sozz Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στα οποια βλεπω οτι στα μονα που υπερτερει πολυ η 4χ0 σειρα ειναι το Unigine Heaven και το Far Cry 2.Και τι μας λεει ο τυπος,οτι αν θες να κλοκαρεις πρεπει να ανεβασεις το fan και απο ειδη θορυβωδες να το κανεις ανυποφορο.Στα υπολοιπα παλι στηθος με στηθος εκτος και αν θεωρεις οτι 8-9 frames ειναι χαοτικη διαφορα.Παντως πολυ αξιοπιστο review,παραλιγο να περασει και την 5970 η 470. οκ τελικα βρηκαμε τι φταιει με τις καρτες της nvidia ειναι αναξοπιστο το site.......
spyrosg7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 αν γινεται κατι τετοιο τοτε δεν ειναι και οτι το καλυτερο γιατι ο σκληρος δισκος ειναι πολυ αργος σε συγκρινεις με τις ραμ(δεν ξερω αν ειναι σωστο ας πει και κανενας αλλος)παρε μια 5850 και τα αλλα παρε εναν επεξεργαστη ετσι και αλλιως δεν νομιζω να καταφερεις να παιξεις με την τωρινεις cpu την 5850 στα ορια της ok man ευχαριστώ : ) να και κάποιος που έχει παραμείνει στον σκοπό του thread
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σόρρυ για τα απανωτά (offtopic) απο όλους μας αλλά ξέρεις, δεν είναι κακό να ακούγονται απόψεις. Μέσα απο τις διαφωνίες και το διάλογο άλλωστε, πάντα βγαίνει και κάτι. Αυτός είναι και ο σκοπός του thread. Άλλωστε για ποιο λόγο θα το άνοιγες με τίτλο "ποιά κάρτα μου συστήνετε". Ένα ξερό αυτή ή την άλλη θα σε κάλυπτε? Αβασάνιστα?
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ok man ευχαριστώ : ) να και κάποιος που έχει παραμείνει στον σκοπό του thread Φιλε εχεις δικιο.Παρε την 5850 και ενα επεξεργαστη γιατι δυσκολα θα παιξεις τετοια καρτα.Με λιγο clockariσμα θα παιζει τα παντα full( ε οχι και τα παντα,εκτος του Unigine Heaven και το Far Cry 2) Πλακα κανω,τα παντα θα παιζει.
spyrosg7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ναι ρε , όλα καλά κάτι μάθαμε και άπαυτο το thread , λίγο από δω λίγο από κει , συνεχίστε κιόλας αν θέλετε , τώρα που έβγαλα άκρη για την card , θα συνεχίσω και εγώ να διαβάζω , μπας και μάθω και τίποτα άλλο thnx και παλι ! πάντως η 3850 που έχω τώρα , είναι κορυφαία , 4 χρονια δηλαδή , και παίζει το assassin's creed 2 στα full graphics με ελάχιστο lagg : ) και χωρις Overclocking , θα ψάξω τώρα λίγο γίαυτό , μέχρι να πάρω την άλλη και τον επεξεργαστή..
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ναι ρε , όλα καλά κάτι μάθαμε και άπαυτο το thread , λίγο από δω λίγο από κει , συνεχίστε κιόλας αν θέλετε , τώρα που έβγαλα άκρη για την card , θα συνεχίσω και εγώ να διαβάζω , μπας και μάθω και τίποτα άλλο thnx και παλι ! Οτι και να πεις δικιο εχεις.Κατεληξε και το δικο σου thread 2-3 απαντησεις και 7 σελιδες ATI vs nVidia.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 εγω λεω καλυτερα να πας σε μια 5850 και 2 gb ram ακομα και εναν μεταχειρισμενο τετραπυρινο Για να κοιμηθεί απόψε ο Σπύρος , τελικά η πιο ισσοροπημένη πρόταση , αν και διαφωνώ για την κάρτα.
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 και ναι επειδη ειμαι πολυ cool παιδι ,θα συνεχισω ΟΝ topic.. τα 2gb ram σε 5gb μεσω σκληρου δεν σου κανει.. ο σκληρος ειναι (παρα παρα παρα παρα παρα)*παρα πολυ αργος σε σχεση με την μνημη ραμ..αυτο που λες ειναι το virtual memory και το πας οσο θες.. αρα θες και μια αναβαθμιση στην ραμ +2gb για να σαι for sure ok
xtonyx Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 οσον αφορα την καρτα φιλος στα περισσοτερα benchmarks ειναι πανω οι ati δεν ξερω αν τωτα ειναι θεμα driver μεχρι να φτασουνε σε ικανοιμοιητικα επιπεδα οι gtx 470-480 παρε αφοβα 5850-5870 πιο πανω απο τις gtx4xxx για λιγα frames και για πολλα πολλα λιγοτερα ευρω που θα σωσεις...
