HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δεν λεω οτι αμα παρει την 470 ειναι κοροιδο η οτι αν παρει την ατι εχει κερδος..λεω για τι ειναι value for money..αμα δεις,δεν εχω προτεινει καποια καρτα σε αυτο το thread..κακως βεβαια.. απλα δεν λες στον αλλον παρε την ταδε καρτα γιατι δεν μου αρεσει η αλλη...αυτο δεν ειναι τεκμηριωση.. οσο για την 5850 που εκανε 220ε,ειμαι σιγουρος οτι την χαρηκαν βλεποντας την τωρινη της τιμη Μια μοναδική απάντηση. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η ΑΑΤΙ έτσι και καλά. Οι κάρτες δεν είναι πίνακες ζωγραφικής, ούτε γυναίκες για να λες μ' αρέσει δεν μ' αρέσει. Ισχυρίστηκα ότι έχουν κατώτερη ποότητα κατασκευής και παρουσιάζουν συχνά προβλήματα υποστήριξης από τους οδηγούς. Επίσης είπα ότι σε κάρτες ΑΤΙ που είχα, έτρεμε η ψυχή μου όταν ήταν να ασχοληθώ με οδηγούς. Πρόσφατα η nvidia έβγαλε μια έκδοση οδηγών που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα παίζοντας WOW λόγω προβλήματος ελέγχου του ανεμιστήρα. Αμέσως ειδοποίησε όλον τον κόσμο να επιστρέψει στην προηγούμενη έκδοση, παραδεχόμενη το λάθος της και έστειλε προσωπικά e-mails σ' όλους τους κατόχους καρτών που ήταν γραμμένοι στο newsletter της να γυρίσουν στην προηγούμενη έκδοση μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος, ζητώντας συγγνώμη. Η ΑΤΙ πότε έκανε κάτι τέτοιο ? Να το πάρουμε και χρονολογικά? Η σειρά 1χχχ κατώτερη της 7χχχ, η σειρά 2χχχ για τα μπάζα, η σειρά 3χχχ κατώτερη από την 8χχχ και την 9χχχ , η σειρά 4χχχ κατώτερη από την 2χχ. Εν τω μεταξύ σε όποιο φόρουμ και να έμπαινες , βαριόσουν να ακούς βρισίδι για τους Catalyst, τον CCC το NetFramework. Ε με όλη αυτή την αρνητική εμπειρία βλέπω με σκεπτικισμό την ΑΤΙ, παρά το ότι πάρα πολλοί λένε τα καλύτερα λόγια γοια την σειρά 5χχχ. Τώρα αν οι τελευταίοι Catalyst βελτιώθηκαν, μακάρι. Για την έκδοση 10.3 πάντως κάτι είχα δεί ότι είχε πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος. Εν πάσει περιπτώσει, εμάς τους καταναλωτές μας συμφέρει να βγαίνουν πολλά καλά προιόντα για να υπάρχει ανταγωνισμός και να βρίσκουμε καλύτερες τιμές και όχι να χαιρόμαστε για το αν η nvidia έβγαλε κατώτερες κάρτες από τις δικές μας, λες και πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζουμε. Άρα υπάρχει κάποια έστω μικρή τεκμιρίωση σε ότι έγραψα και δεν ήταν όλα στον βρόντο. Και τελειώνοντας αν εγώ επηρέασα σε τέτοιο βαθμό το παιδί που ρώτησε έτσι ώστε να πιαστεί κορόιδο, σε αντιδιαστολή με όλη την υπόλοιπη αντιπαράθεση υπέρ της ΑΤΙ , ε τι να πώ , ο λόγος μου δεν νομίζω ότι έχει τέτοια δύναμη.
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 κάτι άκουσα για την ανάλυση πριν , παίζω με ανάλυση 1680x1024 Οποτε κλείνω με την 5850 , +2gb RAM και ένα νέο CPU quatro ? θα κλείσω με αυτά ναι , γιατί αν συνεχίσω να ρωτάω ποιο προτείνεται τελικά , θα συνεχιστεί για πάντα αυτή η μάχη , και παρόλο που μαθαίνω διαφορα και είναι ωραία , σε λίγο θα αρχίσει το ξύλο ^^
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Just for fun my friend:-D:-D Πάτε ότι σου λένε να ησυχάσεις και συ επιτέλους
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 κάτι άκουσα για την ανάλυση πριν , παίζω με ανάλυση 1680x1024Οποτε κλείνω με την 5850 , +2gb RAM και ένα νέο CPU quatro ? θα κλείσω με αυτά ναι , γιατί αν συνεχίσω να ρωτάω ποιο προτείνεται τελικά , θα συνεχιστεί για πάντα αυτή η μάχη , και παρόλο που μαθαίνω διαφορα και είναι ωραία , σε λίγο θα αρχίσει το ξύλο ^^ go for it... σορρυ που ρωταω, μπορει να εχει το ξανα εχεις πει αλλα...απο τροφοδοτικο εισια καλυμενος?
