lionheart75 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm πολυ καλη την εχω..... +1 H καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
benjaminalex Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ωραία , σας ευχαριστώ πολύ και πάλι Η επόμενη αγορά θα είναι ψήκτρα γιατί ο θόρυβος δεν παλεύεται
benjaminalex Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ωραία , σας ευχαριστώ πολύ και πάλι Η επόμενη αγορά θα είναι ψήκτρα γιατί ο θόρυβος δεν παλεύεται
LouCi4er Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δεν μπήκα στο BIOS αλλά στην σελίδα της Asrock γράφει ότι ξεκλειδώνει . Αυτό σημαίνει και το UCC στο τέλος ... ΕΔΩ είναι από την σελίδα της Asrock ... Εχεις δικιο . Μαλιστα λεει: N68C-S UCC - The Only NVIDIA® GeForce 7025 Chipset Motherboard Supports Unlock CPU Core! Το ειχες ψαξει πριν την αγορασεις, γιατι αλλιως εισαι πολυ τυχερος.
LouCi4er Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δεν μπήκα στο BIOS αλλά στην σελίδα της Asrock γράφει ότι ξεκλειδώνει . Αυτό σημαίνει και το UCC στο τέλος ... ΕΔΩ είναι από την σελίδα της Asrock ... Εχεις δικιο . Μαλιστα λεει: N68C-S UCC - The Only NVIDIA® GeForce 7025 Chipset Motherboard Supports Unlock CPU Core! Το ειχες ψαξει πριν την αγορασεις, γιατι αλλιως εισαι πολυ τυχερος.
benjaminalex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 N68C-S UCC Θα τον ξεκλειδώσω μόλις πάρω την καινούργια μητρική η οποία μάλλον θα είναι ΑΥΤΗ Έτσι και αλλιώς αυτόν τον καιρό μόνο στο ιντερνέτ μπαίνω
benjaminalex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 N68C-S UCC Θα τον ξεκλειδώσω μόλις πάρω την καινούργια μητρική η οποία μάλλον θα είναι ΑΥΤΗ Έτσι και αλλιώς αυτόν τον καιρό μόνο στο ιντερνέτ μπαίνω
LouCi4er Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Θα τον ξεκλειδώσω μόλις πάρω την καινούργια μητρική η οποία μάλλον θα είναι ΑΥΤΗ Έτσι και αλλιώς αυτόν τον καιρό μόνο στο ιντερνέτ μπαίνω Και θα κατσεις με την περιεργεια αν ξεκλειδωνει ή οχι? Εμενα ο δικος μου Athlon ii x3 θα σε γελασω αν δουλευει ως 3πυρηνος.
LouCi4er Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Θα τον ξεκλειδώσω μόλις πάρω την καινούργια μητρική η οποία μάλλον θα είναι ΑΥΤΗ Έτσι και αλλιώς αυτόν τον καιρό μόνο στο ιντερνέτ μπαίνω Και θα κατσεις με την περιεργεια αν ξεκλειδωνει ή οχι? Εμενα ο δικος μου Athlon ii x3 θα σε γελασω αν δουλευει ως 3πυρηνος.
benjaminalex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Και θα κατσεις με την περιεργεια αν ξεκλειδωνει ή οχι? Εμενα ο δικος μου Athlon ii x3 θα σε γελασω αν δουλευει ως 3πυρηνος. Εννοείτε Θα το υπομείνω
benjaminalex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και πάλι Η σύνθεση του υπολογιστή προχωράει πολύ καλά Πριν 3 εβδομάδες παρέλαβα το νέο μου τροφοδοτικό της Enermax , MODU 87+ 800Watt . Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο Φυσικά , μετά το τροφοδοτικό έπρεπε να πάρω και κάρτα γραφικών , πράγμα που έκανα , και την οποία παρέλαβα προχθές Η κάρτα είναι η Sapphire Radeon HD 6870 1GB . Και τέλος η τελευταία αγορά γύρω από τον υπολογιστή για φέτος ήταν η Dell UltraSharp U2410 24 ιντσών . Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας και για τις συμβουλές σας γιατί πραγματικά με βοήθησαν είτε στην αγορά των εξαρτημάτων είτε σαν γνώσεις , τις οποίες και εγώ με τη σειρά μου τις δίνω σε άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.