Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων συστηνετε να αγορασω ?

spyrosg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορούμε να έχουμε κάποιο Link με μετρήσεις γι' αυτό?

Όταν συγκρίνουμε προιόντα από το ίδιο Group, δηλαδή CPU με CPU, VGA με VGA, φαντάζομαι ότι κοιτάμε απόδοση τιμή.

Θα συγκρίνω μία κάρτα γραφικών της nVidia που παίζει σε παρόμοια τιμή με της Ati. Όποια είναι καλύτερη, θα τη πάρω.

συμφωνοι..

αλλα, τα 238 ειναι παρομοια τιμη με τα 148???

αν ναι τοτε πρεπει να κανω παλι check-up στα ματια μου

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συμφωνοι..

αλλα, τα 238 ειναι παρομοια τιμη με τα 148???

αν ναι τοτε πρεπει να κανω παλι check-up στα ματια μου

μεταχειρισμενο σου λεει.....οχι καινουργια :rolleyes:

Δημοσ.

Μάλιστα...

Από ότι καταλαβαίνω οι νέες σειρές της nVidia 4xx είναι λίγο GTPK?

Χειρότερες και από τη δική μου είναι...

@Nikosgiann

Γενικά μίλησα όχι για κάτι που είπε ο φίλος μας...

Δημοσ.
Μάλιστα...

Από ότι καταλαβαίνω οι νέες σειρές της nVidia 4xx είναι λίγο GTPK?

Χειρότερες και από τη δική μου είναι...

@Nikosgiann

Γενικά μίλησα όχι για κάτι που είπε ο φίλος μας...

δεν θα το ελεγα...

η gtx 470 ειναι καλυτερη απο την gtx 285 και ειναι στα ιδια λεφτα ;)

η gtx 480 ειναι καλυτερη απο την gtx295

Δημοσ.

Πολύ μικρές διαφορές...

Σε γενικές γραμμές από αυτά που βλέπω, παρατηρώ ότι

Κάποιες φορές είναι καλύτερη η GTX295, κάποιες άλλες η 480 με μικρές διαφορές πάντα...

Κονταροχτυπιούνται...

Έλεος?

Θα έπρεπε και αυτό περιμένω πάντα μία διαφορά τέτοια που να κάνει τον χρήστη να πάει σε αναβάθμιση...

Δημοσ.
γιατι εγω νομιζω οτι η gtx 470 ειναι στην μεση αναμεσα σε 5850/5870 :fear:

παντως οτι και να παρεις με αυτον τον cpu θα εχεις προβλημα για αυτο δωσε λιγα απο ολα

και σιγουρα αλλα 2gb ram ;)

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:27 ----------

http://www.guru3d.com/

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/19

As you can see, the NVIDIA GTX 400 series kicks ass. Mind you that we test at very HIGH image quality settings with the AAA mode in DX11. You guys would play in normal mode really. We selected the most stringent settings as we want to use this title for a long time to come. So long story short, the GTX 470 would easily achieve higher frame rates if you take image quality down one notch.

Αυτά στο " Crysis " του 2010 (Metro 2033 το πιο απαιτητικό παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή την εποχή).

Ε του κερατά ρε παιδιά, δεν είναι και για πέταμα.

Δημοσ.

Κύριοι ο κατώτερος βασικός μισθός αν δεν κάνω λάθος πλέον έπεσε στα 560 ευρώ.

Οπότε ντάξ, φτάνει και περισσεύει για μία gtx 480... :P

Ρε σεις πάμε καλά? Είναι οι επιδόσεις τόσο χαοτικές που αξίζει τα λεφτά της. ειδικά στην παρούσα φάση?

Να πώ και γω κάτι για το CF που ακούστηκε νωρίτερα?

Ουδέποτε μεχρι στιγμής αντιμετώπισα πρόβλημα με drivers και το cf σε οτιδήποτε game και αν έτρεξα, metro 2033, assasin II, crysis, batman etc ,etc.

Μη τρελαθούμε κιόλας.

Και επειδή σε αυτή την χώρα μιά ζωή εξουσιάζουν τα καρτέλ (βλέπε inlel) σε ολόκληρο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κάτι αντιστοιχο επικρατεί και με την nvidia. Έχει περάσει στο πετσί μας ότι είναι καλύτερα, όλα αυτά τα χρόνια απο τους μπακάληδες που τα πλασάρουν. Σε σημείο που το πιστεύουμε κιόλας.

Το θέμα είναι ο καθένας να κοιτάει το συμφέρον του και το καλύτερο value for money γιαυτό που θέλει. Τώρα αν του καθενός x.ψ του περισσεύουν, μαγκιά του. ;)

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα.

Δημοσ.
Ξεχνάς κάποιους «αμελητέους» παράγοντες such as κατανάλωση, θερμοκρασία, λόγος απόδοση/κόστος μου φαίνεται.

