Προς το περιεχόμενο

τα επαιξε η καρτα γραφικων ετσι απλα?

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδες για να κατεβάζεις παράνομα παιχνίδια; Αυθεντικά την άλλη φορά ή διακριτικότερα ;)

Δημοσ.
Εγώ θα κοιτούσα και την gigabyte λόγω τριών ετών εγγύησης.

Το cooler της όμως λέει; Nikosgiann;

οποια και να παρει το ιδιο κανει...οχι μονο καλο,πολυ καλο ειναι αυτο που λες και συ με την 3της εγγυηση..

το accellerov2 cooler μεχρις στιγμης ειναι το καλυτερο,μετα απο το vaporx της sapphire εννοειται..

οτι θελει παιρνει,το ιδιο κανει

Δημοσ.
Εγώ θα κοιτούσα και την gigabyte λόγω τριών ετών εγγύησης.

Το cooler της όμως λέει; Nikosgiann;

Αν εξαιρέσεις το βλαμμένο σχήμα της είναι μια χαρά.

Την έχω στο server μου (που είναι και το δεύτερο gaming machine για τα διπλά με τη γυναίκα) και λειτουργεί συνεχώς.

Idle τώρα (μη φανταστείς σε κανένα κουτί σένιο, σε ένα chieftech που βρήκα σε κάδο ανακύκλωσης την έχω) έχει 32 βαθμούς, σε DIRT - II φτάνει μια 50άρα με 40% ανεμιστήρα. Δεν τη βάζω ποτέ στο αυτόματο.

Ο ανεμιστήρας είναι εντελώς αθόρυβος.

Δημοσ.

δηλαδη ολες αυτες σε επιδωσεις ειναι ιδιες ε?απλα για καλητερη ψηξη κοιταμε τωρα?ηλιθια ερωτηση:ειναι hd ε?

Δημοσ.

δηλαδη ολες αυτες σε επιδωσεις ειναι ιδιες ε? NAI

απλα για καλητερη ψηξη κοιταμε τωρα? NAI,βαλε κ παραγοντα εγγυηση

ηλιθια ερωτηση:ΟΧΙ

ειναι hd ε? ΝΑΙ (αν κ δεν στεκει σαν ερωτηση)

Δημοσ.

κοιτα θα βαλω υδροψυξη στο μελλον...οποτε αυτο που με καιει ειναι ποια απο τις δυο παιρνει υδροψυξη...εννοω αν εχουν socket....αν εχουν και οι δυο παω με την εγγυηση εννοειτε....αααα τελευταιο πρηξιμο:crossfireX κανει ε?

Δημοσ.

imho δεν αξιζει η υδροψυξη..

δεν εχουν καποιο socket..αν βγαλεις την ψυκτρα,ειναι δυο ολοιδιες καρτες...

στο μελλον παρε αλλη καρτα αντι για υδροψυξη

ναι,ολες οι ati καρτες κανουν crossfire

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς με νερά.

Η gigabyte αναφέρει στο κουτί της πως είναι φτιαγμένη από καλύτερα υλικά και έχει αυξημένο όριο ζωής. Ίσως για αυτό το λόγο να δίνει και περισσότερη εγγύηση.

Τώρα, από Πλαίσιο τη πήρα. Στο μηχάνημα που έχω 24/7 καμία κάρτα δεν άντεξε πάνω από 1,5 χρόνο (και με φύσημα κάθε 45 μέρες, λειτουργία σε σταθεροποιητή, μη φανταστείς ότι έχω τίποτε αφημένο στη τύχη του) οπότε έχουν "βαρεθεί" να με βλέπουν για RMA και να μου αλλάζουν κάρτες.

(Το κακό είναι ότι λόγω μικρής χρονικής διάρκειας μου δίνουν ίδια πάντα, αλλά τις πουλάω και παίρνω κάτι καλύτερο) .

Τώρα πόσο θα αντέξει η Gigabyte τι να σου πω, καλά να είμαστε να δείξει!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

πιο πριν ειδα οτι το vapor x ειναι το καλητερο συστημα ψυξης...http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Vapor-X-5770-PCI-Express-1GB-11163-00-20R.htm αυτο δλδ??

---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ----------

παιδια τι λετε να παραγγειλω αυτη?

edit:παρηγγειλα την vapor-X

Δημοσ.

σιγουρα δεν θα μετανιωσεις την αγορα σου..

αλλα,

αμα δεν την clockαρεις λιγο ,θα ειναι αμαρτια τα εξτρα λεφτα για την vapor..ανεβασε την λιγο και θα σαι αρχοντας

cheers και μεγειες:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...