milios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τετάρτη 2 Ιουνίου, πήρα τηλ. στο νούμερο που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του νήματος και άφησα τα στοιχεία μου. Μετά από μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο και αφού μου έκαναν παρουσίαση τα προγράμματα, επέλεξα το απεριόριστα 35 με τελική τιμή στα 15,20€. Την επόμενη με κάλεσαν από τη vodafone και μου αντιπρότειναν να επιλέξω όποιο από τα προγράμματα τους θέλω με 50% έκπτωση !!! Αρνήθηκα την αντιπρόταση και πλέον περιμένω να περάσουν οι 4 ημέρες που θα έχει η cosmote το ΟΚ από τη vodafone για την φορητότητα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χρήστη που ξεκίνησε το παρόν νήμα και σε όλους σας για την συνεχόμενη ενημέρωση. Και λίγο πριν εκπνεύσει το εργάσιμο τετραήμερο που μου είπαν από την cosmote για τη φορητότητα, η vodafone επικοινώνησε ξανά μαζί μου για μία τελική προσφορά, αφού στην αρχή είχα αρνηθεί το -50% που μου έκανε όταν έκανα την αίτηση για φορητότητα. Αυτή τη φορά μου προσέφεραν έκπτωση -65%, δηλαδή το unlimited 35 στα 12,47€ τελική τιμή !!! Πολύ καλή η προσφορά πιστεύω αλλά το κακό είναι ότι πρώτη φορά επικοινωνούν μαζί μου για προσφορά, λόγω μάλλον της αίτησης φορητότητας (ενώ είμαι συνδρομητής τους από εποχές panafon-telestet, δηλ. κατά τους πρώτους μήνες δημιουργίας τους όταν ακόμα η cosmote δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα). Για τον παραπάνω και μόνο λόγο αρνήθηκα εκ νέου την προσφορά τους και περιμένω να περάσει και η σημερινή μέρα για να έχω από αύριο με το καλό νέα από την καινούργια μου εταιρεία.
deadp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πάντως, τόσα χρόνια με εταιρικό Cosmote, δεν έχανε κλήση... Τώρα το δίκτυο είναι απασχολημένο, η κλήση δεν επιτρέπεται, το μήνυμα δε φεύγει... Λες κι έχω What's up. Νόμιζα ότι έφταιγε το Χ6, αλλά όχι, kai to Iphone τα ίδια κάνει, και το C905.... Από την άλλη, δε χορταίνω να τηλεφωνώ (με bluetooth πάντα)...
tiniakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πάντως, τόσα χρόνια με εταιρικό Cosmote, δεν έχανε κλήση...Τώρα το δίκτυο είναι απασχολημένο, η κλήση δεν επιτρέπεται, το μήνυμα δε φεύγει... Λες κι έχω What's up. Νόμιζα ότι έφταιγε το Χ6, αλλά όχι, kai to Iphone τα ίδια κάνει, και το C905.... Από την άλλη, δε χορταίνω να τηλεφωνώ (με bluetooth πάντα)... τελευταία η cosmote έχει μπουκώσει. πολλές φορές η κλήση βγαίνει με κάκιστη ποιότητα και αναγκάζομαι να ξαναπάρω. (το bluetooth έχει ακτινοβολία και μάλιστα αρκετή καλύτερα όλων με ανοικτή ακρόαση)
clevercitizen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το απόγευμα πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση της cosmote στην tv που έλεγε -20€ σε όλα τα προγράμματα (ή κάτι τέτοιο, δεν την πρόσεξα/πρόλαβα). Λέτε να είναι αυτή η προσφορά?
clevercitizen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το απόγευμα πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση της cosmote στην tv που έλεγε -20€ σε όλα τα προγράμματα (ή κάτι τέτοιο, δεν την πρόσεξα/πρόλαβα). Λέτε να είναι αυτή η προσφορά? Λοιπόν, πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Γερμανό μου είπαν ότι ισχύει -20% για τα απεριόριστα. Στο σιτε της κοσμοτέ βλέπω να λέει μειώσεις έως 20€. Τώρα στο τηλεφωνάκι που δίνει ο τόπικ στάρτερ μίλησα με 2 ευγενέστατους υπαλλήλους (δε το λέω ειρωνικά) και μου είπαν ότι με τελική τιμή 14.50€ (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι κινητής και ο ΦΠΑ) έχω 1500 λεπτά προς cosmote και όλα τα σταθερά (είτε είναι ΟΤΕ είτε forthnet/hol/on κτλ) της Ελλάδας + 120 λεπτά προς τις άλλες εταιρίες κινητής + 120 μηνύματα. (Δε θυμάμαι αν μου είπε για 1500 μηνύματα προς κοσμοτε) Τώρα ρώτησα αν θέλω να το κάνω οικογενειακό και μου είπε ότι γίνεται και μάλιστα για 2+ αριθμούς θα πληρώνω 13,50€ για το καθένα (έκπτωση 1€ για κάθε αριθμό). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για επιδότηση με 150€ αλλά το πάγιο θα πάει στα 22,50€. Αν κάνεις τελικά το συμβόλαιο χωρίς επιδότηση μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να το διακόψεις/αλλάξεις χωρίς καμία επιβάρυνση (λόγω του ότι δεν έχεις αγοράσει συσκευή). Επίσης επειδή είμαι ήδη στο δίκτυο της κοσμοτέ(με καρτοσυμβόλαια και κοσμοκάρτες) ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ και αυτούς τους αριθμούς να τους μετατρέψω στο παραπάνω πρόγραμμα, οπότε δεν ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλη εταιρεία. Όταν υπογράψω τα συμβόλαια θα σας ενημερώσω αν παιχτεί κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ τον topic starter!
