Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote μόνο από κεντρικά- 15 ευρώ (1500 λεπτά - 1500 sms & 120 - 120 SMS)

mkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια και σε μενα. Μπορουμε να διακοψουμε αμεσα;

Edit: Ξερει καποιος το ονομα της κοπελας στα κεντρικα; Νομιζω Μαρια κατι την λεγαν. Αλλα σιγουρα δεν θα εχουμε μιλησει ολοι με την ιδια

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω μιλησα με μια κα Κολια..

στην acs ΔΕΝ μου επετρεψαν να φυγω απο εκει πριν υπογραψω επιτοπου , βεβαια πηρα αντιγραφο του συμβολαιου και τα κοιταξα εκει αλλα δεν αντιληφθηκα την κομπινα ειχα διπλοπαρκαρει κλπ...

Ωραιο κολπο, καλα νομιζουν οτι ετσι θα κρατησουν πελατες σε μια τετοια μεγαλη εταιρεια?

Αυτα δεν τα κανει ουτε το μπακαλικο της γειτονιας...

τι λετε, μαζευομαστε καποιοι για μια ομαδικη καταγγελια?

Δημοσ.

Περιμένετε κ μένα να δω τι λογαριασμό θα μου στείλουν και αν είναι κ εμένα 25άρι, και γώ μέσα για ομαδική καταγγελία. Στο συμβόλαιό μου, απ ότι θυμάμαι, δε λέει τίποτα για το πόσο θα πληρώνουμε το μήνα, απλώς λέει ότι είναι το cosmote απεριόριστα 35, και μετά πιο κάτω, έκπτωση παγίου αντί επιδότησησ περίπου 150€/αριθμό (έκανα οικοφενειακό 2 αριθμούς και μου είχε πει και 13,50€/αριθμό αν κανω οικογενειακό).

Θα το ξανακοιτάξω και θα σας πω.

Πάντως οι κλήσεις καταγράφονται, οπότε από εκεί μπορούμε να πατήσουμε για τις μλκίες τους και να απαιτήσουμε τα 14-15€/μήνα.

Ας μας πεί ο φίλος που του ήρθε ο λογαριασμός 16€ τι γράφει το συμβόλαιό του

Δημοσ.

Βασικά έκανε και η κοπελια μου αλλα λόγο διαφορων ανωμαλιών ενεργοποιήθηκε στα μέσα του μηνός. Τα ίδια με τους υπολοιπους απεριόριστα 35 χωρίς επιδότηση συσκευής της είπαμε 14.5 euro τον μηνα στο κλασικό γνωστό νούμερο από τα κεντρικά τις κοσμοτέ.

Επιβεβαιώνω πάντως ότι το συμβόλαιο δεν λέει το ποσον που πληρώνεις.

Λογαριασμός όπως καταλαβαίνετε δεν έχει έρθει ακόμα.

Δημοσ.
Βασικά έκανε και η κοπελια μου αλλα λόγο διαφορων ανωμαλιών ενεργοποιήθηκε στα μέσα του μηνός. Τα ίδια με τους υπολοιπους απεριόριστα 35 χωρίς επιδότηση συσκευής της είπαμε 14.5 euro τον μηνα στο κλασικό γνωστό νούμερο από τα κεντρικά τις κοσμοτέ.

Επιβεβαιώνω πάντως ότι το συμβόλαιο δεν λέει το ποσον που πληρώνεις.

Λογαριασμός όπως καταλαβαίνετε δεν έχει έρθει ακόμα.

Για να δουμε ποσοι την πατησαμε εδω μέσα...

Δημοσ.

μου εχει ερθει και εμενα,θα ενημερωσω ΑΜΕΣΑ αυριο ...

καναμε και 2 νουμερα μεταφορα...

ελπιζω να μην ειναι απατη,τελικα.:shock:

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ έχω λάβει και δεύτερο λογαριασμό (για ένα μήνα καθαρά) 21,16€ αντί 15,17€.

Οι γνωστοι τηλεφωνικοί πωλητές μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος στο ποσό έκπτωσης αντί επιδότησης. Κανονικά στο συμβόλαιο αναφέρει το ποσό των 144,50€ ενώ στο 1212 μου είπαν ότι έχει περαστεί στα 70 και κάτι...

