SpirtouLisS Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σου ανεφερα σε προηγουμενη απαντηση να δοκιμασεις την καρτα σε αλλο υπολογιστη για να σιγουρευτεις οτι εχει πεθανει. ειμαι ο 1ος που σου ανεφερα οτι μαλλον κλαις την καρτουλα αλλα δεν απαπντησες αν τη δοκιμασες αλλου υπαρχει μια πιθανοτητα (μικρη βεβαια) να φταει η υποδοχη της μητρικης η το northbridge και για να μη δοκιμαζεις σε ενα αλλο υπολογιστη φιλου σου μια καρτα που ισως δουλεευει ισως και οχι καλυτερα παρε απο φιλο σου μια καρτα γραφικων που σιγουρα δουλευει και δοκιμασε τη στο δικο σου με drivers κτλ
dimitrisak Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 φιλε την δοκιμασα απλα ξαχασα να το αναφερω και εχει λειξει η εγγυηση....κοιτα η μητρικη μου p5κ επιτρεπει το crossfire...το δοκιμασα και στις δυο pci θυρες που εχει...και δεν δουλευει...
Alchemist` Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 φιλε την δοκιμασα απλα ξαχασα να το αναφερω και εχει λειξει η εγγυηση....κοιτα η μητρικη μου p5κ επιτρεπει το crossfire...το δοκιμασα και στις δυο pci θυρες που εχει...και δεν δουλευει... Δίνω και εγώ ένα 99% σε κάρτα γραφικών (οπότε καλά έκανες και την παρήγγειλες), αλλά εγώ είχα κάποτε το ίδιο πρόβλημα με αυτό που φαίνεται στην συγκεκριμένη εικόνα : http://img144.imageshack.us/i/p5020104.jpg/ που ανέβασες, και έφταιγε η οθόνη! Την δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και έκανε πάντα τα ίδια. Η διαφορά βέβαια με την δική σου περίπτωση είναι πως η οθόνη μου έβγαζε πάντα τα ίδια σχήματα με τα ίδια χρώματα, είτε ήσουν στο BIOS, ήταν στην επιφάνεια εργασίας, είτε έπαιζες ένα παιχνίδι
dimitrisak Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δοκιμασα την οθονη σε αλλο pc και επαιζε κανονικα...οποτε δεν ειναι αυτο...και με dvi και με vga...
dimitrisak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παιδια την παρελαβα σημερα και την εβαλα το pc ολα ok...ειναι φοβερη θα βαλω και games σημερα να δω....εφαγα πωρωση....απορια:πως μπορω να βαλω να ρυθμιζω εγω τις στροφες του ανεμιστηρα? ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ---------- οκ το βρηκα...
dimitrisak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παιδια την παρελαβα σημερα και την εβαλα το pc ολα ok...ειναι φοβερη θα βαλω και games σημερα να δω....εφαγα πωρωση....απορια:πως μπορω να βαλω να ρυθμιζω εγω τις στροφες του ανεμιστηρα? ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ---------- οκ το βρηκα...
