yioula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 κανε λιγη υπομονη...μιλησα κ περιμενω να περασει η εκπτωση στους λογαριασμους,οπως ειπαν κ στα αλλα παιδια... αν δν γινει κατι,απο τον αλλο μηνα μαζι σου,μιας κ εχω μεταφερει 2 νουμερα κ τα 15ε το μηνα δεν τα εχω δει ουτε ζωγραφιστα... με 13838 & 210.8006300 μιλησες...? ναι, πιο πανω εχω δωσει και ονοματα..και στη βοντα τα ιδια γινονται ΔΕΝ προκειτε να μπουν φιλε!
GeorgT. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με πηραν τηλ για να αλλάξω τη σύνδεση μου σε κοσμοτε και οταν τις ειπα για το πρόβλημα που ειχατε κλπ κατάπιε την γλώσσα της! :-D
dimitris74 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 το πρόβλημα πάντως σε μένα έχει διορθωθεί οριστικά. συνολικά για δύο γραμμές στο απεριόριστα 35 μου έρχεται λογαριασμός 22,5 ευρώ. να δω τι θα κάνω του χρόνου που θα λήξει η προσφορά.
kgian Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ξεθάβω το θέμα γιατί όπου να'ναι κλείνει χρόνος απο τότε που πήραμε αυτή την ομολογουμένως πολύ καλή προσφορά. Τώρα που κλείνει ο χρόνος τι θα γίνει; Θα χάσουμε την έκπτωση των 10Ε στο πάγιο; Θα χάσουμε και την έκπτωση λόγω επιδότησης; Θα μας έρθει κανένας λογαριασμός 40Ε και θα ψαχνόμαστε; Κατα που να κάνουμε;
clevercitizen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πάρτους ένα τηλεφωνάκι και ρώτα.Θυμάμαι ότι μου είπαν είναι ότι δεν έχεις ετήσιο συμβόλαιο, αφού δεν πήρες επιδότηση συσκευής άρα το καταργείς όποτε θες. Επίσης νομίζω ότι μου είχε πει ότι και μετά το χρόνο συνεχίζει κανονικά αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Πάρε ένα τηλ κ ρώτα...(και πες και σε εμάς xD). Στην τελική δε νομίζω να πληρώσεις 40άρι αλλά αντί για 14 να πληρώσεις 24, δηλ 10€ πάνω που ήταν η προσφορά.
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια εγω που ρωτησα αυτοματως μολις ληξει γινεται 40 ευρω(που ειναι η κανονικη τιμη) οποτε αναγκαστικα θα το αλλαξω αυριο(ληγει μεθαυριο).
ArisG88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπα δεν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα. Εάν δεν θέλεις να αλλάξεις το πρόγραμμα, δεν το αλλάζεις. Ούτε στη χρέωση κάτι
kgian Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πήρα τηλ και ρώτησα. Πρωτον, το συμβόλαιο είναι ετήσιο γιατί είχαμε πάρει την επιδότηση σε έκπτωση επι του λογαριασμού άρα πρέπει να κλείσει χρόνος. Μετά τον χρόνο η επιδότηση που μας δίνουν είναι 20Ε (είκοσι) αντί για 144Ε που ήταν η αρχική. Επίσης αυτό το promotion με το μείον 10Ε απο το πάγιο κάθε μήνα δεν συνεχίζει μετά τον χρόνο. Έτσι το πάγιο θα πάει γύρω στα 40Ε και εγώ θα την κάνω κατευθέιαν για καρτοκινητό.
Craven Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πάντως και όσοι είστε vodafone δοκιμάστε την λύση της αίτησης φορητότητας σε cosmote.. θα σας πάρουν τηλ και θα σας κάνουν καλή προσφορά που με παζάρια γίνεται ακόμα καλύτερη. Εγώ για 2 συνδέσεις στην vodafone μετά από αίτηση φορητότητας, κατέληξα να ανανεώσω τελικά τις 2 συνδέσεις σε unlimited 45 με 22 ευρώ κάθε σύνδεση τελική με φόρους και τα πάντα (από 50+ που βγαίνει κανονικά η καθεμιά) δηλαδή και οι 2 μαζί φτηνότερα απ την μια (φυσικά χωρίς επιδότηση μαζί..). Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αρκεί να την κάνετε τηλεφωνικά στην cosmote και όχι σε κατάστημα (για να μπορείτε να την ακυρώσετε φυσικά όποτε θέλετε καθώς αν δεν πάτε να υπογράψετε δεν συνεχίζει). Δεν γνωρίζω αν η cosmote ακολουθεί την ίδια τακτική (πολύ πιθανό οπότε δεν χάνετε τίποτα να κάνετε και το ανάποδο.. φορητότητα απο cosmote σε vodafone όσοι είστε cosmote και είστε δυσαρεστημένοι με τα πάγια).. πάντως επιβεβαιώνω ότι η έκπτωση που μου έκαναν είναι απόλυτα πραγματική και ίσχυσε αμέσως. Τώρα όταν περάσουν οι 12 μήνες.. βλέπουμε τι κάνουμε πάλι..
ArisG88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μα πως θα πάει στα 40 ευρώ το πάγιο; Αφού τώρα είμαστε στα 14. Και αν προσθέσουμε και 10, 24 ευρώ. Τα 40 από που βγαίνουν;
katalanoς Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παιδιά δυστυχώς το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό . Είχα πέρυσι δεχτεί προσφορά για να γυρίζω απο vodafone(έμεινα μόνο 1 χρόνο) το απεριόριστο 35 που είχε και προς σταθερά με 17 ευρώ το μήνα. Τώρα που τελείωσε ο χρόνος η επιδώτηση είναι 20 ευρώ και το πάγιο πάει στα 39 ευρώ!!!!! Αποτέλεσμα να αλλάξω πακέτο.
egmjap Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μα πως θα πάει στα 40 ευρώ το πάγιο; Αφού τώρα είμαστε στα 14. Και αν προσθέσουμε και 10, 24 ευρώ. Τα 40 από που βγαίνουν; από ότι κατάλαβα είναι 10€ έκπτωση στο πάγιο και επιπλέον έκπτωση αντί επιδότησης 144€ το χρόνο / 12 = 12€ επιπλέον μείωση το μήνα... Άρα σύνολο μαζί με τα 14€ που δίνεις τώρα 36€...
Sebu Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ναι αλλα το 12% τελη κινητης υπολογιζεται πανω στο 36 οχι στο παλιο ποσο. Αρα 36 συν 12% βγαινει κοντα 40κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.