dimitris74 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 δοκιμαστε να ενεργοποιήσετε το my account εχει πληροφοριες για το λογαριασμο και δεν χρειαζεται να στελνεις μηνυματα. σε σχεση με την wind που ειχα ειναι χρονια μπροστα σε αναλυση και πληροφορίες.
Billys100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 και εμενα ο νεος (2ος) μου ηρθε 25.60... κ 8ε ο πρωτος,εχουμε 33.60ε για 1μιση μηνα... (οπως το ιδιο κ στης μητερας μου) τι σκ@τ@ γινεται,κανεις δν ξερει...? οτι αρπαξουν,απο οπου το αρπαξουν...? η μηχανοργανωση/μηχανογραφηση τους δουλευει οπως ολο το δημοσιο,δλδ ΓΤΠ...? ή απλα εφαρμοζουν προχωρημενες τεχνικες μαρκετινγκ κ προσπαθουν να μας δουλεψουν ολους...? τι να πω!.
cmad Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδιά. Να σας πω κ τη δική μου ιστορία. Ήμουν Vodafone κ με πήραν από κεντρικά Cosmote μια κυρία σαλτερη. Μου πρόσφερε κοσμοτέ απεριοριστα 60 με Ίντερνετ αντί για 60€ στα 39 € με επιδότηση 540€ για 18 μήνες συμβόλαιο κ το iPhone 3gs. Δέχτηκα. Το συμβόλαιο που ήρθε δεν έγραφε την έκπτωση πάγιου.επερνα αυτή τη κυρία κ ήταν διακοπές !!!! Την πήρα από άλλο τηλ κ έδωσα άλλο όνομα κ με πήρε κατευθείαν. !!!πάγωσε αλλά μου είπε ότι θα στείλει το συμβόλαιο που γράφει τη μείωση συμβολαίου. Εγώ δεν το πιστεύω. Ενημέρωσα τα κεντρικά της Cosmote κ περιμένω τηλ. Ακόμα δεν μου ήρθε λογαριασμός. Θα κινηθώ νομικά αν με εμπαίζουν. Καλημερα παιδια.Μετα απο επαναλλειμενες οχλησεις με πηρε η εν λογω κυρια,κ ειπε πως μου εκανε την προσφορα αλλα τωρα δεν υπαρχει στο συστημα κ δεν μπορει να κανει κατι.Της ειπα πως αυτο ειναι εξαπατηση κ παραπλανηση καταναλωτη κ επιφυλλασομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.Ειπε θα με παρει σημερα να δει αν μπορει να κανει κατι.Αν δεν παρει αυριο με mail στελνω καταγγελια ΕΕΤΤ,Εκποιζω,ΚΕΠΚΑ.Γιαυτο να προσεχετε κ αν σας ταζουν διαφορα πρωτα να κατοχυρωνεστε.
dimitris74 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 update. ο τριτος λογαριασμος ηρθε σωστος και ενσωματωνει την εκπτωση των 10 ευρω ανα γραμμη, συνολικα για 2 γραμμες σε οικογενειακο πακετο μου ηρθε 22 ευρω θα τους μιλησω αυριο να μου πιστωσουν και τον προηγουμενο μηνα μιας και δεν εχει γινει αντιλογισμος οποτε εν μερη το θεμα εληξε για μενα
Billys100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εμενα μου ηρθε 66ε!!!!!!!!! θα τρελλαθουμε τελειως με τα λαμογια.....? θα το ψαξω λιγο αυριο,να δω τι σκατα θα γινει...
milios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και ο δικός μου τρίτος λογαριασμός ήρθε σωστός και ενσωματώνει την έκπτωση των 10 ευρώ της προσφοράς, αλλά ξέχασαν τον αντιλογισμό των δύο προηγούμενων...
ArisG88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Οπότε απ'ότι κατάλαβα όποιος το φαγε το φαγε. Εμείς που αντιδράσαμε περάσανε την έκπτωση
nikos1071 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... τελικά βγάλατε άκρη με τους λογαριασμούς? Με πήραν τηλέφωνο και εμένα σήμερα και μου είπαν για το unlimited 35 στα 27 ευρώ και για το unlimited 25 στα 19 ευρώ, μαζί με τους φόρους. Μετά από 12 χρόνια στη Vodafone το σκέφτομαι πραγματικά σα συμφέρουσα επιλογή. Αλλα τι πρέπει να προσέξω στα συμβόλαια για να κατοχυρωθώ? Αναφέρεται η έκπτωση και με ποιο τρόπο? Μόνο ως σύνολο έκπτωσης στα 12 πάγια? Δλδ να έχω και κομπιουτεράκι μαζί να κάνω πράξεις?
yioula Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 θελει πιεση, πολλα τηλεφωνα στο συγκεκριμενο προσωπο που εκανε την προσφορα αναμονη και υπομονη.. και αν δεν βαλεις το ποσο που λαθος χρεωσαν τους πρωτους μηνες θα εισαι παντα χρεωστικος και αντε να δω πως θα φυγεις οταν το θελησεις.κριμα τετοια εταιρεια, κεντρικα γραφεια,επωνυμοι υπαλληλοι πελατολογιο και να μην "ενημερωνεται το συστημα για την προσφορα" εδω και τρεις μηνες! [ εντωμεταξυ αν δεν εισαι των σμς εμενες καρτοκινητος, ανανεωση με 10 ευρω, 2 ωρες δωρεαν και οι "1 λεπτο το λεπτο" εκτος της χρεωσης των 2 ωρων μια χαρα ηταν τελικα....]
