Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote μόνο από κεντρικά- 15 ευρώ (1500 λεπτά - 1500 sms & 120 - 120 SMS)

mkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μολις υπογραψα. ειναι 18.35 ευρω περιπου κ με τα τελη παει 20 και κατι ψηλα.

για ενα χρονο ειναι η εκπτωση των 10 ευρω. \μετα απο 6 μηνες εχω το δικαιωμα αλλαγης πακετου (ειτε αυξησης ειτε μειωσης προγραμματος π.χ δεν θα χρειαζομαι αλλο τις 2 ωρες προς αλλα κινητα..)

σε ποιο προγραμμα cosmote κ σε ποιο καταστημα?

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έκλεισα μέσω τηλεφώνου στο γνωστό αθηναικό νούμερο στο απεριόριστα 35 με 15,17Ε με το ΦΠΑ και το τέλος κινητής 12% όλα μαζί δηλαδή. Ήταν σαφής η κυρία και την ρώτησα 3 φορές και μου το είπε και η ίδια... Το απεριόριστα 45 είχε 18,70Ε (δεν είμαι σίγουρος για τα ,70 μηπως ήταν ,80)..

Δημοσ.

@kgian

thanks!θα παρω κ εγω ενα τηλ. αυριο να δω ποσο βγαινει στο προγραμα που θελω..

σε συνεχεια προηγουμενου ποστ μου( για το ποσό που ενσωματωνεται σαν εκπτωση παγιου) ,πηγε συναδελφος σε oteshop κ του ειπαν 79ευρω..υπενθυμιζω στο γερμανο ηταν 108..για το απεριοριστα 45 με ιντερνετ παντα..)

Δημοσ.

παιδια μην λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του...

μπροστα μου εχω το συμβολαιο

ειανι στ COSMOTE απεριόριστα 35 και ειανι 18ευρο και κατι και βγαιενι τελικη 20κ κατι ψιλα...

η κοπελια με την οποια κ γω μιλησα στ κεντρικα στην Αθηνα δεν ήξερε που παν τ τεσσερα...(καλο βύσμα κ του λογου της....)

υπογραψα στ καταστημα Σκαλιδη στα Χανια (απεναντι απο τον Κωτσοβολο) ...για τον φιλο π[ου ρωτησε

σας ευχαριστω....................

Δημοσ.
παιδια μην λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του...

μπροστα μου εχω το συμβολαιο

ειανι στ COSMOTE απεριόριστα 35 και ειανι 18ευρο και κατι και βγαιενι τελικη 20κ κατι ψιλα...

η κοπελια με την οποια κ γω μιλησα στ κεντρικα στην Αθηνα δεν ήξερε που παν τ τεσσερα...(καλο βύσμα κ του λογου της....)

υπογραψα στ καταστημα Σκαλιδη στα Χανια (απεναντι απο τον Κωτσοβολο) ...για τον φιλο π[ου ρωτησε

σας ευχαριστω....................

Φίλε gpapaman, μίλησες στο τηλέφωνο 2108006300, σου είπαν 15Ε και μετά σε έστειλαν σε κατάστημα για να υπογράψεις και σου είπαν εκεί 18Ε+τέλη;

Γιατί εμένα στο 2108006300 μου επιβεβαίωσαν 2-3 φορες που πήρα και κάθε φορά που επέμενα και ρωτούσα πως είναι 15,17Ε με τα τέλη κινητής και το ΦΠΑ τελική τιμή...

Δημοσ.

εγω σου λεω τι ακριβως εγινε.

η κοπελια στα κεντρικα που ελεγε για 15 και κατι μαλλον πεται χαρταετο//////:cool:

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κάποιος να μας πει αν ισχύει και για νέες συνδέσεις, γιατί είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες που αναφέρετε.

Δημοσ.
Τελικά υπάρχει κάποιος να μας πει αν ισχύει και για νέες συνδέσεις, γιατί είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες που αναφέρετε.

Τι να σου πω φίλε μου, υποτίθεται ότι έχω δώσει τα στοιχεία μου και περιμένω καινούρια σύνδεση στο απεριόριστα 35 με 15,17Ε κομπλέ, τώρα αν μου έρθει κανένα συμβόλαιο με άλλο κόστος απλά δεν θα το υπογράψω. Πάντως θα ενημερώσω...

Δημοσ.
Τι να σου πω φίλε μου, υποτίθεται ότι έχω δώσει τα στοιχεία μου και περιμένω καινούρια σύνδεση στο απεριόριστα 35 με 15,17Ε κομπλέ, τώρα αν μου έρθει κανένα συμβόλαιο με άλλο κόστος απλά δεν θα το υπογράψω. Πάντως θα ενημερώσω...

Αυτό ακριβώς θα συμβεί !! Το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στη διαφήμιση, ότι τα -20€ ισχύουν για προγράμματα από 55€ και άνω. Για τα πιο φτηνά, η μείωση είναι 5 ή 10 ευρώ. Νομίζω ότι αυτή την περίοδο, η καλύτερη προσφορά είναι στη Wind που δίνει -50% σε ΟΛΑ τα προγράμματα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί !! Το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στη διαφήμιση, ότι τα -20€ ισχύουν για προγράμματα από 55€ και άνω. Για τα πιο φτηνά, η μείωση είναι 5 ή 10 ευρώ. Νομίζω ότι αυτή την περίοδο, η καλύτερη προσφορά είναι στη Wind που δίνει -50% σε ΟΛΑ τα προγράμματα.

Δημοσ.

Μα η μείωση του παγίου είναι 10Ε όπως λέει και η διαφήμηση. Τα υπόλοιπα είναι η μείωση γιατί παίρνουμε την επιδότηση συσκευής σαν έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, η οποία επιδότηση είναι διαφορετική στον Γερμανό, διαφορετική στα Cosmote μαγαζιά και σύμφωνα με όσα μας λένε διαφορετική στο 2108006300.

Δημοσ.

Μα η μείωση του παγίου είναι 10Ε όπως λέει και η διαφήμηση. Τα υπόλοιπα είναι η μείωση γιατί παίρνουμε την επιδότηση συσκευής σαν έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, η οποία επιδότηση είναι διαφορετική στον Γερμανό, διαφορετική στα Cosmote μαγαζιά και σύμφωνα με όσα μας λένε διαφορετική στο 2108006300.

Δημοσ.

Σήμερα με πήρε πάλι η κυρία απο το γνωστό τηλέφωνο και μου είπε πως έχει προωθηθεί η αίτησή μου και θα με πάρει τηλ μέσα στην εβδομάδα για να κανονίσουμε για τον κούριερ που θα μου φέρει την sim (έκανα καινούρια σύνδεση) και το επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά ότι η τελική τιμή θα είναι 15Ε.

Δηλαδή 35,59E το αρχικό πάγιο, μείον 10Ε λόγω έκπτωσης, μείον 144Ε επιδότηση (τόσο είναι, μου το είπε μόνη της) /12 μήνες, δηλαδή μείον 12Ε τον μήνα μας κάνει 13,59 και το τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% μας κάνει 15,20Ε τελική για το απεριόριστα 35.

Περιμένω και βλέπουμε.

Δημοσ.

Συμπληρώνω πως σήμερα μου ήρθαν με κούριερ το συμβόλαιο και η καινούρια sim.

Το ποσό της επιδότησης που πάει σε έκπτωση είναι 144,5Ε.

Άρα όντως η τελική τιμή είναι 15,17Ε με όλους τους φορόυς και τα τέλη για το απεριόριστα 35 όπως μου είχαν πει αρχικά απο το τηλέφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...