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μια μοναδική απάντηση.Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η ΑΑΤΙ έτσι και καλά. Οι κάρτες δεν είναι πίνακες ζωγραφικής, ούτε γυναίκες για να λες μ' αρέσει δεν μ' αρέσει. Ισχυρίστηκα ότι έχουν κατώτερη ποότητα κατασκευής και παρουσιάζουν συχνά προβλήματα υποστήριξης από τους οδηγούς. Επίσης είπα ότι σε κάρτες ΑΤΙ που είχα, έτρεμε η ψυχή μου όταν ήταν να ασχοληθώ με οδηγούς. Πρόσφατα η nvidia έβγαλε μια έκδοση οδηγών που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα παίζοντας WOW λόγω προβλήματος ελέγχου του ανεμιστήρα. Αμέσως ειδοποίησε όλον τον κόσμο να επιστρέψει στην προηγούμενη έκδοση, παραδεχόμενη το λάθος της και έστειλε προσωπικά e-mails σ' όλους τους κατόχους καρτών που ήταν γραμμένοι στο newsletter της να γυρίσουν στην προηγούμενη έκδοση μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος, ζητώντας συγγνώμη. Η ΑΤΙ πότε έκανε κάτι τέτοιο ? Να το πάρουμε και χρονολογικά? Η σειρά 1χχχ κατώτερη της 7χχχ, η σειρά 2χχχ για τα μπάζα, η σειρά 3χχχ κατώτερη από την 8χχχ και την 9χχχ , η σειρά 4χχχ κατώτερη από την 2χχ. Εν τω μεταξύ σε όποιο φόρουμ και να έμπαινες , βαριόσουν να ακούς βρισίδι για τους Catalyst, τον CCC το NetFramework. Ε με όλη αυτή την αρνητική εμπειρία βλέπω με σκεπτικισμό την ΑΤΙ, παρά το ότι πάρα πολλοί λένε τα καλύτερα λόγια γοια την σειρά 5χχχ. Τώρα αν οι τελευταίοι Catalyst βελτιώθηκαν, μακάρι. Για την έκδοση 10.3 πάντως κάτι είχα δεί ότι είχε πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος. Εν πάσει περιπτώσει, εμάς τους καταναλωτές μας συμφέρει να βγαίνουν πολλά καλά προιόντα για να υπάρχει ανταγωνισμός και να βρίσκουμε καλύτερες τιμές και όχι να χαιρόμαστε για το αν η nvidia έβγαλε κατώτερες κάρτες από τις δικές μας, λες και πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζουμε. Άρα υπάρχει κάποια έστω μικρή τεκμιρίωση σε ότι έγραψα και δεν ήταν όλα στον βρόντο. Και τελειώνοντας αν εγώ επηρέασα σε τέτοιο βαθμό το παιδί που ρώτησε έτσι ώστε να πιαστεί κορόιδο, σε αντιδιαστολή με όλη την υπόλοιπη αντιπαράθεση υπέρ της ΑΤΙ , ε τι να πώ , ο λόγος μου δεν νομίζω ότι έχει τέτοια δύναμη. Ενταξει,οπως ειπε και ο PaokToTheBone,το θεμα μπορει να κλεισει.Πραγματικα πιστευω οτι αυτα που λες,ναι μεν ειναι τεκμιριωμενα εφοσον το πιστευεις και ο ιδιος,δεν εχουν ομως κανενα νοημα. Διοτι στην 5850 δοκιμασα τους 9,12- 9,12 hotfix- 10,1- 10,2- 10,3- 10,4(τους οποιους και εχω αυτη τη στιγμη).Ο μονος που ειχε προβλημα ηταν ο 9,12 που ηταν και ο πρωτος που εβγαλε οποτε λογικο.Οι υπολοιποι ηταν οκ.