ColdFusion Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Επίσηςhttp://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/29 Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. 39C idle, 75C full load (GTA IV με όλα στο φούλ σε 1920 Χ1080) Pas mal. Τώρα τόσο πολύ ρόλο παίζει η κατανάλωση στις επιλογές σου? Λόγος απόδοσης/κόστους Ok , αλλά η ψυχική φθορά με τους αμφιλεγόμενους οδηγούς ? Οκ νομίζω ότι ακούστηκαν τόσα πολλά που ο Γιάννης αντί για κάρτα θα πάρει τελικά τηλεόραση. Για μένα σεβαστές όλες οι απόψεις , τις αποφάσεις όμως τις παίρνει ο καθένας για πάρτη του. Εξάλλου γι' αυτό ρωτάμε, διαφωνούμε, συμφωνούμε έτσι δεν είναι ? φίλος έχεις ιδέα τι λες !Τι ψυχική φθορά και μαλακίες .......... Ατι 5850 ειναι για τα λεφτα της οτι καλύτερο !
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 φίλος έχεις ιδέα τι λες !Τι ψυχική φθορά και μαλακίες ..........Ατι 5850 ειναι για τα λεφτα της οτι καλύτερο ! Ρε μάγκα, μήπως θα μας πιάσεις και τον κώλο και από πάνω ? Τι ζόρι τραβάς μας λές?
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ρε μάγκα, μήπως θα μας πιάσεις και τον κώλο και από πάνω ? Τι ζόρι τραβάς μας λές? παρακολου8ω απο την αρχη το topic και δεν ηθελα να ποσταρω... αλλα ειναι τουλαχιστον χαζομαρα αυτη η καραμελα πλεον με τα drivers....εγω στα 2ο pc που χρησιμοποιω κα8ημερινα εχω nvidia.Εκεινη την στιγμη που αγορασα τις 8800 ηταν καλυτερες για αγορα οι nvidia.Τωρα η σειρα 5*** συμφερει πιο πολυ τον αγοραστη. Εχω στησει αρκετα pc με ατι τις σειρας 48** και κανενα δεν ειχε προβλημα. Εχω και γω εχω Ατι στο ΗΤPC και προβλημα δεν ειδα...Τωρα αν δεν υπαρχει ιδεα απο τον χρηστη που διαχειριζεται το pc και κανει γκαφες ο ιδιος,δεν του φταιει καμια ΑΤΙ και καμια Νvidia...Αντε για τα linux εχω ακουσει αρκετα προβληματα με τις Ati αλλα δεν ξερω τι παιζει εκει και δεν αναφερομαι παραπανω.... Για καποια benchmark και κατι frames εγω δεν 8α δωσω 100 ευρω παραπανω κτλ. Η ati εχει μεγαλυτερη ποικιλια απεναντι στα 2 μοντελα τις nvidia που κυκλοφορουν μεχρι τωρα. Και δοκιμασμενες ειναι οι καρτες...(ειναι τοσο καιρο στην αγορα και τις εχουν παρει τοσα ατομα) και ειναι πιο φ8ηνες και λιγοτερη καταναλωση και μικροτερες θερμοκρασιες. Αργοτερα αν η nvidia βγαλει τα νεα rev ισως να κερδισει το μερος της αγορας αυτη...Τωρα ειναι καλυτερη αγορα μια Ati 5850 εναντι τις 470...Και οχι για τα bench και τα frames που ειναι ελαχιστες οι διαφορες...Ναι βγαινει πιο πανω η 470 αλλα οχι για να δικαιολογησει την διαφορα τιμης...και για λιγο scor αγνωουμε την θερμοκρασια και τον 8ορυβο... το θεμα για τον TS ειναι να βαλει αλλα 2 gb ram και να αναβαθμισει τον cpu του ετσι ωστε να μην τρωει bottleneck η καρτα... Αντι να ασχολουμαστε με διαφορες nvidia vs ati 8α ταν καλυτερο να ενημερωσουμε τον TS οτι με τον υπαρχον cpu και η 5850 και η 470 θα τρωνε αρκετο bottleneck ειδικα στην αναλυση που παιζει...
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 θα στραβωθω σε αυτο που εστειλα του guru λες??γιατι εκει βλεπω στα μισα και περναει την 5970 τωρα στα αλλα μισα(σχεδον) οτι διαφορα εχει απο την 5870 εχει η 2970 απο 480 Μηπως βλέπεις την oced???
Age4Greeks Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Επανακυκλοφόρησε! Μη χάσετε τη 2η βελτιωμένη έκδοση "Το γονίδιο του οπαδού στον Έλληνα" από τις εκδόσεις "Έσω Κολλημένος". Περιλαμβάνει 4 σημαντικά κεφάλαια: α) Η ομάδα του β) Το κόμμα του γ) Η θρησκεία του, και ΤΩΡΑ στην νέα έκδοση δ) Η εταιρεία της κάρτας γραφικών του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.