Επίσης

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/29

Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. 39C idle, 75C full load (GTA IV με όλα στο φούλ σε 1920 Χ1080) Pas mal.

Τώρα τόσο πολύ ρόλο παίζει η κατανάλωση στις επιλογές σου?

Λόγος απόδοσης/κόστους Ok , αλλά η ψυχική φθορά με τους αμφιλεγόμενους οδηγούς ?

Οκ νομίζω ότι ακούστηκαν τόσα πολλά που ο Γιάννης αντί για κάρτα θα πάρει τελικά τηλεόραση.

Για μένα σεβαστές όλες οι απόψεις , τις αποφάσεις όμως τις παίρνει ο καθένας για πάρτη του. Εξάλλου γι' αυτό ρωτάμε, διαφωνούμε, συμφωνούμε έτσι δεν είναι ?

Δημοσ.
Επίσης

Λόγος απόδοσης/κόστους Ok , αλλά η ψυχική φθορά με τους αμφιλεγόμενους οδηγούς ?

Ρε φίλε άσε την καραμέλα.

Δεν παίζει αυτό που λές.

Δημοσ.
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/19

As you can see, the NVIDIA GTX 400 series kicks ass. Mind you that we test at very HIGH image quality settings with the AAA mode in DX11. You guys would play in normal mode really. We selected the most stringent settings as we want to use this title for a long time to come. So long story short, the GTX 470 would easily achieve higher frame rates if you take image quality down one notch.

Αυτά στο " Crysis " του 2010 (Metro 2033 το πιο απαιτητικό παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή την εποχή).

Ε του κερατά ρε παιδιά, δεν είναι και για πέταμα.

Φιλε μαλλον πρεπει να μπερδευεσαι γιατι η 480 ειναι στις ενεργειακες απαιτησεις της 5970.

Και συγκρινεις το κορυφαιο μοντελο της nvidia με το 2 καλυτερο της ATI.Την εχεις αυτη την καρτα? Γιατι ενας φιλος μου που την εχει,εχει 50+ idle και 95 full load με θορυβο αστα να πανε.Και ξερεις τι σημαινει ενα κομματι του υπολογιστει να δινει τετοιες θερμοκρασιες.Ολα τα υπολοιπα hardware τον πινουν.

Υπαρχει επισης ενα ελληνικο σα'ι'τ που ειναι και περιοδικο,καταλαβες πιστευω,το οποιο εκανε μετρησεις με την 480 και την 5870 και οι καρτες παιζονταν στηθος με στηθος και σε ορισμενα εχανε η 480.Στο μονο που κερδιζε η 480 ηταν το Unigine Heaven,του οποιου το patch το ειχε αγορασει η nvidia για να κανει τους οδηγους της να το τρεχουν καλυτερα.

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση καλύτερα για ελαττωματικούς drivers .Δεν είμαι fun καμίας άσχετα αν πάντα είχα ati (χωρίς προβλήματα drivers) . Αν έβγαζε κάτι αξιόλογο η nvidia φυσικά και θα την προτιμούσα ,αλλά αυτή τη χρονιά είναι πολύ πίσω .Παρόλα αυτά έχω την εμπειρία 2 καμένων laptop δικών μου ανθρώπων με την περίφημη σειρά 8 που θα πρέπει να κάνει μεγάλο μπαμ για να την προτιμήσω στο μέλλον .

Δημοσ.
Φιλε μαλλον πρεπει να μπερδευεσαι γιατι η 480 ειναι στις ενεργειακες απαιτησεις της 5970.

Και συγκρινεις το κορυφαιο μοντελο της nvidia με το 2 καλυτερο της ATI.Την εχεις αυτη την καρτα? Γιατι ενας φιλος μου που την εχει,εχει 50+ idle και 95 full load με θορυβο αστα να πανε.Και ξερεις τι σημαινει ενα κομματι του υπολογιστει να δινει τετοιες θερμοκρασιες.Ολα τα υπολοιπα hardware τον πινουν.

Υπαρχει επισης ενα ελληνικο σα'ι'τ που ειναι και περιοδικο,καταλαβες πιστευω,το οποιο εκανε μετρησεις με την 480 και την 5870 και οι καρτες παιζονταν στηθος με στηθος και σε ορισμενα εχανε η 480.Στο μονο που κερδιζε η 480 ηταν το Unigine Heaven,του οποιου το patch το ειχε αγορασει η nvidia για να κανει τους οδηγους της να το τρεχουν καλυτερα.

καλα μην τρελαθουμε κιολας για πες μας τα λινκ

η 480 ειναι καλυτερη απο την 5870.

και η διαφορα απο την 5870 ειναι 100Ε οπως και η 5970 απο την 480

απο εκει και περα αποφασιζει ο καθε ενας το τι θα παρει

Δημοσ.

σοβαρά ? δηλαδή θα χρειαστώ νέο CPU και νέο RAM ? την RAM την έχω κάνει 5gb με τον σκληρό δίσκο του pc μου , μετράει αυτό ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...