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 go for it... σορρυ που ρωταω, μπορει να εχει το ξανα εχεις πει αλλα...απο τροφοδοτικο εισια καλυμενος? δεν ξέρω , πιστεύω ναι , το pc έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για gaming , και μπορεί να μένει ανοιχτό άπειρες ώρες , πως βλέπω το τροφοδοτικό μου ? + μάλλον θα πάω για την 5770 , όχι την 5850 , καθώς είδα υπάρχει μια τεραστια διαφορα στην τιμή , η οποια θα με βολέψει τώρα... άλλο 300 άλλο 150 ευρώ ^^ ύπαρχει μεγάλη διαφορα στην απόδοση ? a και μην μου πείτε ,σκύψε και δες το καλώδιο που συνδέεται με την πρίζα xD εννοώ που μπορώ να δω λεπτομέρειες
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δεν ξέρω , πιστεύω ναι , το pc έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για gaming , και μπορεί να μένει ανοιχτό άπειρες ώρες , πως βλέπω το τροφοδοτικό μου ? + μάλλον θα πάω για την 5770 , όχι την 5850 , καθώς είδα υπάρχει μια τεραστια διαφορα στην τιμή , η οποια θα με βολέψει τώρα... άλλο 300 άλλο 150 ευρώ ^^ και η 5770 μια χαρα ειναι. Πρεπει να ανοιξεις το κουτι και να δεις το τροφοδοτικο.Η 5770 εχει μικροτερες απαιτησεις απο την 5850 σε ρευματα. Τωρα οτι ειναι φτιαγμενο για gamin ειναι λιγο μπακαλιστικο.Δες καλυτερα τα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου σου και πες μας. Σιγουρα η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια...και λογικα 8α αυξηθει και αλλο...
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ok σε μιση ώρα θα τα γράψω , να κάνω ένα μπάνιο πρώτα : )
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ok σε μιση ώρα θα τα γράψω , να κάνω ένα μπάνιο πρώτα : ) κανε κανε...να φυγω και γω απο την δουλεια!
sozz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 διαφορες εχει πολυ μεγαλες παντως αν σκοπευεις να παρεις κατι που να μην τα εχεις ολα φουλ αλλα να εχεις μικρες παραχωρισεις παρε την 5770 + 2gb ram + 4πυρινο cpu οπως εχουμε πει και στο μελλον παιρνεις μια καλυτερη καρτα γραφικων με τα ιδια λεφτα και θα υποστηριζει και dx11 τελεια (θα εχουν βγει και αλλα παιχνιδια με dx11) ΥΓη μπορεις να παρεις μονο την 5770 και στον μελλον κανεις τα αλλα μαζι με την καρτα γραφικων
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ναι η αναβαθμιση cpu τωρα ειναι καπως... Δηλαδη αν ειναι να παρεις καινουργιο Quad για s775 εγω θα λεγα να το ξανασκεφτεις,γιατι ειναι παρα πολλα τα λεφτα για καινουργιο Quad για ενα νεκρο socket. οπως λεει και ο sozz παρε την 5770 και μετα βλεπεις για αναβα8μιση οταν ερθει η ωρα. και αλλα 2 gb ram .
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Okay παίδες έγινε , thanks , να σας πω για το τροφοδοτικό μου , η δεν χρειάζεται για τώρα ?
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Okay παίδες έγινε , thanks , να σας πω για το τροφοδοτικό μου , η δεν χρειάζεται για τώρα ? πες απο περιεργεια!
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 πες απο περιεργεια! ok θα πω αλλα με βάζεις σε πολύ κόπο τώρα ^^ να ανοίγω κουτιά ktlp
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 οπως λεει και ο sozz παρε την 5770 και μετα βλεπεις για αναβα8μιση οταν ερθει η ωρα. Πάρε κάρτα γραφικών και όπως λένε τα παιδιά, αν δεις ότι δεν τραβάει με το CPU, πράμα απίθανο, ειδικά με το CPU που έχεις, πήγαινε σε αναβάθμιση. Πόσο μου αρέσει που όταν είχαν βγει οι Quad γινόταν της κακομοίρας, ότι δεν είναι για παιχνίδια και πρότειναν CPU Dual Core, με μεγαλύτερη συχνότητα... Τώρα είναι τις μόδας τα Quad, οπότε προτείνονται... Η λύτρωση μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.