VAssassin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ακούω τώρα τελευταία. Phaedra, Rubycon, Atem... Θα πρότεινα το πρώτο σε κάποιον για αρχή.
Andreas2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ακούω τώρα τελευταία. Phaedra, Rubycon, Atem...Θα πρότεινα το πρώτο σε κάποιον για αρχή. αγαπημένο ή καλύτερο;;;klaus schulze;;;
VAssassin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πρόσφατα τους ανακάλυψα. Τα 3 που αναφέρω έχω ακούσει κυρίως. Με Schulze δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Τώρα για καλύτερο δεν ξέρω αλλά το Phaedra μου φαίνεται πιο "βατό" γι' αυτό. Από Schulze τι προτείνεις για αρχή;
Andreas2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 irrlicht πρώτα,το timewind,mirage,moondawn,cyborg δεν άκουσες το stratosfear;;;
carlmikaze Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Tangerine Dream 1. Electronic Meditation 2. Alpha Centauri 3. Zeit με αυτή τη σειρά. Klaus Schulze Cyborg και Irrlicht.
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 έβαλες τα της εποχής των pink years;;;οι δόξες τους ήταν στην viergin records,τα virgin years...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.