Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων συστηνετε να αγορασω ?

spyrosg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello guys , εχω ενα pc με :

CPU : Intel Core 2 duo E6750 @ 2.66 GHz

L2 cache : 4096 kb

RAM : 2gb

Motherboard : IX38-QuadGT (Intel X38-ICH9R

Graphics Card : ATI Radeon HD 3850

Και όπως μάλλον καταλαβαίνετε , αν και πολύ δυνατή παλιότερα, τώρα η κάρτα γραφικών μου έχει αρχίσει να χάνει την αξια της.. θέλω να αγοράσω μια καινούρια , πολύ καλή κάρτα , να παίζει χαλαρά στα full graphics τα τελευταία games που έχουν βγει , και να κρατήσει και 3-4 χρονάκια τουλάχιστον :P Τώρα, μπορεί να ζητάω πολλά , η και όχι , δεν ξέρω , είμαι καλός στον χειρισμό του pc , αλλα από hardware δεν ξέρω χριστό..Μήπως θα χρειαστώ και νέα μητρική για να παίρνει την κάρτα ? η κάνα νέο CPU ? Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα , ούτε νιώθω από DDR και τέτοια

Οποτε θέλω να μου συστήσετε μια καλή..και αν γίνετε , ξέρετε κανένα site που μπορώ να μάθω τίποτα από hardware ? η απαγορεύεται να ποστάρετε links ?Κάτι άλλο , ποια είναι η διαφορα αν πάρεις την ίδια κάρτα γραφικών , αλλα από άλλο manufacturer ? για παράδειγμα , τι διαφορα έχει μια Ati Radeon HD5870 SAPPHIRE , από μια Ati Radeon HD5870 Diamond multimedia ξέρω γω ? Βλέπω έχουν διαφορετικές τιμές.. Thnx..

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν θελεις να σου βγει φτηνα υποθετω πως μια 5770 θα σε βολεψει,ειδικα εαν εχεις μικρη αναλυση στην οθονη σου,εναλλακτικα κοιτας για σειρα 5850/5870 με παραλληλη επενδυση σε 2gb ddr2/πιθονοτατα κ τετραπυρηνο..

Δημοσ.

εγω λεω καλυτερα να πας σε μια 5850 και 2 gb ram ακομα και εναν μεταχειρισμενο τετραπυρινο

Δημοσ.
Για πρότεινε μία nVidia ρε Heatspreader..

Πραγματικα το έχω και εγώ απορία ποια nvidia μπορει αυτή την στιγμή να παει κόντρα στις κατηγορίες 5770 - 5850... ειδικά στο value for money!!

Δημοσ.

Αν πέρα από κάρτα δεν σκοπεύεις να κάνεια άμεσα κάποια αναβάθμιση και κάποια μεταχειρισμένη GTX 260, 275, 280 θα σου έκανε. Κόστος από ότι έχω δεί γύρω στα 150-180€. Κάρτα για 3-4 χρονάκια ξέχασέ το, δεν υπάρχει (καινούργια ή μεταχειρισμένη). Αν στο άμεσο μέλλον σκοπεύεις για γενικότερη αναβάθμιση, τότε θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε μια GTX 470 (ξέρω, ξέρω , ακριβή, δεν κάνει αυτά που περιμέναμε κλπ.) γύρω στα 350€. Η απόδοσή της είναι λίγο καλύτερη από μια 5850 και είναι nVidia με ότι αυτό συνεπάγεται (ποιότητα, Cuda, Physx). Εγώ προσωπικά αποφεύγω να βάλω ΑΤΙ στο Pc μου κι ας είναι φτηνότερες ( προβληματικοί οδηγοί κατά κύριο λόγο, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής - κατά την γνώμη μου πάντα).

Δημοσ.
[...]και είναι nVidia με ότι αυτό συνεπάγεται (ποιότητα, Cuda, Physx). Εγώ προσωπικά αποφεύγω να βάλω ΑΤΙ στο Pc μου κι ας είναι φτηνότερες ( προβληματικοί οδηγοί κατά κύριο λόγο, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής - κατά την γνώμη μου πάντα).

Μπορώ να το βάλω στην υπογραφή μου;

Δημοσ.
Αρχίζει η μάχη.....:devil:

Προς Θεού δεν είναι αυτός ο σκοπός , ούτε το κατάλληλο thread. Απλώς διατύπωσα μια καθαρά προσωπική (και ίσως παραστρατημένη:-) άποψη) , την οποία βεβαίως έχω το δικαίωμα να την έχω και την οποία δεν υποχρεούται κανείς να ασπαστεί.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...