kage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... τελικά βγάλατε άκρη με τους λογαριασμούς? Με πήραν τηλέφωνο και εμένα σήμερα και μου είπαν για το unlimited 35 στα 27 ευρώ και για το unlimited 25 στα 19 ευρώ, μαζί με τους φόρους. Μετά από 12 χρόνια στη Vodafone το σκέφτομαι πραγματικά σα συμφέρουσα επιλογή. Αλλα τι πρέπει να προσέξω στα συμβόλαια για να κατοχυρωθώ? Αναφέρεται η έκπτωση και με ποιο τρόπο? Μόνο ως σύνολο έκπτωσης στα 12 πάγια? Δλδ να έχω και κομπιουτεράκι μαζί να κάνω πράξεις? εμενα μου παν απο voda unl.35 απο 36,31 ->28,94 και 60ε δωροεπιταγη ή επιδοτηση
dimitris74 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... τελικά βγάλατε άκρη με τους λογαριασμούς? Με πήραν τηλέφωνο και εμένα σήμερα και μου είπαν για το unlimited 35 στα 27 ευρώ και για το unlimited 25 στα 19 ευρώ, μαζί με τους φόρους. Μετά από 12 χρόνια στη Vodafone το σκέφτομαι πραγματικά σα συμφέρουσα επιλογή. Αλλα τι πρέπει να προσέξω στα συμβόλαια για να κατοχυρωθώ? Αναφέρεται η έκπτωση και με ποιο τρόπο? Μόνο ως σύνολο έκπτωσης στα 12 πάγια? Δλδ να έχω και κομπιουτεράκι μαζί να κάνω πράξεις? αυτες οι τιμες δεν ειναι προσφορά αλλα ουσιαστικα σου αφαιρουν την επιδοτηση απο το παγιο του μήνα, σε μας εκτός απο αυτή την εκπτωση εδωσαν επιπλέον 10 ευρώ με αποτέλεσμα το παγιο απο 26-7 ευρω που θα ηταν χωρίς επιδότηση να ερχεται στα 15 προσωπικά αν δεν βιαζόμουν να αλλάξω παροχο θα περίμενα κανα μηπως ξαναβγάλουν προσφορες
nikos1071 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα μου παν απο voda unl.35 απο 36,31 ->28,94 και 60ε δωροεπιταγη ή επιδοτηση ναι αλλά εγώ που είμαι ήδη vodafone δεν έχω τέτοια έκπτωση... μόνο επιδότηση 60 κάτι ευρώ... αλλα θα περάσω μια βόλτα να ρωτήσω... αυτες οι τιμες δεν ειναι προσφορά αλλα ουσιαστικα σου αφαιρουν την επιδοτηση απο το παγιο του μήνα, σε μας εκτός απο αυτή την εκπτωση εδωσαν επιπλέον 10 ευρώ με αποτέλεσμα το παγιο απο 26-7 ευρω που θα ηταν χωρίς επιδότηση να ερχεται στα 15 προσωπικά αν δεν βιαζόμουν να αλλάξω παροχο θα περίμενα κανα μηπως ξαναβγάλουν προσφορες νομίζω φίλε ότι αυτό θα κάνω... θα περιμένω.... μέχρι τα Χριστούγεννα κάτι θα βγάλουν ......
clevercitizen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για 2 αριθμούς στο "απεριόριστα 35" της αρχικής προσφοράς, οικογενειακό, ήρθε ο λογαριασμός 22€ ουααααααα Θα κλάψω, δεν αντέχω άλλο, μα τόσο δύσκολο είναι να βάλουν το σωστό ποσό??? Ο προηγούμενος ήταν 45...
yioula Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 βαρεθηκα τα ψεμματα τους και παω για καταγγελια βοηθηστε με! 1.που καταγγελω το συμφωνητικο? 2.μετα πρεπει να μεινω κοσμοτε .. καρτοκινητος .. γινεται? κατι αλλο να ξερω .. κανεις μαζι μου?
Billys100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 βαρεθηκα τα ψεμματα τους και παω για καταγγελια βοηθηστε με!1.που καταγγελω το συμφωνητικο? 2.μετα πρεπει να μεινω κοσμοτε .. καρτοκινητος .. γινεται? κατι αλλο να ξερω .. κανεις μαζι μου? κανε λιγη υπομονη... μιλησα κ περιμενω να περασει η εκπτωση στους λογαριασμους,οπως ειπαν κ στα αλλα παιδια... αν δν γινει κατι,απο τον αλλο μηνα μαζι σου,μιας κ εχω μεταφερει 2 νουμερα κ τα 15ε το μηνα δεν τα εχω δει ουτε ζωγραφιστα... με 13838 & 210.8006300 μιλησες...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.