Αυτό ισχύει για πολλούς συνδρομητές από τη γραμμή τηλεφωνικής πώλησης της Cosmote και θα διορθωθεί. Μένει να το δούμε. Σε αντίθετη περίπτωση είμαι μέσα για ομαδική καταγγελία.

Δημοσ.

Έχω μπροστά μου το ποσό έκπτωσης από το συμβόλαιο και γράφει 157,3. Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός αλλά είναι μηδενικός. Βάζω screenshots, ελπίζω τον επόμενο μήνα να μην τρέχω και εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών..

post-7187-12906310898_thumb.jpg

post-7187-129063108981_thumb.jpg

Δημοσ.

Έβαλα την κοπελια και πείρε τηλέφωνο στο 1212 λοιπόν τις είπαν τα έξεις, επειδή δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός ακόμα θα εκδοθεί στις αρχές του Αυγούστου δεν μπορούσε να τις πει τι γίνετε ακριβώς.

Όμως τις είπε τα έξεις από ότι είδε, έχει περασμένο στο σύστημα την έκπτωση που μας λέγανε και πάει 26.3 euro μετά τις είπε ότι πάει η έκπτωση από την επιδότηση συσκευής την οποια δεν βλέπε !!! αλλα από το συμβόλαιο λέει ότι είναι 157.3 δηλαδή 13 euro τον μηνα.

Άρα βγαίνει τελική τιμή 13.κάτι χωρίς να ξέρω εάν είναι μέσα το φπα και το τέλος κινητής ίδωμεν ...

Δημοσ.
Περιμένετε......

Πάντως οι κλήσεις καταγράφονται, οπότε από εκεί μπορούμε να πατήσουμε για τις μλκίες τους και να απαιτήσουμε τα 14-15€/μήνα.

....

----------------------

πολυ ενδιαφερον αυτο, επιδη ειμαι ακουστικος τυπος θυμαμαι πολυ καλα ημνια κ ωρα και την συνομιλια μαζι της , τρεις φορες μου ειπε οτι ολα ειναι 13,5 €.....

------------------------------

παμε παμε ομαδικη καταγγελια! [ τα καλα του ιντερνετ και των φορουμς]

κανας νομικος ρε παιδια!!!

Δημοσ.

Εμένα Παρασκευή μου έλεγε ότι είναι στα 14€ και Δευτέρα μου είπε ότι είναι στα 13,5€ λόγω του ότι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς... Είδομεν!

Δημοσ.

Εμένα Παρασκευή μου έλεγε ότι είναι στα 14€ και Δευτέρα μου είπε ότι είναι στα 13,5€ λόγω του ότι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς... Είδομεν!

Δημοσ.

,

ο δικος μου πρωτος λογαριασμος:

εννοειται οτι εφ'οσον αποδειχθει 'απατη' η προσφορα,ειμαι μεσα για οποιαδηποτε ομαδικη καταγγελια!.

ειχα χρονια που ΔΕΝ ειχα ΟΤΕ πουθενα,θεωρησα οτι με το συγκεκριμενο 'αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως'...

μ'αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να αμφιβαλω.:confused:

Δημοσ.
[ATTACH]33133[/ATTACH],[ATTACH]33134[/ATTACH]

ο δικος μου πρωτος λογαριασμος:

εννοειται οτι εφ'οσον αποδειχθει 'απατη' η προσφορα,ειμαι μεσα για οποιαδηποτε ομαδικη καταγγελια!.

ειχα χρονια που ΔΕΝ ειχα ΟΤΕ πουθενα,θεωρησα οτι με το συγκεκριμενο 'αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως'...

μ'αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να αμφιβαλω.:confused:

ακριβως ιδιες ημερομηνίες εχω και εγώ στον λογαριασμό.

θα περιμένω να εκδοθεί και ο δευτερος 7/8 και είμαι μέσα και γω για ομαδική καταγγελία σε περίπτωση που δεν ισχύσει η προσφορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...