Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Cosmote μόνο από κεντρικά- 15 ευρώ (1500 λεπτά - 1500 sms & 120 - 120 SMS)

mkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O μόνος και σίγουρος τρόπος για να πάρετε απαντήσεις είναι να τηλεφωνήσετε και να ρωτήσετε.

Νομίζω πως καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να δωθούν διευκρινίσεις σε όλους.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

15 ευρω, τελική τιμή με πάγιο και φπα χωρίς επιδότητη. Ουσιαστικά ειναι το unlimited 35 - 10 ευρω εκπτωση για 1 χρόνο - το ποσο της επιδότησης.

Αν θες επιδότηση τα 15 θα γίνουν 25 και θα πάρει; 60+120=180 ευρω επιδοτηση.

Δημοσ.

Δεν έχω δει της Vodafone αλλά στη διαφήμιση της Cosmote προσέξτε τα ψιλά γράμματα: -20 ευρώ για προγράμματα Απεριόριστα 55 και άνω.

Για μικρότερα πάγια η έκπτωση είναι και αυτή αναλογικά μικρότερη (-5, -10, -15).

Επομένως η προσφορά από τα κεντρικά παραμένει η φθηνότερη σε σχέση με αυτά που προσφέρει!!!

Δημοσ.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο και μου είπαν για την προσφορά. Ρώτησα αν γίνεται και με νέα σύνδεση μια και δεν θέλω να χάσω τον λογαριασμό που έχω στο πρόγραμμα Wind χωρίς πάγιο και μου είπαν πως ισχύει για φορητότητα και για νέες συνδέσεις..

Επίσης την ρώτησα αν στα 15Ε για το απεριόριστα 35 μπάινει αποπάνω και ο φόρος κινητής τηλεφωνίας και αυτή μου είπε πως είναι η τελική τιμή με όλους τους φόρους. Τώρα αυτό ισχύει;

Δημοσ.
15 ευρω, τελική τιμή με πάγιο και φπα χωρίς επιδότητη. Ουσιαστικά ειναι το unlimited 35 - 10 ευρω εκπτωση για 1 χρόνο - το ποσο της επιδότησης.

Αν θες επιδότηση τα 15 θα γίνουν 25 και θα πάρει; 60+120=180 ευρω επιδοτηση.

τα 60 ευρω πως προκυπτουν??

Δημοσ.

παιδια πριν απο λιγο ρωτησα σε καταστημα Cosmote και η τελικη τιμη δεν ειανι 15εθρω.

η τελικη τιμη ειναι: 15ευρω + τελη χρησης 12%.

μια απορια, εχω ηδη Cosmote και μου ειπαν οτι δεν ειανι δυνατον να κρατησω το ιδιο νουμερο. ξερει κανεισ τπτ αλλο? (μπας κ βαριοταν ο υπαλληλος?)

Δημοσ.

μαλλον βαριοταν.

Αυτο που εκανα εγω ειναι κραταω το υπαρχον νουμερο το οποιο μετατρεπω σε καρτοκινητο μου δινουν καινουργιο νουμερο αλλα βαζω προωθηση απο το καρτοκινητο(παλιο) στο νεο το οποιο σημαινει οτι ολοι θα με παιρνουν στο υπαρχον νουμερο και εγω θα απανταω στο νεο(+1.5 ευρω η προωθηση).

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι.

Αυτή η προσφορά (35) ισχύει μόνο στα κεντρικά με τηλέφωνο? Κι αν πάω σε κατάστημα ισχύει μονο για +55?

Δημοσ.
τα 60 ευρω πως προκυπτουν??

κάπου 55-60 ευρώ είναι η "βασικη" επιδότηση για όλα τα προγράμματα... επιπλέον αυτής μπαίνουν αναλογα με το πάγιο κάποια ποσα.

Δημοσ.

πηγα στο γερμανο κ ρωτησα για το απεριοριστα 45 με ιντερνετ...βγαινει 30 ευρω(-15 της προσφορας μεχρι 15/5) κ αλλα 108ευρω ενσωματωση της επιδοτησης σαν μειωση παγιου..αρα τελικη τιμη 21ευρω συν τα τελη κινητης..να σημειωσω οτι η επιδοτηση αν παρω κινητο ειναι 178ευρω!!

θα ρωτησω απο δευτερα κ oteshop μηπως πετυχω κατι καλυτερο...

ΥΓ παντως μου φανηκαν πολυ λιγα τα 108ευρω..

Δημοσ.

Εγώ πήγα και ρώτησα για το απεριόριστα 35. Σε Γερμανό μου είπαν 35-10 η έκπτωση παγίου και με την έκπτωση της επιδότησης μου το υπολόγισε γύρω στα 18Ε+ τα τέλη κινητής.

Μετά πήγα στην cosmote και μου είπαν τελική τιμή γύρω στα 17.

Απο το τηλέφωνο μου είχαν πει στα 15Ε και μάλιστα μαζί με τα τέλη κινητής. Τώρα και χωριστά να είναι πάλι συμφέρει. Θα πάρω την Δευτέρα να κάνω συμβόλαιο και θα τα ξεκαθαρίσω όλα!

Δημοσ.

μολις υπογραψα. ειναι 18.35 ευρω περιπου κ με τα τελη παει 20 και κατι ψηλα.

για ενα χρονο ειναι η εκπτωση των 10 ευρω. \μετα απο 6 μηνες εχω το δικαιωμα αλλαγης πακετου (ειτε αυξησης ειτε μειωσης προγραμματος π.χ δεν θα χρειαζομαι αλλο τις 2 ωρες προς αλλα κινητα..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...