Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο 2,5αρι δισκο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κάποιο πρόγραμμα της WD για τον δίσκο (installer του οποίου μάλλον υπήρχε μέσα στον δίσκο όταν τον πήρες, και το εγκατέστησες...; ) που πλέον τραβάει κάποιο ζόρι...;

Re-install it - και δεν τρέχει τίποτε (υποθέτω έχεις κανονικά πρόσβαση στον δίσκο, κτλ).

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Δεν θυμαμαι να εγκατεστησα κατι τετοιο ουτε νομιζω οτι το χρειαζομαι.Αν δεν κανω λαθος αυτα τα προγραμματα ειναι για αυτοματο backup αρχειων ενω εγω τον θελω τον δισκο επιλεκτικα να αποθηκευω αρχεια σε αυτον.

Δημοσ.

...τότε απλά βρες το στη λίστα απεγκατάστασης προγραμμάτων, και ξήλωσέ το. Πάει να τρέξει μια φορά, αλλά είναι μάλλον σακατεμένο και δεν μπορεί.

Δημοσ.

Παιδα σε αλλες usb τον βλεπει τον δισκο και σε αλλες οχι . Το καλωδιο συνδεσης με την usb ειναι με μια εξοδο.Εχω δει παρομοιους σκληρους με καλωδιο με διπλη εξοδο μαλλον για πιο πολυ ρευμα στον δισκο.Υπαρχει στο εμποριο τετοιο καλωδιο που να κανει αραγε και για τον WD ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απ' όσο έχω προσέξει παλιότερα στο φόρουμ, από σχετικά thread, μάλλον όχι. Θέλει ψάξιμο, ή αγγελία είτε εδώ είτε σε κανένα site (ελληνικό ή ξένο) τύπου ebay .

Δημοσ.
Απ' όσο έχω προσέξει παλιότερα στο φόρουμ, από σχετικά thread, μάλλον όχι. Θέλει ψάξιμο, ή αγγελία είτε εδώ είτε σε κανένα site (ελληνικό ή ξένο) τύπου ebay .

Ευχαριστω αλλα στο ebay με τι κρητηρια/λεξεις να ψαξω ?

Δημοσ.

Σωστή ερώτηση.

..."double headed usb cable for 2.5'' external disk" ίσως...;

Αν δεν υπάρχει ήδη λογαριασμός σε eBay πάντως, τσέκαρε και κάτι ελληνικά site δημοπρασιών που παίζουν.

Και αγγελία και εδώ στο φόρουμ θα έλεγα.

Α, ρώτα και τον Μάριο....δεν αποκλείεται να του βρίσκεται κανένα.

Δημοσ.
Σωστή ερώτηση.

..."double headed usb cable for 2.5'' external disk" ίσως...;

Αν δεν υπάρχει ήδη λογαριασμός σε eBay πάντως, τσέκαρε και κάτι ελληνικά site δημοπρασιών που παίζουν.

Και αγγελία και εδώ στο φόρουμ θα έλεγα.

Α, ρώτα και τον Μάριο....δεν αποκλείεται να του βρίσκεται κανένα.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
Τον συνδεεις σε usb-hub η σε usb πανω στην μητρικη?

Τον δοκιμασα και σε hub πανω και αμμεσα σε usb μητρικης αλλα μπροστινη στο κουτι.Πισω ειναι αδυνατον επειδη το καλωδιο ειναι πολυ μικρο.

Τον δοκιμασα σε καλωδιο απο HTC κινητο που εχει ιδια υποδοχη αλλα ειναι πιο λεπτο και πιο μακρυ σε πισω usb και δουλευει.Αν ομως στο ιδιο καλωδιο συνδεσω το κινητο μου μετα δεν δουλευει με τον δισκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...