sozz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Άρα δεν υπάρχει Bottleneck... @sozz Κανένα Bottleneck επίσης και με τα Dual Core CPU, αλλά και με τα i7. http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/5 http://www.legionhardware.com/articles_pages/cpu_scaling_with_the_radeon_hd_5970,9.html επειδη εκει την εχει η καρτα γραφικων βαλε 2χ5970 να δεις τι γινεται οσο ποιο μικρη αναλυση τοσο το βαρος πηγαινει στην cpu οσο αυξανεται αλλαζει και παει στην gpu.... αν βαλεις αναλυση 2560χ1600 τοτε αντε γεια εκει θα χρειαστεις δυνατες καρτες γραφικων ΥΓκαι σε αναλυση 1920χ1080 ενας 4πυρινος απο εναν 2πυρινο θα ηταν καλυτερα
mitsakhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δηλαδη αν παρω καινουργια οθονη θα εχω καλητερα fps ??? εχω 1280 -1024.... lol
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δηλαδη αν παρω καινουργια οθονη θα εχω καλητερα fps ??? εχω 1280 -1024.... lol εχουμε φυγει κατα πολυ απο το 8εμα... το βαρος 8α παει παραπανω στην καρτα...αλλα το βαρος 8α αυξηθει κιολας... ποτε δεν καταλαβα το οτι πρεπει να τα παιζουμε ολα στο full... δεν χρειαζεται να αλλαξεις ο8ονη ερχετε το ΔΝΤ....βασικα ηρ8ε...
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ΥΓκαι σε αναλυση 1920χ1080 ενας 4πυρινος απο εναν 2πυρινο θα ηταν καλυτερα Με 2x5970 ή γενικά?
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν πέρα από κάρτα δεν σκοπεύεις να κάνεια άμεσα κάποια αναβάθμιση και κάποια μεταχειρισμένη GTX 260, 275, 280 θα σου έκανε. Κόστος από ότι έχω δεί γύρω στα 150-180€. Κάρτα για 3-4 χρονάκια ξέχασέ το, δεν υπάρχει (καινούργια ή μεταχειρισμένη). Αν στο άμεσο μέλλον σκοπεύεις για γενικότερη αναβάθμιση, τότε θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε μια GTX 470 (ξέρω, ξέρω , ακριβή, δεν κάνει αυτά που περιμέναμε κλπ.) γύρω στα 350€. Η απόδοσή της είναι λίγο καλύτερη από μια 5850 και είναι nVidia με ότι αυτό συνεπάγεται (ποιότητα, Cuda, Physx). Εγώ προσωπικά αποφεύγω να βάλω ΑΤΙ στο Pc μου κι ας είναι φτηνότερες ( προβληματικοί οδηγοί κατά κύριο λόγο, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής - κατά την γνώμη μου πάντα). Τελευταίο μου post για το συγκεκριμένο θέμα και πρώτα να παραδεχτώ ότι παραφέρθηκα με τον τύπο από τη Λάρισσα, αλλά αναγνωρίστε ότι προκλήθηκα χωρίς λόγο. Το παραπάνω είναι το πρώτο post το οποίο τι λέει? Απευθύνεται στον ερωτόντα και λέιε ότι εκφράζω καθαρά προσωπική και υποκειμενική άποψη και ότι ή να πάρει μια μεταχειρισμένη της δειράς 2χχ ή μιά 470 και ότι προσωπικά δεν εκτιμώ τις κάρτες ΑΤΙ, ούτε τους έχω εμπιστοσύνη. Αυτά είπα, δεν έβρισα την μάνα κανενός, ούτε κορόϊδεψα κάποιον που έχει ΑΤΙ. Και τότε ξέσπασε ο νέος Εμφύλιος πόλεμος. Κατ' επανάληψη κατά τη διάρκεια της μάχης ξανατόνισα ότι έχω μια άποψη (λαθεμένη αν θέλετε) την οποία όμως έχω δικαίωμα να την έχω και ότι αντί να προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν για το αντίθετο καλό θα ήταν να πουν την γνώμη τους απλά και αυτός που ρώτησε αρχικά , να σχηματίσει μια πιό σφαιρική γνώμη για να αποφασίσει τι να κάνει. Σε καμία στιγμή δεν προσπάθησα να επιβάλλω την άποψή μου ,το αντίθετο συνέβει. Αυτό σε κάνει να λές " όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται " . Όλοι οι κάτοχοι ΑΤΙ θεώρησαν τον εαυτό τους θιγμένο και ιερό καθήκον τους να υπερασπιστούν την επιλογή τους απέναντί μου, χωρίς να έχουν καμμία υποχρέωση . ( Τι λες ρε, τη δικιά μου κάρτα κατηγορείς?) Δυστυχώς φαίνεται ότι φωνές που δεν ακολουθούν την επικρατούσα άποψη, δεν έχουν θέση. Οκ τι να κάνουμε , έτσι είναι η κατάσταση , με αυτή θα ζήσουμε. Πάντως πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι καλύτερα να επιχειρηματολογείς με θετικά επιχειρήματα, παρά με αρνητική διάθεση. Αυτά και sorry για τον WWIII.
