ArisG88 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Υπαλληλος σημερα υποστηριζει οτι εγινε λαθος και δεν περασε η εκπτωση. Τωρα λεει οτι την περασε και θα φανει στον επομενο λογαριασμο.
louben Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εμενα δυστυχως ο δικος μου λειπει για διακοπες και θα επιστρεψει μετα τις 15 του μηνα.Ιδωμεν.....
dimitris74 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 up ηρθε ο δευτερος λογαριασμος και ειναι 25 ευρω το παγιο και κατι ψιλα. θα μιλησω αυριο με την πωλητρια και προχωράω σε καταγγελία αν δεν διορθωθεί άμεσα.
ArisG88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εγω δεν πληρωσα αυτον που ηρθε, θα περιμενω τον επομενο να δω τι θα ερθει. Υποτιθεται οτι διορθωθηκε το "λαθος"
louben Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Παιδια και εγω το ιδιο.Γυρω στα 25 και οι δυο λογαριασμοι.Ο πρωτος πληρωθηκε μου ειπαν οτι διορθωθηκε ηλθε ο δευτερος και παλι τα ιδια....Πηρα τηλεφωνο θα με καλουσαν και φυσικα δε με καλεσαν.Αυριο παω και εγω για καταγγελια.....
dimitris74 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 update επικοινωνησα με την πωλητρια και μου ειπε οτι δεν ειχε περαστει η προσφορά αλλα θα περαστεί στον επόμενο μηνα. οποτε η καταγγελία παιρνει αναβολή μεχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός.
cmad Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδιά. Να σας πω κ τη δική μου ιστορία. Ήμουν Vodafone κ με πήραν από κεντρικά Cosmote μια κυρία σαλτερη. Μου πρόσφερε κοσμοτέ απεριοριστα 60 με Ίντερνετ αντί για 60€ στα 39 € με επιδότηση 540€ για 18 μήνες συμβόλαιο κ το iPhone 3gs. Δέχτηκα. Το συμβόλαιο που ήρθε δεν έγραφε την έκπτωση πάγιου.επερνα αυτή τη κυρία κ ήταν διακοπές !!!! Την πήρα από άλλο τηλ κ έδωσα άλλο όνομα κ με πήρε κατευθείαν. !!!πάγωσε αλλά μου είπε ότι θα στείλει το συμβόλαιο που γράφει τη μείωση συμβολαίου. Εγώ δεν το πιστεύω. Ενημέρωσα τα κεντρικά της Cosmote κ περιμένω τηλ. Ακόμα δεν μου ήρθε λογαριασμός. Θα κινηθώ νομικά αν με εμπαίζουν.
ArisG88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μαλλον βλεπω ομαδικη καταγγελια. Προσωπικα εγω δεν πιστευω οτι στον επομενο λογαριασμο θα εμφανιστει η εκπτωση
gelagos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλημέρα, Να ενημερώσω ότι το δικό μου πρόβλημα έχει διορθωθεί. Σε αυτόν τον λογαριασμό (είναι μηδενικός) έχουν αφαιρεθεί τα χρήματα που τους έχω δώσει στους προηγούμενους 2 λογαριασμούς. Το πάγιο είναι πλέον 15.17€ Υπόψην ότι για να ενημερωθώ για τον νέο λογαριασμό έστειλα μήνυμα στο 1256 γράφοντας Λ μια και ο "τυπωμένος" λογαριασμός θα έρθει μετά από κάποιες μέρες.
yioula Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 πηρα τηλεφνο δεν προλαβα να διαμαρτυρηθω, εχει γινει λαθος λεει... πατε σε ενα καταστημα κοσμοτε και θα το διορθωσουμε ονλαην να πληρωστε με παγιο 15 Ε [ειχαν πει 13.5 αλλα...]
triptico Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 πηρα τηλεφνο δεν προλαβα να διαμαρτυρηθω, εχει γινει λαθος λεει... πατε σε ενα καταστημα κοσμοτε και θα το διορθωσουμε ονλαην να πληρωστε με παγιο 15 Ε [ειχαν πει 13.5 αλλα...] Τελικά σου το διόρθωσαν? Εμένα μου ήρθε και ο δευτερος λογαριασμός στα 26 ευρω
triptico Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 πηρα τηλεφνο δεν προλαβα να διαμαρτυρηθω, εχει γινει λαθος λεει... πατε σε ενα καταστημα κοσμοτε και θα το διορθωσουμε ονλαην να πληρωστε με παγιο 15 Ε [ειχαν πει 13.5 αλλα...] Τελικά σου το διόρθωσαν? Εμένα μου ήρθε και ο δευτερος λογαριασμός στα 26 ευρω
ArisG88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μολις χθες ενημερωθηκα απο μηνυμα για τον λογαριασμο. Τους 2 πρωτους τους χρεωθηκα απο 26 ευρω. Τον 3ο απο 15 ευρω
ArisG88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μολις χθες ενημερωθηκα απο μηνυμα για τον λογαριασμο. Τους 2 πρωτους τους χρεωθηκα απο 26 ευρω. Τον 3ο απο 15 ευρω
dimitris74 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 δοκιμαστε να ενεργοποιήσετε το my account εχει πληροφοριες για το λογαριασμο και δεν χρειαζεται να στελνεις μηνυματα. σε σχεση με την wind που ειχα ειναι χρονια μπροστα σε αναλυση και πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.