hydro9 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παιδια, μια ερωτηση και απο εμενα για οποιον γνωριζει. Οταν θα κανω μεταφορα αριθμου απο την wind στην cosmote θα πρεπει να παω να κανω αιτηση διακοπης στην 1η ή θα γινει αυτοματα?
clevercitizen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παιδια, μια ερωτηση και απο εμενα για οποιον γνωριζει.Οταν θα κανω μεταφορα αριθμου απο την wind στην cosmote θα πρεπει να παω να κανω αιτηση διακοπης στην 1η ή θα γινει αυτοματα? Η κοσμοτέ κάνει την αίτηση για σένα και μέσα σε μια εβδομάδα η wind παραχωρεί τη γραμμή. Τώρα, αν χρωστάς και έχεις απλήρωτους λογαριασμούς στη wind δε ξέρω τι γίνεται. Λογικά σου έρχεται ένας τελικός λογαριασμός από τη wind.(αν είσαι σε συμβόλαιο)
clevercitizen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επίσης επειδή είμαι ήδη στο δίκτυο της κοσμοτέ(με καρτοσυμβόλαια και κοσμοκάρτες) ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ και αυτούς τους αριθμούς να τους μετατρέψω στο παραπάνω πρόγραμμα, οπότε δεν ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλη εταιρεία. Όταν υπογράψω τα συμβόλαια θα σας ενημερώσω αν παιχτεί κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ τον topic starter! Με πήρε σήμερα τηλ η κοπέλα κ μου είπε ότι τελικά δε γίνεται να κάνω τα καρτοσυμβόλαια/συμβόλαια στο πρόγραμμα αυτό αλλά μόνο τα καρτοκινητά. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα ισχύουν. Τέλος μου είπε ότι η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο (δεν την πίστεψα βέβαια...)
sleepy_head Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εμένα μου είπε ότι δεν ήξερε σίγουρα αν την συνεχίσουν ή όχι. Το πάγιο είναι στα 14 ευρώ τώρα και μου έκανε +1 πάγιο δώρο
mirotis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εμένα μου είπε ότι δεν ήξερε σίγουρα αν την συνεχίσουν ή όχι. Το πάγιο είναι στα 14 ευρώ τώρα και μου έκανε +1 πάγιο δώρο Οταν λες οτι ειναι στα 14 ευρω το παγιο εννοεις τελικη τιμη με φπα και φορους;; Αν ναι θυμασαι με ποια αντιπροσωπο μιλησες για να ζητησω κατευθειαν αυτην αμα ειναι να γλυτωσουμε +1,5 ευρω και 1 παγιο
triptico Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ισχύει ακόμη η προσφορά με 14 ευρώ τελική. Παρήγγηλα σήμερα το συμβόλαιο και μου είπαν ότι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς, μάλλον κάθε μέρα το ίδιο λένε... Ζήτησα και ένα πάγιο δώρο αλλά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν σε κανα δυο μέρες αν ισχύει αυτό. Εχω κοσμοκάρτα, αρα δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά.
ArisG88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παιδια καποιος να το επιβεβαιωσει οτι ειναι τελικα τιμη με φπα + φορους. Ισχυει κατι τετοιο;
sleepy_head Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Οταν λες οτι ειναι στα 14 ευρω το παγιο εννοεις τελικη τιμη με φπα και φορους;; Αν ναι θυμασαι με ποια αντιπροσωπο μιλησες για να ζητησω κατευθειαν αυτην αμα ειναι να γλυτωσουμε +1,5 ευρω και 1 παγιο Ναι είναι τελική τιμή, δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα αλλά μου είπε ότι θα με ξαναπάρει τηλέφωνο, άμα είναι θα το γράψω εδώ. Το δώρο μου το έκανε γιατί φεύγω από τη βόδαφων και θα πληρώσω γύρω στα 30 ευρώ.
yioula Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ισχύει ακόμη η προσφορά με 14 ευρώ τελική. Παρήγγηλα σήμερα το συμβόλαιο και μου είπαν ότι είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς, μάλλον κάθε μέρα το ίδιο λένε...Ζήτησα και ένα πάγιο δώρο αλλά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν σε κανα δυο μέρες αν ισχύει αυτό. Εχω κοσμοκάρτα, αρα δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά. +1 να 'ναι καλα το παιδι που ανοιξε το σχετικο τοπικ και μας ανοιξε τα ματια, γλυτωσαμε λεφτα, χρωσταμε κερασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.