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 και ότι προσωπικά δεν εκτιμώ τις κάρτες ΑΤΙ, ούτε τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ γιατί δεν το είπα όμως? Είσαι καινούριος, θα μάθεις...
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τελευταίο μου post για το συγκεκριμένο θέμα και πρώτα να παραδεχτώ ότι παραφέρθηκα με τον τύπο από τη Λάρισσα, αλλά αναγνωρίστε ότι προκλήθηκα χωρίς λόγο. Το παραπάνω είναι το πρώτο post το οποίο τι λέει? Απευθύνεται στον ερωτόντα και λέιε ότι εκφράζω καθαρά προσωπική και υποκειμενική άποψη και ότι ή να πάρει μια μεταχειρισμένη της δειράς 2χχ ή μιά 470 και ότι προσωπικά δεν εκτιμώ τις κάρτες ΑΤΙ, ούτε τους έχω εμπιστοσύνη. Αυτά είπα, δεν έβρισα την μάνα κανενός, ούτε κορόϊδεψα κάποιον που έχει ΑΤΙ. Και τότε ξέσπασε ο νέος Εμφύλιος πόλεμος. Κατ' επανάληψη κατά τη διάρκεια της μάχης ξανατόνισα ότι έχω μια άποψη (λαθεμένη αν θέλετε) την οποία όμως έχω δικαίωμα να την έχω και ότι αντί να προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν για το αντίθετο καλό θα ήταν να πουν την γνώμη τους απλά και αυτός που ρώτησε αρχικά , να σχηματίσει μια πιό σφαιρική γνώμη για να αποφασίσει τι να κάνει. Σε καμία στιγμή δεν προσπάθησα να επιβάλλω την άποψή μου ,το αντίθετο συνέβει. Αυτό σε κάνει να λές " όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται " . Όλοι οι κάτοχοι ΑΤΙ θεώρησαν τον εαυτό τους θιγμένο και ιερό καθήκον τους να υπερασπιστούν την επιλογή τους απέναντί μου, χωρίς να έχουν καμμία υποχρέωση . ( Τι λες ρε, τη δικιά μου κάρτα κατηγορείς?) Δυστυχώς φαίνεται ότι φωνές που δεν ακολουθούν την επικρατούσα άποψη, δεν έχουν θέση. Οκ τι να κάνουμε , έτσι είναι η κατάσταση , με αυτή θα ζήσουμε. Πάντως πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι καλύτερα να επιχειρηματολογείς με θετικά επιχειρήματα, παρά με αρνητική διάθεση. Αυτά και sorry για τον WWIII. ναι εχεις καθε δικαιωμα να πεις την γνωμη σου και ειναι σεβαστη.Αλλα αυτη η γνωμη προκειται να επηρεασει την αγορα που θελει να κανει ο ανθρωπος ο οποιος ανοιξε το θεμα.Και μια προσωπικη μη τεκμηριωμενη γνωμη ειναι αχρηστη σε ενα θεμα σαν και αυτο. Τωρα για το ποιος παραφερθηκε κτλ ...δεν ειμαστε στο σχολειο να πουμε αυτος το αρχισε ,με προκαλεσε και τα λοιπα... Φιλικα.
