ' αρχήν κανείς δεν πρότεινε ποτέ Ε8600, που ήταν κατά ~100€ ακριβότερος του Ε8400. Παρόμοια τιμή είχε με Quad παρόλα αυτά. Η συχνότητα όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιζε τότε σε αντίθεση με τους πυρήνες, δεν τα βγάζαμε απ' το μυαλό μας. Που τελικά δεν έπαιζε... Και ξαναλέω ότι τώρα δε λέμε "πάρτε Quad και άνω για παιχνίδια" και ότι με 2πύρηνο δε θα δείτε προκοπή, αλλά δε γίνεται να προτείνεις κάτι άλλο. Αναφέρεται όμως συνέχεια το γεγονός ότι πάει καλύτερα ο Quad στα παιχνίδια έστω και αν είναι μονόδρομος... Τελικά που φάσκω και αντιφάσκω θα μου πεις?
sozz Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 2 παιχνιδια ξερω που τα πανε καλα οι quad gta 4 και dragon age
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.