Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote μόνο από κεντρικά- 15 ευρώ (1500 λεπτά - 1500 sms & 120 - 120 SMS)

mkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνει καθόλου Internet αυτό το πρόγραμμα?

Εχω τα 30ΜΒ της Vodafone (για 3,5Ε/μηνα) και για να πω την αλήθεια με έχει βολέψει πολύ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά αμα ξέρετε

Έχω cosmote 150, Ιανουάριο έκανα την σύνδεση.Μπορώ τώρα να αλλάξω πάγειο και να πάω και εγώ σε αυτό που λέτε?

Δεν είμαι σίγουρος,αλλά νομίζω πως μετά το 6μηνο μπορείς να αλλάξεις πάγειο και να πας σε μικρότερο.

Γνωρίζετε κάτι η μήπως να πάρω στο γνωστό τηλέφωνο για λεπτομέρειες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα, πόσο σας έρχεται το πάγιο; Επειδή σε μένα ήρθαν αρκετά τα πρώτα, μου είχανε πει για 14 ευρώ στο τηλ

Δημοσ.

Ο πρώτος μου είναι μηδενικός (δε μου ήρθε ακόμα αλλά από το cosmote.gr μέσω του cosmote myaccount το γράφει).

Ενδεχομένως αν και σένα ο πρώτος σου ήταν μηδενικός, να πληρώσεις για τις μέρες που ξεκίνησες + το κανονικό πάγιο + άλλο ένα πάγιο(ή μισό, δε ξέρω) γιατί και καλά προπληρώνεις το επόμενο πάγιο (και υποτίθεται θα σου το αφαιρέσουν στο τέλος...).

Όταν μου έρθει ο κανονικός θα σου πώ. Εσένα σου ήρθε παραφουσκομένος? Μήπως έμπαινες κατά λάθος στο ιντερνετ?

Δημοσ.

ΠΑιδια εμενα ο πρωτος μου ηλθε μηδενικος και ο δευτερος 30 ευρω.Τι παιζει?ετσι θα πηγαινει απο εδω και περα?????

Δημοσ.

Εμενα φαινεται να ειναι το παγιο 26 ευρω τελικα. Επισης ο πρωτος ηταν 1.5 μηνας και ηρθε κατι λιγοτερο απο 50 ευρω. Ειναι δυνατον;

Δημοσ.

Χμμμ ίσως να έρχεται ανα δίμηνο ο λογαριασμός...

Και καλά μηδενικός-30άρι- μηδενικός-30άρι-μηδενικός-30άρι κοκ.

Καλό είναι να πάρετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να ρωτήσετε.

ArisG88 στην αναλυτική χρέωση τα 50€ τι είναι? Μήπως είχες ξεπεράσει τα δωρεάν λεπτά ομιλίας?

Δημοσ.

Εμένα ο πρώτος λογαριασμός ήρθε μηδενικός και ο δευτερος 16,5Ε. Περιμένω ο τρίτος να έρθει κανονικός..

Δημοσ.
Εμενα φαινεται να ειναι το παγιο 26 ευρω τελικα. Επισης ο πρωτος ηταν 1.5 μηνας και ηρθε κατι λιγοτερο απο 50 ευρω. Ειναι δυνατον;

Το ίδιο ακριβώς μου ηρθε και εμένα, Τα έχω πάρει...

Δημοσ.

1ος λογαριασμος μου ηρθε και μενα μηδενικος αλλα στην αναλυση ειδα εκπτωση μονο για την επιδοτηση. θα περιμενω και τον δευτερο και αν δεν ερθει στο ποσο που μου ειπανε θα πεσει καταγγελια και φορητοτητα

Δημοσ.
Το ίδιο ακριβώς μου ηρθε και εμένα, Τα έχω πάρει...

Μίλησα με εξ.πελατών και τους ζήτησα εξηγήσεις. Μου είπε η κοπέλα με την οποία ειχα κάνει όλες τις συννενοήσεις ότι τελικά δεν την πρόλαβα την προσφορά των 14 ευρώ τελική (με όλα μέσα ΦΠΑ + τέλη κινητής) και το πάγιο τελικά είναι 25 ευρώ, παρόλο που είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα είναι 14....

Δεν φταίει κανένα άλλος εκτός από μένα γιατι δεν κοίταξα τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και το υπέγραψα έχοντας την εντύπωση ότι το πάγιο θα είναι 14 ευρώ...οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω καταγγελία. Πάντως εξαπατήθηκα και θα διακόψω το συμβόλαιο αμέσως και άντε γεια Κοσμοτε...

Δημοσ.

εμενα ηλθε:

παγιο εως 14-7 ...16.666 [:devil:]

παγιο 15-7--14-8 ... 29,411

αποστολη γρπτων ... 0,1 [ κατι εστειλα στο 1333]

εκπτωση παγιου αντι επδτσης συσκυης ... -10,8300

τελος συνδτων κιντης τηλφνιας 4,24

------------------------------------39,5912

φπα ... 9,10

συνολο 48,6971

================================================

εξηγησεις??????:devil::devil::devil:

Δημοσ.
εμενα ηλθε:

παγιο εως 14-7 ...16.666 [:devil:]

παγιο 15-7--14-8 ... 29,411

αποστολη γρπτων ... 0,1 [ κατι εστειλα στο 1333]

εκπτωση παγιου αντι επδτσης συσκυης ... -10,8300

τελος συνδτων κιντης τηλφνιας 4,24

------------------------------------39,5912

φπα ... 9,10

συνολο 48,6971

================================================

εξηγησεις??????:devil::devil::devil:

Τα ιδια ηρθαν και σε μενα. Την πατήσαμε... καλά να πάθουμε....

Το μηνιαίο σου πάγιο είναι 29,411-10,83 (έκπτωση αντι επιδότησης) + τέλη κινητης + ΦΠΑ 23% = όλα μαζί πολύ παραπάνω από 14 που σε παραμυθιάσανε από τηλεφώνου. Αλλά μετράει το συμβόλαιο που υπέγραψες και όχι τι σου ειπανε από το τηλέφωνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...