Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για τροφοδoτικο..

misfits_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοραζω κοματι κοματι (για οικονομικους λογους ΔΝΤ Ε.Ε κτλ. :cry: ) ενα pc και θελω να παρω τροφοδωτικο , μου ειχατε προτινει αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr425Awt-Pro82-425W-EPR425AWT-425W-PRO-82.htm και μου αρεσε..

Η ερωτηση μου ειναι αν μελλοντικα θελω να βαλω μια καρτα γραφικων (δεν προβλεπεται προς το παρων) πχ 5750-5770 θα την σηκωνει το τροφοδωτικο αυτο? Και αν οχι τι μου προτεινεται (χωρις να ξεφευγουμε πολυ μεχρι +20Ε)?

Το pc θα εχει τον Phenom II X4 955 και μνημη 4giga ..

Ευχαριστω πολυ ;) !!

Δημοσ.
Και 5850 σηκώνει .

Σ'ευχαριστω για την απαντηση !!

Μπορω να διαθεσω 20Ε παραπανω τι μου προτεινεις ?

Να παω σε αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Emd425Awt-Modu82-425W-EMD425AWT-425W-MODU-82.htm ?

η

σε κανενα 500αρι πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650590&u=THERMALTAKE-W0142-PUREPOWER-RX-500W-CABLE-MANAGEMENT ?

Δημοσ.
Καμία διαφορά με το pro εκτός τον αποσπώμενων καλωδίων .Αν είναι για παραπάνω (που δεν σου χρειάζεται για τέτοιο pc) πας εδώ .

Σε ευχαριστω παρα πολυ για της απαντησεις σου!!

Θα αγορασω το enermax αφου δεν μου χρειαζεται παραπανω γιατι να δωσω 20 Ε extra !!

Δημοσ.

Αγοραζω κοματι κοματι (για οικονομικους λογους ΔΝΤ Ε.Ε κτλ. )

Μην αγοράζεις κομμάτι κομμάτι, κάνε ένα ντου και πάρε ότι θες τώρα που ο ΦΠΑ είναι στο 21% , πριν πάει στο 25%. Το ΔΝΤ ήρθε για να μείνει.:-):-)

Δημοσ.

Μην αγοράζεις κομμάτι κομμάτι, κάνε ένα ντου και πάρε ότι θες τώρα που ο ΦΠΑ είναι στο 21% , πριν πάει στο 25%. Το ΔΝΤ ήρθε για να μείνει.:-):-)

Αν μπορούσε δε νομίζω να μην το έκανε . Δύσκολοι καιροί .

Δημοσ.

Κατσε μην γινει κανενα κανονικο ντου και παω για τον i7 6core ....

Πλακα κανω :-D !!

Οπως λεει και ο φιλος θα το εκανα αν μπορουσα ..

Δεν ειμαι μαζοχιστης να παλευω 2 μηνες για να φταξω ενα pc !!

Δημοσ.

Kαλησπέρα.

Ο υπολογιστής μου αρχικά παρουσίασε πρόβλημα αφού όταν πήγαινε να φορτώσει τα windows έκανε αυτόματα συνεχώς restart εκτός και αν επέλεγα " Λειτουργία με τις τελευταίες σωστές ρυθμίσεις" που λειτουργούσε κανονικά.Έπειτα μια μέρα έκλεισε μόνος του. Άρχισα να υποψιάζομαι το τροφοδοτικό και σύνδεσα ένα άλλο.Άνοιξε κανονικά αλλά δεν εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη.

Λοιπόν ξανασύνδεσα το τροφοδοτικό μου που υποπτευόμουν και ενω η μητρική έχει ρεύμα και γενικά ο υπολογιστής ,όταν πάω να τον ανοίξω παίρνει μπρός και σε <2 δευτερόλεπτα κλείνει.

Να αλλάξω κατευθείαν τροφοδοτικό? Είναι και Chieftec 550 W το θεωρώ απο τα καλύτερα και το "λυπάμαι" να το αλλάξω χωρίς να είμαι σίγουρος?

Μήπως παίζει και πρόβλημα επεξεργαστή και πρέπει να προσθέσω πάστα?

Αν αλλάξω τροφοδοτικό ποιο μου προτείνετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...