abc Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εγώ από όσο έχω δει στο λογαριασμό μου το 12% υπολογίζεται αντίθετα από ό,τι το λέει ο Sebu. Μετά την έκπτωση στο πάγιο, προσθέτει το κόστος χρήσης και σε αυτά τα ποσά προσθέτει το φόρο 12% και μετά στο ποσό αυτό το φπα... Άρα η έκπτωση στο πάγιο σε γλιτώνει σου μειώνει και το φόρο κινητής!
Vakos2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα φάνε πολύ άκυρο εάν το κάνουν έτσι εννοειται,χαλαρα!
Sebu Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ από όσο έχω δει στο λογαριασμό μου το 12% υπολογίζεται αντίθετα από ό,τι το λέει ο Sebu. Μετά την έκπτωση στο πάγιο, προσθέτει το κόστος χρήσης και σε αυτά τα ποσά προσθέτει το φόρο 12% και μετά στο ποσό αυτό το φπα... Άρα η έκπτωση στο πάγιο σε γλιτώνει σου μειώνει και το φόρο κινητής! Ναι αλλα αν σας καταργησει την εκπτωση στο παγιο (εφοσον εληξε το 12μηνο) και γυρισετε στο πληρες παγιο, το 12% ειναι επι του συνολικου ποσου. Αυτο ανεφερα προηγουμενως γιατι καταλαβα οτι σας εκοψε την εκπτωση και γυρισατε σε πληρες παγιο. Αν πχ εχεις παγιο 25 και εκπτωση -10, τελικο ποσο 15 το 12% ειναι στο 15. Αν ομως σας καταργησει την εκπτωση το 12% θα ειναι επι του 25 (συν εννοειται οτι προσθετη καταναλωση εχετε αν εχετε φαει χρονο και sms δωρεαν ομιλιας).
abc Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ναι αλλα αν σας καταργησει την εκπτωση στο παγιο (εφοσον εληξε το 12μηνο) και γυρισετε στο πληρες παγιο, το 12% ειναι επι του συνολικου ποσου. Αυτο ανεφερα προηγουμενως γιατι καταλαβα οτι σας εκοψε την εκπτωση και γυρισατε σε πληρες παγιο. Αν πχ εχεις παγιο 25 και εκπτωση -10, τελικο ποσο 15 το 12% ειναι στο 15. Αν ομως σας καταργησει την εκπτωση το 12% θα ειναι επι του 25 (συν εννοειται οτι προσθετη καταναλωση εχετε αν εχετε φαει χρονο και sms δωρεαν ομιλιας). Μα αυτό έγραψα και εγώ από πάνω... Ότι θα ανέβει και ο φόρος λόγω της επαναφοράς στο κανονικό πάγιο... Εγώ δεν έχω κοσμοτέ(ξέχασα να το τονίσω), αλλά αυτό δεν αλλάζει φαντάζομαι τον τρόπο υπολογισμού λογιστικά... Αν ήταν έτσι φέξε μου και γλίστρησα...
ArisG88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τίποτα νεότερο έχουμε; Τι τελικό ποσό θα βγαίνει από εδώ και πέρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.