kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι αυτή την περίοδο, η καλύτερη προσφορά είναι στη Wind που δίνει -50% σε ΟΛΑ τα προγράμματα. υπαρχει καποιο λινκ ή εννοεις αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=369858 που ταν μεχρι απριλη? edit:μιλησα προχτες και μου ειπαν δεν ισχυει ακομη η προσφορα της wind
xouzel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 υπαρχει καποιο λινκ ή εννοεις αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=369858 που ταν μεχρι απριλη? Eπαιζε μεχρι προσφατα στην τηλεοραση. Δε νομιζω να ηταν μονο για Απριλη, μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα το εβλεπα. Επισης ελεγε για ΟΛΑ τα προγραμματα κι οχι απο L και πανω.
dimitris74 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Συμπληρώνω πως σήμερα μου ήρθαν με κούριερ το συμβόλαιο και η καινούρια sim. Το ποσό της επιδότησης που πάει σε έκπτωση είναι 144,5Ε. Άρα όντως η τελική τιμή είναι 15,17Ε με όλους τους φορόυς και τα τέλη για το απεριόριστα 35 όπως μου είχαν πει αρχικά απο το τηλέφωνο. σημερα με πηραν τηλεφωνο για την ιδια προσφορά, μετά απο πόσες μέρες υπεγραψες το συμβόλαιο? η φορητότητα σε πόσες μέρες έγινε? το συμβολαιό μου λήγει τέλος ιουλίου και το σκέφτομαι για το ποσό που πρέπει να επιστρέψω
kgian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 σημερα με πηραν τηλεφωνο για την ιδια προσφορά, μετά απο πόσες μέρες υπεγραψες το συμβόλαιο? η φορητότητα σε πόσες μέρες έγινε? το συμβολαιό μου λήγει τέλος ιουλίου και το σκέφτομαι για το ποσό που πρέπει να επιστρέψω Είπα το ΟΚ καμια βδομάδα μετά το πρώτο τηλέφωνο που μου έκαναν και μετά απο καμια εβδομάδα ακόμα μου έστειλαν το συμβόλαιο να το υπογράψω. Δεν έκανα φορητότητα, έκανα καινούρια σύνδεση..
papeipa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 εγω αν και ειχα κορυφαιο πακετο 13 ευρο το μηνα για 4 ωρες κλησεις παντου... και 120 ευρο επιδοτηση (στην ουσια με πληρωνε η wind) με εψησε η διημερη προσφορα της vodafone unlimited 70 με απεριοριστα vodafone - σταθερα , 5 ωρες παντου αλλου , 3gb ιντερνετ 1500 sms σε voda , απο 70 ευρο το μηνα , -20 ευρο στο παγιο και τρελη επιδοτηση το xperia x10i android απο 579 euro -->90 !!! και δωρο χαρτες sygic gia 1 xrono αξιας 50 ευρο.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5y9Sgo5VW4Q[/ame] Τα βαλα κατω ειναι 56 ευρο με τελη το μηνα (αντι για 78+) και 500 ευρο κοντα επιδοτηση... Ρωτησα και σε 6 μηνες μπορω να το κατεβασω το παγιο σε φθηνοτερο , we 'll see... Τι λετε ρε guys καλη προσφορα? Το κινητο παντως το χω 4 ωρες και τα ΣΠΑΕΙ!
milios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τετάρτη 2 Ιουνίου, πήρα τηλ. στο νούμερο που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του νήματος και άφησα τα στοιχεία μου. Μετά από μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο και αφού μου έκαναν παρουσίαση τα προγράμματα, επέλεξα το απεριόριστα 35 με τελική τιμή στα 15,20€. Την επόμενη με κάλεσαν από τη vodafone και μου αντιπρότειναν να επιλέξω όποιο από τα προγράμματα τους θέλω με 50% έκπτωση !!! Αρνήθηκα την αντιπρόταση και πλέον περιμένω να περάσουν οι 4 ημέρες που θα έχει η cosmote το ΟΚ από τη vodafone για την φορητότητα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χρήστη που ξεκίνησε το παρόν νήμα και σε όλους σας για την συνεχόμενη ενημέρωση.
mkou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Φίλε milios χαίρομαι που βοήθησα κάποιους να επιλέξουν μια οικονομικότερη λύση, μιας και το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει απαραίτητο, ενώ παράλληλα λόγω κρίσης και αύξησης των τιμών σε όλα τα είδη, πλέον αρκετός κόσμος αναζητά τρόπους μείωσης των δαπανών! Τυχαία το ανακάλυψα γιατί έψαχνα πριν λίγο καιρό αν θα μείνω στη Vodafone ή θα φύγω για Cosmote. Από ότι κατάλαβα το τηλεφώνημα από τα κεντρικά έγινε διότι είχα δηλώσει επιθυμία να με ενημερώσουν για φορητότητα στην ιστοσελίδα της Cosmote! Χαίρομαι επίσης γιατί είμαστε πλέον πιο συνειδητοί καταναλωτές!!!
vagarap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, δεν χρειάζεσαι φορητότητα για να το πάρεις. Υπάρχει σαν πρόγραμμα εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/contractplan/APERIORISTA15_contractplan.xml&serviceCategory=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+15&tabClicked=information
kgian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Φίλε Milios είμαστε πλέον διδυμάκια με το ίδιο πάγιο 15,17Ε με τα τέλη κινητής για το απεριόριστα 35! Συγχαρητήρια! Φίλε vagarap, μιλάμε για το απεριόριστα 35, όχι το απεριόριστα 15!
dimitris74 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 εμένα θα μου βγεί κάτι λιγότερο απο 15 μιας και έχω δυο γραμμές που μετέφερα απο wind και μπαίνουν σε οικογενειακό πακέτο
Billys100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου τον φιλο mkou!... απλα respect για την ενημερωση! Επικοινωνησα κ θα μεταφερω 2 οικογενειακα vodafoνουμερα.
xpapias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Με ενημέρωσαν από τα κεντρικά της Κοσμοτέ, για προσφορά που ισχύεί μέχρι την Παρασκευή και μόνο από το συγκεκριμένο τμήμα που έχει:Για φορητότητα από άλλους πάροχους 1500 λεπτά - 1500 SMS προς Κοσμοτέ 120 λεπτά -120 SMS προς άλλους (φαντάζομαι συνδυασμό τους) 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή! Για όποιον ενδιαφέρεται επικοινωνεί στο 2108006300. Εγώ δυστυχώς έκανα ήδη ανανέωση στη Βόδαφον, με πίεση για έκπτωση στο πάγιο οπότε δεν μπορώ να φύγω! Επειδή έχω μπερδευτεί - μήπως μπορεί να ανακεφαλαιώσει κάποιος τι ισχύει? Τα 15Ε είναι με ή χωρίς ΦΠΑ? Ευχαριστώ
kgian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τα 15,17Ε είναι με το ΦΠΑ και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας 12%!
louben Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παιδια εμας που μας ηρθε ο πρωτος λογαριασμος της εν λογω προσφορας ηταν μηδενικος.Γιατι>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.