konn4312 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Την παλιά σου δοκίμασες να την ψυσεις. http://forums.ninjalane.com/viewtopic.php?f=32&t=1316/viewtopic.php Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά σίγουρα θα το δοκιμαζα αν ήμουν εκτός εγγύησης. Προσοχή γιατί δεν την βάζεις όπως είναι αλλά την γδυνεις από οτιδήποτε φοβασε ότι θα λιωσει (ανεμιστήρες-καλώδια) και όλα τα σχετικά. Απιστευτο μπραβο ρε φιλε ανεστησα την καρτα μου.ειχα μια 9800gtx+ που τα ειχε παιξει με artifacts απο το bios κιολας και διαφορα παλαβα χρωματα και τετραγονακια.ε λοιπον την εβαλα στο φουρνο στους 196 βαθμους για 6 λεπτα και αφου την εβγαλα και την αφησα και κρυωσε εβαλα παλι ψυκτρα κλπ και δουλευει τζι τζι ουτε artifacts ουτε τιποτα και 3d και ολα τελικα δεν ειναι παραμυθι και σε εμενα δουλεψε.να εισαι καλα φιλε μου
konn4312 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Την παλιά σου δοκίμασες να την ψυσεις. http://forums.ninjalane.com/viewtopic.php?f=32&t=1316/viewtopic.php Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά σίγουρα θα το δοκιμαζα αν ήμουν εκτός εγγύησης. Προσοχή γιατί δεν την βάζεις όπως είναι αλλά την γδυνεις από οτιδήποτε φοβασε ότι θα λιωσει (ανεμιστήρες-καλώδια) και όλα τα σχετικά. Απιστευτο μπραβο ρε φιλε ανεστησα την καρτα μου.ειχα μια 9800gtx+ που τα ειχε παιξει με artifacts απο το bios κιολας και διαφορα παλαβα χρωματα και τετραγονακια.ε λοιπον την εβαλα στο φουρνο στους 196 βαθμους για 6 λεπτα και αφου την εβγαλα και την αφησα και κρυωσε εβαλα παλι ψυκτρα κλπ και δουλευει τζι τζι ουτε artifacts ουτε τιποτα και 3d και ολα τελικα δεν ειναι παραμυθι και σε εμενα δουλεψε.να εισαι καλα φιλε μου
mihalakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Απιστευτο μπραβο ρε φιλε ανεστησα την καρτα μου.ειχα μια 9800gtx+ που τα ειχε παιξει με artifacts απο το bios κιολας και διαφορα παλαβα χρωματα και τετραγονακια.ε λοιπον την εβαλα στο φουρνο στους 196 βαθμους για 6 λεπτα και αφου την εβγαλα και την αφησα και κρυωσε εβαλα παλι ψυκτρα κλπ και δουλευει τζι τζι ουτε artifacts ουτε τιποτα και 3d και ολα τελικα δεν ειναι παραμυθι και σε εμενα δουλεψε.να εισαι καλα φιλε μου το ίδιο δοκίμασα σε με μια geforce 2mx και μια geforce 4 mx....την εβαλα στους 200 και μετα απο 2 περιπου λεπτα αρχισαν να σκανε πυκνοτακια. στα 5 λεπτα τις εβγαλα και ειχε ξεκολλησει και απο τις 2 ο επεξεργαστης, σχεδον ολα τα πυκνοτακια και κατι τσιπακια. η μυρωδια ηταν τραγικη....παρομοια τυχη ειχαν και 3 ντιμακια ddr1. στο μεν samsung ξεκολλησαν 2 modules, ενω τα kingston απεδείχθησαν πιο ανθεκτικα. δεν ξεκολλησε τίποτα απο πανω τους, αλλα ουτε και δουλεψαν
konn4312 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 τι να πω ρε παιδια σε εμενα δουλεψε εξω τις βαζανε σε θερμοκρασια 385f που αντιστοιχει σε 196c.εβαλα τις αντιστασεις πανω κατω στο φουρνο και την εβαλα μεσα σε ενα ταψι αφου ειχα φτιαξει 4 μπαλακια απο αλουμινοχαρτο ωστε να παταει σε αυτα στις 4 ακρες της.το ταψι δεν το ακουμπησα στο πατωμα του φουρνου αλλα σε σχαρα στη μεση του φουρνου και την αφησα αφου τον ειχα ζεστανει gia 6 λεπτα.δεν προτρεπω καποιον να κανει το ιδιο ετσι κι αλλιως η καρτα ηταν τελειωμενη και εκτος εγγυησης.τι να πω σε εμενα εκατσε μαλλιστα πριν απο λιγο τελειωσα burning test με furmark ετρεχα και aquamark ολα ok
dimitrisak Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 θα δοκιμασω και εγω με την παλια μου καρτα 8500gt και θα σας πω....φοβαμαι τον φουρνο εγω....
dimitrisak Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 παιδια η καινουρια καρτα γ@μ@ει...εχει θερμοκρασιες σε idle 34 βαθμους και σε full load 60 καπου εκει...λεω να την clockaro μεσω ati overdrive...ποσο να ανεβασω τα ρολογια?να τονισω οτι ο ανεμιστηρας ειναι στο 40% μονιμα....στο αυτοματο...
dimitrisak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εψησα την παλια μου καρτα γραφικων 8500 gt και ΔΟΥΛΕΨΕΕΕΕΕ!!επισης εψησα μια asus τωρα πια δεν θυμαμε με nvidia chipset και δουλεψε και αυτη....ο φουρνος κανει δουλειαα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.