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ακριβως... το παιδι ηθελε βοηθεια...δεν γινεται ομως να προτεινουμε αγαθα μονο κ μονο επειδη τα γουσταρουμε και ειμαστε αρνητικα προκατειλημενοι απεναντι σε αλλα αγαθα...ετσι δεν μπορει να γινει υγειης διαλογος.. και βεβαια ειναι σεβαστη η γνωμη σου,αλλα οταν αυτη ειναι προκατειλημενη και ΜΗ τεκμηριωμενη,τοτε κρατα την για τον εαυτο σου,γιατι το παιδι που θελει μια καρτα δεν σου φταιει σε τιποτα να πληρωσει παραπανω και να τον πιασουν Αλεκο επειδη "ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ"...
sozz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Με 2x5970 ή γενικά? γενικα Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ---------- ακριβως... το παιδι ηθελε βοηθεια...δεν γινεται ομως να προτεινουμε αγαθα μονο κ μονο επειδη τα γουσταρουμε και ειμαστε αρνητικα προκατειλημενοι απεναντι σε αλλα αγαθα...ετσι δεν μπορει να γινει υγειης διαλογος.. και βεβαια ειναι σεβαστη η γνωμη σου,αλλα οταν αυτη ειναι προκατειλημενη και ΜΗ τεκμηριωμενη,τοτε κρατα την για τον εαυτο σου,γιατι το παιδι που θελει μια καρτα δεν σου φταιει σε τιποτα να πληρωσει παραπανω και να τον πιασουν Αλεκο επειδη "ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ"... ε καλα δεν θα τον πιασουν και κοροιδο αν παρει την gtx 470 το παιδι ειπε την αποψη του οπως ολοι μας απο εκει και περα ο αλλος βλεπει τα + και τα - και αγοραζει δεν παει να πει οτι αμα παρει ati ειναι τυχερος και εχει κερδος ενω αμα παρει nvidia ειναι κοροιδο πριν λιγο καιρο εκανε 220Ε η 5850 βρειτε ποια ειναι τα κοροιδα
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 γενικα Γενικά όχι... Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στις παραπάνω μετρήσεις που είδαμε... Ειδικά όμως με 4GPU, άστο... Εδώ με 2GPU τα παιχνίδια τα βρίσκουν σκούρα και βλέπουν τη μία... Άθλιο "σκαλάρισμα"....
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ε καλα δεν θα τον πιασουν και κοροιδο αν παρει την gtx 470 το παιδι ειπε την αποψη του οπως ολοι μας απο εκει και περα ο αλλος βλεπει τα + και τα - και αγοραζει δεν παει να πει οτι αμα παρει ati ειναι τυχερος και εχει κερδος ενω αμα παρει nvidia ειναι κοροιδο πριν λιγο καιρο εκανε 220Ε η 5850 βρειτε ποια ειναι τα κοροιδα δεν λεω οτι αμα παρει την 470 ειναι κοροιδο η οτι αν παρει την ατι εχει κερδος.. λεω για τι ειναι value for money..αμα δεις,δεν εχω προτεινει καποια καρτα σε αυτο το thread..κακως βεβαια.. απλα δεν λες στον αλλον παρε την ταδε καρτα γιατι δεν μου αρεσει η αλλη...αυτο δεν ειναι τεκμηριωση.. οσο για την 5850 που εκανε 220ε,ειμαι σιγουρος οτι την χαρηκαν βλεποντας την τωρινη της τιμη
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ο αλλος αρχισε πρωτος Και εσυ τι εισαι? Ο σεριφης του διαστηματος και οπου βλεπεις αδικια επεμβαινεις? Η μηπως δικηγορος του HALF EVIL?
sozz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Και εσυ τι εισαι? Ο σεριφης του διαστηματος και οπου βλεπεις αδικια επεμβαινεις? Η μηπως δικηγορος του HALF EVIL? δικηγορος του half evil ειμαι ικανοποιηθηκες τωρα ??
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δικηγορος του half evil ειμαι ικανοποιηθηκες τωρα ?? Ναι τωρα ενταξει,ικανοποιηθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.