Προς το περιεχόμενο

Σταδιακή σύνθεση υπολογιστή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί υπολογιστών και μου είπαν ότι για να παίζω σε φουλ γραφικά πρέπει να πάω σε ι7 , για αυτό είπα μήπως είναι καλύτερα να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά , αλλά αφού και ένας τριπύρινος AMD με καλύπτει θα πάω στον 945 που είναι λίγο πάνω από τον τριπύρινο ( από ότι βλέπω ) :)

Πάντως ομολογώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο φθηνά και απλά τα πράγματα :) Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ όλους :) θα επιστρέψω να ανακοινώσω τις αγορές μου :)

---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ----------

Αν ειναι να διαλεξεις μεταξυ 5850 και 5870,5850 και ξερο ψωμι.....

Γιατί έτσι ?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι δεν συμφερει η 5870,αν δεν φοβασε το oc η 5850 γινεται 5870 σε 2 δευτερολεπτα

δεν ξέρω να κάνω o/c σε τίποτα :P

Δημοσ.

Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί υπολογιστών και μου είπαν ότι για να παίζω σε φουλ γραφικά πρέπει να πάω σε ι7 Τι μας λες πέστου του έξυπνου. Αυτό φαίνεται ήθελε να σπρώξει. Και τον Intel του χιλιάρικου να βάλεις επάνω , αν η κάρτα είναι αδύνατη, δεν θα κάνεις τίποτα.

Δημοσ.
δεν ξέρω να κάνω o/c σε τίποτα :P

Δεν πειραζει,καλυτερα 5850 εκτος και αν εχεις τοσο υψηλες απαιτησεις....

Με λιγα λογια δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιζει στην 5870 και να μην παιζει στην 5850

---------- Προσθήκη στις 01:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ----------

Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί υπολογιστών και μου είπαν ότι για να παίζω σε φουλ γραφικά πρέπει να πάω σε ι7 Τι μας λες πέστου του έξυπνου. Αυτό φαίνεται ήθελε να σπρώξει. Και τον Intel του χιλιάρικου να βάλεις επάνω , αν η κάρτα είναι αδύνατη, δεν θα κάνεις τίποτα.

Αυτο φυσικα και δεν αληθευει,σε μερικα ατομα πρεπει να δινει μετοχες η Intel δεν εξηγειται αλλιως :lol:

Δημοσ.

Αύριο η μεθαύριο θα πάω να παραγγείλω τροφοδοτικό . Τι μου προτείνεται ? ~100 ευρό

Υ/Γ υπόψιν , κάτι που να είναι και αθόρυβο :P

Δημοσ.
Προσωπικά γι΄αυτά που ζητάς με κλειστά μάτια αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr625Awt-Pro82-625W-EPR625AWT-625W-PRO-82.htm (αν και λίγο υπερβολικό).

Τώρα που άνοιξα τα μάτια:lol::lol: άν έχεις αυτό το κουτί http://www.thermaltake.com/product_gallery.aspx?PARENT_CID=C_00000154&id=C_00000223&name=Strike+MX&ov=&ovid=&parent_cp= θα σου πρότεινα την 1η και 3η επιλογή(από πανω πρός τα κάτω) του stm00192 λόγω αποσπόμενων καλωδίων.

Και επίσης καλού κακού ρίξε μια ματιά αν το κουτί σου χωράει την 5850(25cm αν δεν κάνω λάθος).

Δημοσ.
Τώρα που άνοιξα τα μάτια:lol::lol: άν έχεις αυτό το κουτί http://www.thermaltake.com/product_gallery.aspx?PARENT_CID=C_00000154&id=C_00000223&name=Strike+MX&ov=&ovid=&parent_cp= θα σου πρότεινα την 1η και 3η επιλογή(από πανω πρός τα κάτω) του stm00192 λόγω αποσπόμενων καλωδίων.

Και επίσης καλού κακού ρίξε μια ματιά αν το κουτί σου χωράει την 5850(25cm αν δεν κάνω λάθος).

Αυτό το κουτί έχω . Όταν θα είναι να πάρω την κάρτα , τότε θα τσεκάρο :P

Δεν κατάλαβα τι εννοείς ... θα υπάρξει πρόβλημα λόγο του κουτιού ή απλός θα είναι ποιο βολικά με την 1η και 3η επιλογή ? :P

---------- Προσθήκη στις 18:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Κατέληξα στο Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W)

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι ο 955 στα 145€, ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση σου!

αλλα θα συμφωνησω κι εγω να παρεις πρωτα τροφοδοτικο. και μετα τα υπολοιπα. το enermax 625 ειναι πολυ καλο, αλλα αν θες να εξοικονομησεις καποια χρηματα, υπαρχει κι αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-Energy-550W-S12-550-S12-550W.htm

Δημοσ.

Τον 955 και εγώ θα τον ήθελα , αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην μητρική που έχω τώρα .... Οπότε τον πάρω , μαζί με αυτόν θα πρέπει να πάρω και μητρική με ραμ πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον 350 ευρώ μαζεμένα τα οποία δεν μπορώ να τα δώσω . Οπότε αναγκαστικά πρέπει να το κάνω σταδιακά ;)

Δημοσ.

ναι σωστα. μπερδευτηκα λιγο. η δικη σου παιρνει μεχρι 945!!!

εστω κι αυτος, ειναι μια χαρα επεξεργαστης.

κοιτα, εγω εχω τον phenom X3 720 BE τον οποιο εχω ξεκλειδωσει και εχει γινει ο 925 Χ4. δεν εχω κανενα προβλημα σε καμμια εφαρμογη, οσο βαρια κι αν ειναι! δε νομιζω λοιπον να εχεις κι εσυ προβλημα, με τιποτα! γι΄αυτο μην πολυσκοτιζεσαι για επεξεργαστη, βαλε απλα καποιον απο τους καλυτερους που παιρνει η μητρικη σου. ειτε 945, ειτε 925, ειτε ακομα και τον athlon II x4 630-640 ειναι πολυ καλος value for money CPU !!

Δημοσ.
Όταν λες ότι τον ξεκλείδωσες τι εννοείς ? μπορώ και εγώ να το κάνω αυτό στον 945 ?

O 945 δεν λεχει κατι για να ξεκλειδλωσει... ειναι τετραπυρηνος ... κάποιοι 3 πυρηνοι και κάποιοι 2 πυρηνοι ΑΜD μπορουν να ξεκλειδώσουν σε 4 πύρηνους με την κατάλληλη μητρική...

Δυστυχώς η δική σου δεν έχει τέτοια δυνατότητα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...